Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Alus Lietuvoje ir svetur

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts



















    Comment










      Comment


        Galėjai pasidalinti ir įspūdžiais, skoniais ir kt.
        ______________
        The Division Bell

        Comment


          Nedaug tie skoniai skiriasi O įspūdžiai? Kasdienybė ir tiek
          Svarbiausia neperdauginti tiek kiekiu, tiek laipsniais

          Comment


            Kodėl visos, beveik skardinės? Iš butelio visai kitoks skonis.

            "Zipfer" aluje daugiausia nenatūralių indigrientų. Man nepatiko.

            O šiap patiko "Apostel Brau" ir karšta vasaros diena dirbant "Barry's" lengvas atsigaivinti.

            O "Bavaria" tik stikle ir ypatingom progom. Dangtelis atsukamas. Tikras malonumas.
            ______________
            The Division Bell

            Comment


              Skardines patogiau išmest į konteinerį, butelius reikia gabent į supirkimo punktą ir atgaut investuotas lėšas
              O geriausias tai vis tik pilstomas iš bokalo, tik per brangus toks malonumas kasdien tiek litais tiek laike.

              Comment


                Ne visus butelius superka, ypač užsienietiškus.
                ______________
                The Division Bell

                Comment


                  Schwarzer Herzog įdomesnis, nes tamsus. Tik jis toks akcijinis (kaip ir keletas kitų), ne kasdien gausi.
                  Barry nepatiko, per silpnas (yra kitas, stipresnis, bet daugiau 5.5 nevartoju).
                  O paskutinių trijų dar net nebandžiau, noksta šaltytuve (kažkaip privertė nueit į Norfą, ten ir užmačiau)
                  Paskutinis taisė Almis; 2011.06.05, 04:04.

                  Comment


                    O ar nėra skardinių supirkimo automatų? Stokholme mėginau įmesti lietuviškos kilmės skardines, tačiau nesėkmingai - nepriėmė kitokio brūkšninio kodo.

                    Comment


                      Vilniuj lyg ir superka kažkas kažkur. O Panevėžyje net bomžai neima

                      Comment


                        Parašė Almis Rodyti pranešimą
                        Vilniuj lyg ir superka kažkas kažkur. O Panevėžyje net bomžai neima
                        Klaipėdoje taip pat neteko matyti. Kadangi mažai naudos, mėtosi gatvėse parkuose.

                        Comment


                          Parašė Almis Rodyti pranešimą
                          Vilniuj lyg ir superka kažkas kažkur. O Panevėžyje net bomžai neima
                          Superka, kartu su įprastais buteliais, kita stiklo tara bei duženomis ir bambaliais. 2 ct už vieną "skarbonkę" duoda http://www.ekotaskas.lt/superkame

                          Comment


                            Parašė Silber418 Rodyti pranešimą
                            Klaipėdoje taip pat neteko matyti. Kadangi mažai naudos, mėtosi gatvėse parkuose.
                            Bomžai ir iš konteinerių renka, presuoja ir į maišelius.
                            GE. Tbilisis / თბილისი | GE. Batumis / ბათუმი | GE. Aukštutinė Svanetija / ზემო სვანეთი

                            Comment


                              Parašė enigma Rodyti pranešimą
                              "Zipfer" aluje daugiausia nenatūralių indigrientų. Man nepatiko.
                              Kokie tie nenatūralūs ingredientai? Tiesiog įdomu nes dažnai paragauju būtent šito Zipfer.

                              Comment


                                Parašė nepolitikas Rodyti pranešimą
                                nu nepykit, bet aš laikas nuo laiko paragauju visų "gyvų" alų, kitų mus pasiekiančių užsienyje (vokietija, čekija, danija ir t.t.) gaminamų alaus rūšių ir grįžtu prie utenos porterio, švyturio baltijos, žalsvyčio ir v.engelman porterių.
                                kažkodėl jie man skaniausi.
                                Porterio berods nelabai galima padaryti high gravity būdu, todėl jis ir atskirai gaminamas. Porteriai lietuviški geri, bet va problema kiek barų yra, kur galima būtų jo gauti pilstomo?

                                Iš viso Lietuvoje viena didžiausių pasirinkimo bėdų yra stilių trūkumas. Iš Lietuvoje gaminamų kas yra, lageriai, keli porteriai ir kelios rūšys kvietinio.

                                Parašė Valiukas Rodyti pranešimą
                                In the morning after..

