Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Alus Lietuvoje ir svetur
Collapse
X
-
Kodėl visos, beveik skardinės? Iš butelio visai kitoks skonis.
"Zipfer" aluje daugiausia nenatūralių indigrientų. Man nepatiko.
O šiap patiko "Apostel Brau" ir karšta vasaros diena dirbant "Barry's" lengvas atsigaivinti.
O "Bavaria" tik stikle ir ypatingom progom. Dangtelis atsukamas. Tikras malonumas.______________
The Division Bell
Comment
-
Schwarzer Herzog įdomesnis, nes tamsus. Tik jis toks akcijinis (kaip ir keletas kitų), ne kasdien gausi.
Barry nepatiko, per silpnas (yra kitas, stipresnis, bet daugiau 5.5 nevartoju).
O paskutinių trijų dar net nebandžiau, noksta šaltytuve (kažkaip privertė nueit į Norfą, ten ir užmačiau)Paskutinis taisė Almis; 2011.06.05, 04:04.
Comment
-
Parašė Almis Rodyti pranešimąVilniuj lyg ir superka kažkas kažkur. O Panevėžyje net bomžai neima
Comment
-
Parašė Almis Rodyti pranešimąVilniuj lyg ir superka kažkas kažkur. O Panevėžyje net bomžai neima
Comment
-
Parašė Silber418 Rodyti pranešimąKlaipėdoje taip pat neteko matyti. Kadangi mažai naudos, mėtosi gatvėse parkuose.
Comment
-
Parašė enigma Rodyti pranešimą"Zipfer" aluje daugiausia nenatūralių indigrientų. Man nepatiko.
Comment
-
Parašė nepolitikas Rodyti pranešimąnu nepykit, bet aš laikas nuo laiko paragauju visų "gyvų" alų, kitų mus pasiekiančių užsienyje (vokietija, čekija, danija ir t.t.) gaminamų alaus rūšių ir grįžtu prie utenos porterio, švyturio baltijos, žalsvyčio ir v.engelman porterių.
kažkodėl jie man skaniausi.
Iš viso Lietuvoje viena didžiausių pasirinkimo bėdų yra stilių trūkumas. Iš Lietuvoje gaminamų kas yra, lageriai, keli porteriai ir kelios rūšys kvietinio.
Parašė Valiukas Rodyti pranešimąIn the morning after..
Nu ką galiu pasakyt - jaučiuosi šūdinai, skauda galvą, nėr jėgų ir dar maniškė burba, kad smirdžiu per 3 metrus kaip alaus bačka. Vakar dviese išgėrėm po litrą tamsaus ir šviesaus "Grimbergeno", tad ne baisiai ir daug. Nuo 4 butelių to paties "Ekstros" jausčiausi kur kas geriau.
O apie patį alų - taip, jis kitoks, skiriasi nuo įprastų, bet per daug nesužavėjo. Gal per daug tikėjausi, todėl truputį nusivyliau, nežinau. Kažkoks saldumas jaučiasi, žodžiu, nelabai man jis patiko. Reziumuoju - brangus, ne per daug skanus, galvą skauda - daugiau nepirksiuP.
Comment
-
Parašė vap Rodyti pranešimąValiukai, o pirkai pilstomą? Nes bent jau buteliuose, kurį ragavau ir tą, kurį pilsto Domininkonų karčema skyrėsi žymiai.
Comment
-
Parašė Valiukas Rodyti pranešimąPilstomą pirkau. Gal dar kada pabandysiu buteliais.. O jei skyrėsi - tai kuris tau geresnis pasirodė, pilstomas ar buteliuose?
p.s. geriausia GRIMBERGEN'o nemaišyti. Jei tamsų, tai tamsų, jei šviesų, tai šviesų.P.
Comment
-
Parašė Valiukas Rodyti pranešimąIn the morning after..
Nu ką galiu pasakyt - jaučiuosi šūdinai, skauda galvą, nėr jėgų ir dar maniškė burba, kad smirdžiu per 3 metrus kaip alaus bačka. Vakar dviese išgėrėm po litrą tamsaus ir šviesaus "Grimbergeno", tad ne baisiai ir daug. Nuo 4 butelių to paties "Ekstros" jausčiausi kur kas geriau.
Todėl pojūčius derėtų lyginti su 8 bokalais ekstros.
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąTai niekas ir neteigia, kad visiems jie patinka ar nepatinka, juk ir is mano pazistamu minetu 25% grizo prie tu iprastiniu. Tiesiog noretusi, kad visi butu tokie kaip tu, kurie alternatyvas bent ragavo ir patys nusprende kas jiems patinka. Realiai dauguma nera ragave tu alternatyvu ir pasikliauna teta is TV ekrano, kuri teigia, kad tu geri "geriausia ka turime".
Engelmano porteris ir man skanus, nors va nuo baltijos man kita diena visada bloga buna (kazkas ta pati cia irgi minejo).
ir už nuolatinį krepšinio rinktinės rėmimą juos gerbiu, nors čia jau atskiras dalykas, prie alaus skonio nederantis
Comment
-
Laikas jau atostogoms, tai reikia sutvarkyti bendrabučio kambarį, o svarbiausias darbas priduoti butelius, pagrindinės alaus rūšys kuriomis mėgavausi pavasarį.
Labiausiai buvo perkamas Senojo Vilniaus-nefiltruotas, poto, Kauno-pilies menes, ir ŠVYTURIO-švyturio.
Tauro apygarda (Stirnos rinktinė)| 立陶宛
Comment
Comment