Paragavau "Volfas Engelman". Jaučiasi visai malonus kartumas, bet aromato praktiškai nesijaučia (kaip ir visuose kituose lietuviškuose lageriuose), dėl ko tai iš esmės yra eilinis "nuobodus" lietuviškas lageris. Kaip suprantu, čia Ragučio bandymas konkuruoti su "Geriausiu, ką turime" t.y. Švyturio Ekstra?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Alus Lietuvoje ir svetur
Collapse
X
-
Parašė Sefas20 Rodyti pranešimąGaila kad maža galimybė rasti Vilniaus alaus 0,5 butelyje, mažesniuose miestuose.
Comment
-
Parašė MikasRidikas Rodyti pranešimąAš tai nerealiai džiaugiuosi atsiradusiomis pilstomo alaus parduotuvėmis. Tiesiog rojus gomuriui... Dažniausiai geriu Vilniaus nefiltruotą, ar kvietinį, vakar nebuvo kažkurio iš jų, galvoju, surizikuosiu dar pigesnio Kauno gyvojo - nu ir eilinį kartą nenusivyliau. Tiesą sakant, nepamenu, kada ragavau mūsų didžiųjų gamintojų alaus...
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimą/\ argumentų norėtųsi, kodėl reiktų nepirkti?
Comment
-
Parašė MikasRidikas Rodyti pranešimąČia jis, suprask, juokauja... Nes pats apart vokiško ir čekiško - nelabai ką perka..
Comment
-
Šio forumo dėka "atradau" Ponoro alų. Tamsus vidutiniškai, o šviesus net labai patiko. Į "Geriausio, ką turime" pusę jau kokius penkerius metus nebežiūriu. Ir dar labai, tiesiog žiauriai supykau ant Ragučio dėlto, kad pripratino prie man idealiai tikusio "Kaizerio" ir paskui nutraukė jo gamybą. Šmikiai...Birth, school, METALLICA, death
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąAr teko ragauti naujo "krepšinio" Švyturio Ekstra alaus?
Mano asmeninė nuomonė - prastesnio alaus ši darykla dar negamino. Klausimas - kodėl jis taip stipriai skiriasi nuo ankstesnio Ekstra?
Kaip, beje, ir "Baltijos", kuris su senuoju mažai ką turi bendro.
Comment
-
Vakar teko gurkštelt Utenos "Utenos" alaus. Po kokių ~4 metų pertraukos. Ir ką, alus, mano manymu - užrašas ant butelio. Jau senai ten pilamas geltonos spalvos vanduo??? Dar suprasčiau jei ten būtų užrašyta "alaus gėrimas", bet dabar...
Gal taip buvo dėl to, kad prieš tai suragavau čekiško "Starobrno"? Bet kokiu atveju tai buvo paskutinis kartas kai gėriau šį birzgalą.Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
"Utenos" yra visai nebe tas dalykas, kuris buvo anksčiau. Dabar ten pigusis "Švyturio-Utenos alaus" segmentas kurį jie gamina high-gravity būdu ir to neslepia. T.y. Ten yra stiprus alus atskiestas vandeniu. Dar šiek tiek normalesnis yra likęs tik su "Švyturio" ženklu.Post in English - fight censorship!
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimąT.y. Ten yra stiprus alus atskiestas vandeniu. Dar šiek tiek normalesnis yra likęs tik su "Švyturio" ženklu.
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąKeista, tai jeigu Utenoj gamintų "Carlsberg", tai irgi "tobulintų" gamybą iki skiedalų?Post in English - fight censorship!
Comment
Comment