Parašė HAMMER
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip linksma (archyvas)
Collapse
X
-
Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąČia tam nepatikliąjam
Comment
-
Hammer minėta , bet taip ir nesukurta tema "Apie viską..", dabar man būtų labai pravertus. Na bet ka padarysi, teks pasireikšti čia. Esu ketvirtakursis studentas ir savo bakalauriniam darbui atlieku apklausą apie žmonių patiriamus sunkumus įvairiose išvykose, jų požymius, priežastis ir pasekmes taip pat kelionėse pasireiškiančių sunkumų valdymo galimybes. Tad, jei kas nors turite patirties kelionėse, gal galėtumete užpildyti anketą, iš anksto labai dekoju
http://www.apklausa.lt/answerform.php?form=11334Paskutinis taisė aMariux; 2007.04.22, 18:25.
Comment
-
Kažkokia kvaila tema kaip baigiamąjam darbui Bet reik žmogui padėti , šį vakarą prieš eidamas miegot pabandysiu užpildyti
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Ačiū už įvertinimą, bet man tas nerūpi. Šį darbą, visiškai nesusijusį su mano studijuojamu dalyku, darau tik todėl, kad dėstytojai reikia, kad kažkas jį padarytų, o mano pažymys jau seniai aiškus ir pažadėtas. Bet nežiūrint į tai, norisi padaryti kažką teisingai, ta nekreipdami dėmesio į bakalauro temos samoningumą ar nesamoningumą, užpildykit anketą
Comment
-
Kitaip sakant "šėštauji" dėstytojui, darydamos darbą, kuri turėtu atlikti jis pats
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
gal but, bet geriau aš darysiu tokį darbą, negu sėdėsiu kažką programuodamas. Abejais atvejais mano kompatencija nepakils, tad nematau prasmės daryti sudėtingesnį darbą O be to, mūsų mokslo sistema ir universitetais (gal labiau tiktų sakyti "universitetu") nusivyliau jau senai, bet paprasčiausiai nesinori mesti pradeto darbo ir norisi kazkaip gauti ta "popieriu"...
Comment
-
Parašė aMariux Rodyti pranešimąHammer minėta , bet taip ir nesukurta tema "Apie viską..", dabar man būtų labai pravertus. Na bet ka padarysi, teks pasireikšti čia.
Beje, užpildysiu ir aš tą apklausą.Snowflakes will attack U <3
Comment
-
-
Lai forumo aktyvistai amerikiečiai (ar kas reziduoja JAV) atleidžia, bet radau skrajutės pavyzdį apie mieląjį Wallmart'ą...ir negaliu nesusivaldyti neįdėjęs (daug kas Christianijoje/Kopenhagoje klijuoja tokius "pausterius")
Ir vaizdelis iš seno gero kompiuterinio žaidimo...gal kas dar jį atsimena
Ir dar žinia iš Delfi: Sh.Crow ragina naudoti mažiau tualetinio popieriaus ir nepamirškit komentarų paskaityti (žiauroki truputį), prisijuokiau iki valiosPaskutinis taisė tivoli; 2007.04.25, 01:45.
Comment
Comment