Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip linksma (archyvas)

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Jei jis tiki tuo, ką daro, tai jis tikrai nepilno proto, bet aš manyčiau, kad čia nevykęs Borato variantas, ant kurio užsikabino tūkstančiai tautiečių ir vien apie jį ir tekalba Nesvarbu, šaipotės jūs ar ne, bet kad jis tiek dėmesio sulaukia tai man, kaip čia pasakius, nu... keistoka iš jūsų pusės

Comment

šiaip man tai gaila to Minedo Mačiau aš jį gyvai, tai vaizdelis dar labiau nekoks

Comment

Parašė blitz Rodyti pranešimą
        Gal galit kas nors paaiškinti, kas yra tas Minedas? Jis iš tikrųjų žvaigždė Lietuvoje ar tiesiog žvaigždės parodija? Mačiau tik vieną jo klipą - jame jis atrodė kaip bebalsis idiotas. Jis stengiasi taip atrodyti ar Lietuvos muzikos scena iš tikro nusivažiavo iki tokio lygio? (Čia rimtai klausiu)
        Paaiškint neįmanoma, reikia pamatyt :
        http://www.tv.lt/f_clip.asp?id=DF21E...E-75090D235233
        Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė Mantaz Rodyti pranešimą
          Paaiškint neįmanoma, reikia pamatyt :
          http://www.tv.lt/f_clip.asp?id=DF21E...E-75090D235233
          Nelinksma.

Comment

Gal galit kas nors paaiškinti, kas yra tas Minedas? Jis iš tikrųjų žvaigždė Lietuvoje ar tiesiog žvaigždės parodija? Mačiau tik vieną jo klipą - jame jis atrodė kaip bebalsis idiotas. Jis stengiasi taip atrodyti ar Lietuvos muzikos scena iš tikro nusivažiavo iki tokio lygio? (Čia rimtai klausiu)
            Kad jis yra zvaigzde tai manau gincytis neverta pasiziurek kiek jis demesio sulaukia. Matau, kad apie ji galvoja net uzsienije manau jam deretu isleisti savo albuna ne tik lietuvoje bet ir uzsienyje.
            Butu smagu kad jis dalyvautu tokiuse konkursuose kaip eurovizija.

Comment

Parašė pauliezaz Rodyti pranešimą
              Nevisi. Yra ir dar durnesnių (taip, tai įmanoma), kurie perka jo albumus, jų klausosi ir dievina patį Minedą.
              As pavyzdziui asmeniskai zinau, kad jo albumus paprastai perka del "bajerio". Na ta prasme isiviazduok gryzti po darbo dienos pavarges ir suirzes, na ir uzsileidi Mineda - iskarto jo "zvaigzde" nuotaika pakelia. Dar teko matyti kaip chebryte gimtadieniui dovanojo, aisku tam kad padarytu linksma "siupriza". Zodziu kazko rimto cia ieskoti nereikia tame

Comment

Parašė Marius Rodyti pranešimą
                As pavyzdziui asmeniskai zinau, kad jo albumus paprastai perka del "bajerio". Na ta prasme isiviazduok gryzti po darbo dienos pavarges ir suirzes, na ir uzsileidi Mineda - iskarto jo "zvaigzde" nuotaika pakelia. Dar teko matyti kaip chebryte gimtadieniui dovanojo, aisku tam kad padarytu linksma "siupriza". Zodziu kazko rimto cia ieskoti nereikia tame
                Va būtent tokie „bajeriai“ jį remia ir jis iš to gyvena
                Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė deep'as Rodyti pranešimą
                  Nelinksma.
                  Turbut busiu isvadintas paranojiku, bet man jau kyla minciu, kad tokie aparatai kuriami su Rusijos spectarnybu pagalba, siekiant diskredituoti Lietuvos siuolaikine kultura ir visos salies ivaizdi (mazdaug ziurekit, kokia tu lapausiu kultura ir ka jie garbina).

Comment

Parašė John Rodyti pranešimą
                    Turbut busiu isvadintas paranojiku, bet man jau kyla minciu, kad tokie aparatai kuriami su Rusijos spectarnybu pagalba, siekiant diskredituoti Lietuvos siuolaikine kultura ir visos salies ivaizdi (mazdaug ziurekit, kokia tu lapausiu kultura ir ka jie garbina).
                    aha perlenkiai Jonai. Tokių lapūchų pilna visam pasauly. Pas mus irgi šitas Miningitas, mango, yva, bavarai, Kirkorovas ir t.t. Skirtumas tik vienas šitas lapūchas garsiai galvoja, o visi kiti sako tą ką reikia, o ne ką galvoja. Tad mano dėmesio, nei vienas neverti ir juo labiau uždirbtų pinigų, kad ir pokštui.

