Štai kaip turi atrodyti prezidentas :
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip linksma (archyvas)
Collapse
X
-
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
-
Parašė Ežiukas Rodyti pranešimąŠtai kaip turi atrodyti prezidentas :
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąŠtai kaip turi atrodyti ežiukas:
http://img174.imageshack.us/img174/7272/148tr8.jpg
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąSaudymo pratybu kodinis pavadinimas, ko gero, "nusauk zurnalista" ar kas nors panasaus
Čia bus priešas "macnesnis"...
Comment
-
Parašė 99 Rodyti pranešimąAnų laikų požiūris į užsienio estradą
Gerą čia iškapstei, 99
Comment
-
-
Labas, mielas Kalėdų Seneli!
Mano vardas linas. Sulaukiau 1 metų. Bet kai kurie blogi manimi netiki ir sako, kad aš mėgstu apgauti. Kiti glogi sako, kad ir Tavęs nėra, kad tu esi tik meluoti. Tačiau nuo tokių kalbų aš įsiuntu kaip šuo, imu staugti kaip tigras ir pasislepiu spintoj. Žinai, kur sėdžiu, kai rašau šitą laišką? Ogi po sofa! Nes mano tėvai yra keistokoki. Jie mano, kad tie, kas rašo laiškus Kalėdų Seneliui, yra visiški keistuoliai. Kaip supranti, mano gyvenimas su jais yra hard. Dažnai jie manęs nesupranta. Jie neleidžia klausytis tokios muzikos, kokia man patinka, ir sako, kad aliukai bratkos yra tikras oposumas, yva dainuoja blogiau negu žaliris, o starošaitė - apskritai paukštė. Net mano bendraklasiai mano, kad esu šiek tiek morka, nes per pamokas sergu, o per pertraukas kakoju. Mokykloje aš jaučiuosi kaip kaune, o namuose tupiu kamputyje kaip žiurkius. Ir bandau tėvams įrodyti kad man greičiausiai grypas. Tačiau mano tėvai sako, kad visas ligas, o ypač šitą, geriausiai gydo neskanus tris kartus per dieną. Bet aš manau, kad mane galėtų išgelbėti tik fototikas. Kaip manai, ar tokia dovana tilptų po kalėdine eglute? O gal galima, kad ta eglutė būtų ne mano namuose, bet newyourke? Pažadu, kad tada būčiau sveikas (-a) kaip cibulis, ramus (-i) kaip kede ir išmintingas (-a) kaip siaurusevicius. Nors tu turbūt supranti, kad pusė mano laiško yra alus, o kita pusė - kruopa, tačiau dovanos aš tikrai labai labai noriu. Blogiausiu atveju, galėtum padėti po eglute bent pinigų - manau, pakaktų 6 litų. Mielas Seneli, nebūk bebras, išpildyk mano prašymą!
Tavo megsti, juodas ir siauraprotis pliuskis.
Comment
-
Tiesą pasakius, “Eldo” krepšininkai buvo sužavėti Rusijos sostinės metro stočių apdaila ir tai išreiškė po rungtynių vykusioje spaudos konferencijoje.
“Mums labai patiko važiuoti Maskvos metro, - sakė Neapolio klubo vidurio puolėjas Domenicas Morena. – Tačiau nereikia manyti, jog CSKA komandai iškrėtėme akibrokštą – tai ne pirmoji tokia mūsų komandos kelionė į rungtynes. Kaune taip pat važiavome į dvikovą metro, tačiau Maskvos metropolitenas gražesnis”.W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Burlenčių ir jėgos aitvarų maratonas, Šventoji 2007
Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose
Comment
-
Geras
Parašė topstarcanada Rodyti pranešimą
Mano vardas Kristijonas. Sulaukiau 15 metų. Bet kai kurie Blogiečiais manimi netiki ir sako, kad aš mėgstu apgaudinėt. Kiti nevidonais sako, kad ir Tavęs nėra, kad tu esi tik melas. Tačiau nuo tokių kalbų aš įsiuntu kaip aš, imu staugti kaip vilkas ir pasislepiu tokios vietos nėra. Žinai, kur sėdžiu, kai rašau šitą laišką? Ogi niekur! Nes mano tėvai yra keistuoliai. Jie mano, kad tie, kas rašo laiškus Kalėdų Seneliui, yra visiški didesni keistuoliai. Kaip supranti, mano gyvenimas su jais yra nelengvas. Dažnai jie manęs nesupranta. Jie neleidžia klausytis tokios muzikos, kokia man patinka, ir sako, kad Alanas yra tikras šuo, Antis dainuoja blogiau negu Žalgiris, o Geltona - apskritai neskirstoma taip. Net mano bendraklasiai mano, kad esu šiek tiek kopūstas, nes per pamokas Sėdžiu prie kompo, o per pertraukas nieko. Mokykloje aš jaučiuosi kaip man gerai kur ir esu, o namuose tupiu kamputyje kaip kolibris. Ir bandau tėvams įrodyti kad man greičiausiai gripas. Tačiau mano tėvai sako, kad visas ligas, o ypač šitą, geriausiai gydo tokio nėra tris kartus per dieną. Bet aš manau, kad mane galėtų išgelbėti tik ipod. Kaip manai, ar tokia dovana tilptų po kalėdine eglute? O gal galima, kad ta eglutė būtų ne mano namuose, bet pas gimines? Pažadu, kad tada būčiau sveikas (-a) kaip morka, ramus (-i) kaip stalas ir išmintingas (-a) kaip Algis Ramanauskas-greitai. Nors tu turbūt supranti, kad pusė mano laiško yra vanduo, o kita pusė - smėlis, tačiau dovanos aš tikrai labai labai noriu. Blogiausiu atveju, galėtum padėti po eglute bent pinigų - manau, pakaktų 55 litų. Mielas Seneli, nebūk tokio nėra, išpildyk mano prašymą!
Tavo gražus, blogas ir geras anonimas.
Comment
-
Parašė vap Rodyti pranešimąO perskaičius laiškus Kalėdų seniui, galiu apibendrinti.. Apie 80% slepias spintoj, serga gripu ir yra morkos
Comment
Comment