Dabar bandau atremti krūvą atsiprašymų ir prašymų sugrąžinti Edgaex, bet nuomonės keisti tikrai neketinu, ypač kai jau buvo duota daug pasirinkimų. O čia tik vienas fragmentas
Parašė Edgaex
Parašė Mantaz
Ne ir taškas. Beje, nekenčiu, kai kas nors prašydamas ar atsiprašydamas sako "please" arba "sorry", na bet čia ne esmė.
As tai sakyciau, kad reiktu sukurti aiskias taisykles parasant kiek laiko galioja 'baninimas'. Pvz. uz labai smulkius dalykelius - 3 dienos, uz smulkius - 1 savaite, uz stambius 3 men. ar panasiai. Taip pat parasyti ko negalima daryti ir ka galima, dar kazka panasaus ir visas sias salygas kur nors prisegti.
Kadangi cia, sioje temoje buvo dedamos asmeniniu pranesimu citatos, tai as pratesiu sia tradicija.
Musu didziai gerbiamas inteligentas stai ka sukurpe :
Parašė auskariukas
Deja istryne komentarus, bet kaip tau pakartosiu.
Pasol tu naxui pridurke
Del pirmo sakinio is viso nesupratau, ka jis norejo pasakyti, kokius komentarus istryne?
O siaip speju, kad tokios zinutes susilaukiau po uzsiminimo temoje "Ar norite, kad Edgaex sugrįžtų?" apie suvaikejima. Ka padarysi, netycia, bet atrodo, kad skaudzia vieta palieciau.
Auskariuk, nesu as psichologas, bet pasistengsiu padeti: suvaikejimas tikrai nera jau taip blogai.
Dar manau, kad po jo tokiu zodziu tiktu ir jo kitu zodziu citata, kad inteligentiskiau atrodytu. Stai ji:
Parašė auskariukas
Butent labai jau panasus laikorpis, kaip TSRS laikais vos ne kas antras zodis is rusiskos serijos, dabar keiciamas anglisku ar vokisku ir t.t. Tave sie pakyciai gasdina ne maziau, nei mane pati...
O "pašol" tai būtasis laikas, ar čia mano rusų kalbos žinios blogos? Šiaip jis pats pasiprašė ištrinamas ir tai aš padariau. Aišku gaila, nes žmogus ir nuotraukų gražių atsiųsdavo, o dabar nusirito iki tokio lygio. Gėda
/ Na ten jau buvo isiplieskes neblogas gincas, jis tave kazkaip su "pirstu padarytu pavadino" ir dar kazkaip ten, tada as parasiau kazka apie jo proteli, poto jis mane isvadino masturbatorium, na o toliau isikiso Mantaz istrynes komentarus
Gal ir gerai, pagerins biski tokias piktas ir karines forumo nuotaikas, nes jau vaizdas susidaro kad jus labiau tarpusavyje ginciates negu diskutuojate apie projektus...
Tik jeigu jau norejo palikti foruma tai gal nereikejo kelti tokiu scenu ir pjautis su lankytojais ar deti i konkursa pirmas pasitaikiusias kreivas nuotraukas
Laimingo tau "realaus" gyvenimo Auskariuk .... saugok sveikata
/ Na ten jau buvo isiplieskes neblogas gincas, jis tave kazkaip su "pirstu padarytu pavadino" ir dar kazkaip ten, tada as parasiau kazka apie jo proteli, poto jis mane isvadino masturbatorium, na o toliau isikiso Mantaz istrynes komentarus
Joooo, tada man visai negaila, kad jis paliko si foruma. Nors nuotraukas, tai tikrai neblogas dare.
Siaip tai as pats is jo to nesitikejau, gal jam si vakara uzplauke (gal girtas buvo ar pan.). Gal dar sugris ateity?
As visgi galvoju, kad cia ta jo mistine zmona nagus prikiso..
Kaip ir su Eraseriu..
Prie ko cia jo zmona? Eraser lygtais kiek supratau istiesu buvo tikras lenkas, kuris ir auskariuko forume dalyvauja. O negi zmona uz vyra prisijungtu visus iskeiktu ir paskui be vyro zinios paprasytu, kad ji istrintu?
Šiaip ji tokie išsišokimai ilgai irgi nebūtų tęsiasi ir būtų imtasi priemonių. Tik nelabai suprantu, kaip tokio garbesnio amžiaus žmogus gali taip, tsakant elgtis kaip paauglys? Keista keista..
Comment