Comment

aha perlenkiai Jonai. Tokių lapūchų pilna visam pasauly. Pas mus irgi šitas Miningitas, mango, yva, bavarai, Kirkorovas ir t.t. Skirtumas tik vienas šitas lapūchas garsiai galvoja, o visi kiti sako tą ką reikia, o ne ką galvoja. Tad mano dėmesio, nei vienas neverti ir juo labiau uždirbtų pinigų, kad ir pokštui.
                      Ne tavo ir ne mano demesio jis vertas, bet jau tapo tikra superzvaigzde Lietuvoje. Ka del to kaltinti ar ka uzjausti?

Comment

Ne tavo ir ne mano demesio jis vertas, bet jau tapo tikra superzvaigzde Lietuvoje. Ka del to kaltinti ar ka uzjausti?
                        Kalčiausi žurnalistai, kurie patys nesugeba nieko doro sukurpti turiu omeny laidų, reportažų, straipsnių ir t.t. tai ir rodo/rašo visokiausius debilus nes nereikia įdėti jokių pastangų, o durnelių visuomet atsiranda kurie žiūri/skaito. Nesugeba mūsų tautiečių gana didelė dalis atsirinkti kas jiem priimtina, o kas ne tad...

Comment

Vienintelis dalykas, kuris guodžia tai, jog jų gerbėjų mažėja. Vis daugiau piktų žinučių matosi jo svetainėje. Gal užges tas išsišokėlis. Jau nebegražu čia. Tačiau Minedas parodė vieną dalyką - eilinis žmogus su eiliniu balsu ir dideliu užsispyrimu (švelniai tariant) sugeba prasimušti į viešumą. Sugebėjo. Kokią išvadą galima daryti?

Comment

Vienintelis dalykas, kuris guodžia tai, jog jų gerbėjų mažėja. Vis daugiau piktų žinučių matosi jo svetainėje. Gal užges tas išsišokėlis. Jau nebegražu čia. Tačiau Minedas parodė vieną dalyką - eilinis žmogus su eiliniu balsu ir dideliu užsispyrimu (švelniai tariant) sugeba prasimušti į viešumą. Sugebėjo. Kokią išvadą galima daryti?
                            Apie ką tu čia? Kokius gerbėjus. Tokius kurie sako "tu man patinki nes tu debilas"

Comment

Apie ką tu čia? Kokius gerbėjus. Tokius kurie sako "tu man patinki nes tu debilas"
                              Nueik į minedas.lt ir paskaityk "zuiki mano", "pupuliuk", "mažiuk". Tokių laiškelių mažėja.

Comment

Nueik į minedas.lt ir paskaityk "zuiki mano", "pupuliuk", "mažiuk". Tokių laiškelių mažėja.
                                hahaahahahaaaaaaaaaa tu irgi gal kaip miningitas mąstai. Tai gi čia iš jo tyčiojasi. O eit į jo puslapį ir skaityt kaip tyčiojasi iš lapūcho neturiu noro

Comment

Kas yra Minedas? Tai reiškinys - visuomenės bukumo, tam tikra dalim, išraiška. Mes dabar čia diskutuodami tik didinam jo populiarumą. Bet šiaip į jį niekas rimtai nežiūri, manau, kol visos TV laidos jo neparodys savo etery, tol jis laikysis, o paskui bus pamirštas (tikiuosi).

Juk vienintelė auditorija, kuri gali į jį žiūrėti rimtai, tai 12-13 metų mergiotės iš kaimo vietovių. Tad, auditorija labai maža - nėr ko nerimaut.
                                  BlogasSeulas 2009Honkongas 2012Bankokas 2012

Comment

Niekas negali paneigti tokios galimybės. Bet kažkokį užnugarį jis vis tiek turi, toks "atlikėjas" negali lyg niekur nieko prasimušt, kai tokie tikrai nerealūs kūrėjai kaip Gravel niekaip nesulaukia tinkamo dėmesio.
                                    BlogasSeulas 2009Honkongas 2012Bankokas 2012

Comment

dings jis iš ekranų ir iš radijo manau labai greit, nes man į ligonį tikrai nemalonu žiūrėti ar jo dainų klausyti...

Comment

Parašė Berliner Rodyti pranešimą
                                        Niekas negali paneigti tokios galimybės. Bet kažkokį užnugarį jis vis tiek turi, toks "atlikėjas" negali lyg niekur nieko prasimušt, kai tokie tikrai nerealūs kūrėjai kaip Gravel niekaip nesulaukia tinkamo dėmesio.
                                        Pasitikrink PM

Comment

"Minedo gimimas Klaipėdoje 1987 metais tam tikra prasme išpranašavo Lietuvos nepriklausomybę ir paženklino šią būsimą žvaigždę lemties ženklais – sėkme ir nuoširdumu." Čia istrauka is "oficialios" jo biografijos jo svetaineje. Man pats metodas, kuriuo is nieko daroma kazkas akurat primena juodasias technologijas Gal cia Jonas ir teisus. O siaip tokie ivaizdzio kurimo metodai, netgi jei ir daromi juokais, ar tos pacios musu ziniasklaidos - kazkam nesa didele nauda, o ar paciam Minedui, abejoju.

Comment

Working...
                                          X