                                Nu ką galiu pasakyt - jaučiuosi šūdinai, skauda galvą, nėr jėgų ir dar maniškė burba, kad smirdžiu per 3 metrus kaip alaus bačka. Vakar dviese išgėrėm po litrą tamsaus ir šviesaus "Grimbergeno", tad ne baisiai ir daug. Nuo 4 butelių to paties "Ekstros" jausčiausi kur kas geriau.
                                O apie patį alų - taip, jis kitoks, skiriasi nuo įprastų, bet per daug nesužavėjo. Gal per daug tikėjausi, todėl truputį nusivyliau, nežinau. Kažkoks saldumas jaučiasi, žodžiu, nelabai man jis patiko. Reziumuoju - brangus, ne per daug skanus, galvą skauda - daugiau nepirksiu
                                Valiukai, o pirkai pilstomą? Nes bent jau buteliuose, kurį ragavau ir tą, kurį pilsto Domininkonų karčema skyrėsi žymiai.
                                P.

                                Comment


                                  Parašė vap Rodyti pranešimą
                                  Valiukai, o pirkai pilstomą? Nes bent jau buteliuose, kurį ragavau ir tą, kurį pilsto Domininkonų karčema skyrėsi žymiai.
                                  Pilstomą pirkau. Gal dar kada pabandysiu buteliais.. O jei skyrėsi - tai kuris tau geresnis pasirodė, pilstomas ar buteliuose?

                                  Comment


                                    Parašė Valiukas Rodyti pranešimą
                                    Pilstomą pirkau. Gal dar kada pabandysiu buteliais.. O jei skyrėsi - tai kuris tau geresnis pasirodė, pilstomas ar buteliuose?
                                    Pilstomas buvo geresnis (mažiau gazuotas). Taip pat pilstomas dažniausiai būna optimalios temperatūros, kai jį perki kavinėje/bare, ne tiek daug stovėjęs (jo trumpesnis galiojimas).

                                    p.s. geriausia GRIMBERGEN'o nemaišyti. Jei tamsų, tai tamsų, jei šviesų, tai šviesų.
                                    P.

                                    Comment


                                      Parašė Valiukas Rodyti pranešimą
                                      In the morning after..

                                      Nu ką galiu pasakyt - jaučiuosi šūdinai, skauda galvą, nėr jėgų ir dar maniškė burba, kad smirdžiu per 3 metrus kaip alaus bačka. Vakar dviese išgėrėm po litrą tamsaus ir šviesaus "Grimbergeno", tad ne baisiai ir daug. Nuo 4 butelių to paties "Ekstros" jausčiausi kur kas geriau.
                                      Neteisingai vartojai Standartinis belgas per vakarą išgertų vieną ar du bokalus (po 0,33) Grimbergeno - čia atitinkamai kaip standartinis lietuvis išgertų 4-6 bokalus (po 0,5) švyturio ekstros (pas juos įprasta gerti lėėėėėėtai, su pasimėgavimu).

                                      Todėl pojūčius derėtų lyginti su 8 bokalais ekstros.

                                      Comment


                                        Parašė Gator Rodyti pranešimą
                                        Tai niekas ir neteigia, kad visiems jie patinka ar nepatinka, juk ir is mano pazistamu minetu 25% grizo prie tu iprastiniu. Tiesiog noretusi, kad visi butu tokie kaip tu, kurie alternatyvas bent ragavo ir patys nusprende kas jiems patinka. Realiai dauguma nera ragave tu alternatyvu ir pasikliauna teta is TV ekrano, kuri teigia, kad tu geri "geriausia ka turime".
                                        Engelmano porteris ir man skanus, nors va nuo baltijos man kita diena visada bloga buna (kazkas ta pati cia irgi minejo).
                                        kas be ko - kiekvienoje srityje reikia ne tetomis pasikliauti, o pačiam išmėginti. o alų išmėginti - vienas malonumas vis dlėto iš lietuviškų didžiųjų aludarių 0 švyturys tikrai yra tai, ka turime geriausio.
                                        ir už nuolatinį krepšinio rinktinės rėmimą juos gerbiu, nors čia jau atskiras dalykas, prie alaus skonio nederantis

                                        Comment


                                          Laikas jau atostogoms, tai reikia sutvarkyti bendrabučio kambarį, o svarbiausias darbas priduoti butelius, pagrindinės alaus rūšys kuriomis mėgavausi pavasarį.
                                          Labiausiai buvo perkamas Senojo Vilniaus-nefiltruotas, poto, Kauno-pilies menes, ir ŠVYTURIO-švyturio.
                                          Tauro apygarda (Stirnos rinktinė)| 立陶宛

                                          Comment

                                          Working...
                                          X