jo delfis kaip visuomet su savo prikolais
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip linksma (archyvas)
Collapse
X
-
Parašė John Rodyti pranešimąEkskursijos po Tailanda
Ekskursijos ir pramogos: Transvestitų šou "TIFFANI"
Spalvingas ir puošnus kostiumų šou su besikeičiančiomis dekoracijomis, kurių dalyviai - transseksualai ir transvestitai - tarptautinių grožio konkursų nugalėtojai.
Kaina suaugusiems - 25 USD, vaikams nuo 3 iki 9 m - 25 USD (Tez Tour).
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąSiaubas, cia net i siaip linksma deti neetiska. Ir dar be to taip iseina nuo 3 iki 9 metu vaikas, o nuo 10 jau suauges ir gali ziuret i homoseksualus. Jau geriau tada vaikus vesti i strptizo bara, bet tik ne i geju show.
Comment
-
Parašė somis Rodyti pranešimągeriau išmesti teliką, kad vaikai televizijos nematytų
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąSiaubas, cia net i siaip linksma deti neetiska. Ir dar be to taip iseina nuo 3 iki 9 metu vaikas, o nuo 10 jau suauges ir gali ziuret i homoseksualus. Jau geriau tada vaikus vesti i strptizo bara, bet tik ne i geju show.
Comment
-
http://www.youtube.com/watch?v=7rCnzNXE9ZM
Gan senas bet turbūt ne visi matęMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Cia irgi senas, daugeliui turbut matytas http://www.youtube.com/watch?v=ARiFBD0RtZs Minedo debiutas, jei kas dar nemate!Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė pauliezaz Rodyti pranešimąTik Delfis tokias antraštes gali... (bezdalus)
F!R3S7ON3
Minedo debiutasPaskutinis taisė Aš; 2006.12.10, 01:53.
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąhttp://www.cha.lt/files/alaus_gamyba.mp3
alus pagrindinis maistas, linksmybiu saltinis
Comment
-
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąIdomu, ka darytum, jeigu kada nors ateityje sulaukes vaikiuku suzinotum, kad jie homoseksualus?
Comment
-
Parašė taimis Rodyti pranešimąKaunaz gal žinai ar yra daugiau iš tos Sauliaus serijos? Kas tą klipą sukūrė?
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąsiaip pats nelabai pazystu geju, todel nezinau kokiose seimose jie uzauge, kas ju tevai. bet nemanau kad pas normalius sveikus tevus gali gimti gejus, bent jau tikiuosi kad negali. siaip negalvoju apie tokius dalykus.
Comment
-
Parašė El_Greco Rodyti pranešimąach tarybini zmogau gaila man taves...
Aš tai pavadinčiau žmogaus mąstysenos išsigimimu.
Ir galit mane vadint tarybiniu žmogum, nors būtų nesąmonė taip vadint 20-metį. Tokie nukrypimai kuo toliau tuo labiau artėja į normos ribas, tada žmonės nori kažko daugiau, nes tai jau nebėra įspūdinga ir sugalvoja dar ką nors absurdiškesnio. Man bus įdomu pažiūrėti, kokių mažumų atsiras dar po 50 metų. Mano tolerancija ta, kad aš nepradedu agitacijos prieš juos, bet tik nereikia aiškint dėl taip manančių žmonių, kaip aš, nuomonės teisingumo.
Comment
-
Parašė Ash Rodyti pranešimąTik jau nereikia tokių frazių. Tolerancija yra vertybė, bet ja pernelyg žaidžiama. Dabar darosi panašu, kad kuo daugiau šalyje gėjų ir visokių kitokių mažumų, tuo šalis labiau pažengusi savo mąstymu. Tai jau tampa mada, didžiuojamasi, kad šalis pirmoji įteisino santuokas tarp gėjų ir panašiai.
Aš tai pavadinčiau žmogaus mąstysenos išsigimimu.
Ir galit mane vadint tarybiniu žmogum, nors būtų nesąmonė taip vadint 20-metį. Tokie nukrypimai kuo toliau tuo labiau artėja į normos ribas, tada žmonės nori kažko daugiau, nes tai jau nebėra įspūdinga ir sugalvoja dar ką nors absurdiškesnio. Man bus įdomu pažiūrėti, kokių mažumų atsiras dar po 50 metų. Mano tolerancija ta, kad aš nepradedu agitacijos prieš juos, bet tik nereikia aiškint dėl taip manančių žmonių, kaip aš, nuomonės teisingumo.
Aisku, salys yra pazangios ne todel, kad jose daug geju, bet poziuris i tokios rusies mazumas yra vienas is visuomenes pazangos indikatoriu... kaip ir tolerancija apskritai (bei daugybe kitokiu zmoniu kulturos bruozu tokiu kaip elementarus mandagumas ir pagarba kitam asmeniui). Kodel mes, budami Europos dalis, turetume bandyti neigti tokius fundamentalius dalykus? Kodel Lietuvoje zmones tokie netolerantiski, nepakantus ir pikti? Ogi todel, kad 50 metu salis buvo trypiama ir is jos buvo atimtas tokiu vertybiu suvokimas, kuomet tos vertybes vesejo ir buvo puoselejamos pazangiose Vakaru salyse ir jos (pvz tolerancija gejams) ten niekam netrukdo. Paziurekime i Skandinavija, UK, Vokietija, Prancuzija... tai turtingos, pazangios salys su brandziomis visuomenemis ir vertybemis. Kodel mes turetume neigti tai, ka vertina jie ir kelti "idejas", iskeltas tarybiniu ar religiniu dogmatiku, kurie tokius dalykus vertina ne pagal sveika prota, o pagal nepagristus asmeninius isitikinimus, pridengtus "tradicines seimos vertybemis" ar panasiais dalykais. Ar Lietuvoje tikrai bus geriu gyventi, jeigu netoleruosime geju ar kitokiu mazumu? O gal geriau bus visiems, jeigu mazumos bus toleruojamos ir gales jaustis normalia visuomenes dalimi, kaip ir visose pazangiose salyse (tokia salimi ir mes bandom buti)?Paskutinis taisė John; 2006.12.10, 05:06.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąAs labai gerai suprantu tavo pointa, bet reikia suprasti ir tuos, kurie sako, kad "kuo daugiau šalyje gėjų ir visokių kitokių mažumų, tuo šalis labiau pažengusi savo mąstymu". Gal nereikia to suprasti visiskai tiesiogiai, bet as drisciau teigti, kad tokiame pasakyme visgi yra daug teisybes.
Comment
-
Parašė Ash Rodyti pranešimąBet, kad homoseksualumas yra anomalija nenuginčys niekas
Comment
Comment