Grįžtant prie temos, tai kažkurį savaitgalį teko leisti Trakuose ir "KYBYNLAR" smuklėj skanauti pilstomo... Velkopopovický Kozel
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Alus Lietuvoje ir svetur
Collapse
X
-
Kibinai ir alus - puikus derinyswww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąSiandien buvau maloniai nustebintas Norfoje
Berods, tailandietiskas Singha alus anksciau nebuvo parduodamas Lietuvoje.
Atvaizdas
Comment
-
Kokie visi išrankūs čia Aš šai nemėgstu nei Švyturio, nei Kalnapilio, nei Utenos (nu neskanūs man jie ir viskas, tiesiog nesigeria). Neseniai atradau Kauno alų ir juo esu patenkintas Prieš tai Rinkuškius buvau pamėgęs, bet dabar kažkaip labiau link Kauno traukia. Alaus geriu kas kokias porą savaičių, tai nelabai yra kada čia ir eksperimentuot
Nors čia matau daugiau linkstama prie "ne lager" tipo alų.
Comment
-
Parašė c2h5oh Rodyti pranešimąir koks jis? Pilsner-lager, ar kažkokio specifinio "tailandietiško" skonio?
Ai, dar pamirsau pamineti. Ant Singha buteliuku (ir skardiniu, nepriklausomai, kokioje salyje bebutu) visuomet rasoma sudetis, kurioje tik alui butini produktai (vanduo, apyniai, salyklas). Manau, tai irgi teigiamas dalykas ir pliusas sito alaus naudai.Paskutinis taisė John; 2009.09.14, 18:20.
Comment
-
Parašė Mantas Rodyti pranešimąKauno alus iš tiesų geras, o ir kaina net neprilygsta populiarioms rūšims.
O šiaip tai aš jau senokai lietuviško alaus ir begėriau. Ypač kai, pvz., "Krušovice" RIMI jau net po 1,99 Lt dabar pardavinėja, tiek šviesų tiek tamsų. Ir skaniau ir pigiau ir už butelį papildomai mokėt nereikia
Comment
-
Parašė Valiukas Rodyti pranešimąTaigi geras jis dėl to, kad yra vienas iš natūralaus alaus rūšių, t.y., gaminamas ne pagal "High gravitį" technologiją, o natūraliai. Kitaip tariant, ne "populiarus" skiedalas, o tikras alus
O šiaip tai aš jau senokai lietuviško alaus ir begėriau. Ypač kai, pvz., "Krušovice" RIMI jau net po 1,99 Lt dabar pardavinėja, tiek šviesų tiek tamsų. Ir skaniau ir pigiau ir už butelį papildomai mokėt nereikiaKAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Na, užsilenkti gal neužsilenks, nes Kauno alaus produkcija yra mėgstama tų, kuriems skonis nesvarbus, o svarbi tik kaina ir apsvaigimas.
Man tik neramu, kad tik nepakeistų savo senųjų technologijų. Šiaip laikas nuo laiko vis užpildau 10 butelių dėžutę, kurią kažkada nusipirkau Norfoj su Kauno alum
O, kad tai ne koks eilinis "paskutinių technologijų" gėrimas, tai ir taip aišku. Vien tai, kad butelyje nuosėdų galima neretai pamatyt, tai jau nemažai pasako. Ir šiaip, kiek kartų buvau jo taip jau rimčiau gėręs (8-10 butelių per vakarą), tai ryte kaip niekur nieko galva šviesi, tai manau tikrai reiškia, kad alus nėra prastas
Comment
-
Parašė 99 Rodyti pranešimąGrįžtant prie temos, tai kažkurį savaitgalį teko leisti Trakuose ir "KYBYNLAR" smuklėj skanauti pilstomo... Velkopopovický Kozel
Comment
-
Parašė marazas Rodyti pranešimąKokie visi išrankūs čia Aš šai nemėgstu nei Švyturio, nei Kalnapilio, nei Utenos (nu neskanūs man jie ir viskas, tiesiog nesigeria). Neseniai atradau Kauno alų ir juo esu patenkintas Prieš tai Rinkuškius buvau pamėgęs, bet dabar kažkaip labiau link Kauno traukia. Alaus geriu kas kokias porą savaičių, tai nelabai yra kada čia ir eksperimentuot
Nors čia matau daugiau linkstama prie "ne lager" tipo alų.
Comment
-
Parašė matroskinas9 Rodyti pranešimąSkaitai mano mintis . Aš visiškai atsisakiau "mainstream"inio alaus. Perku Kauno, Rinkuškių arba biržietišką Panoro tame tarpe jų "čekišką". Vienas dalykas užknisa pas Panorą, kad Bičiulių alus dažnai būna su drumzlėmis. Perkant parduotuvėje tenka vartyti butelius ir tikrinti, tas pats ir su Kauno alumi esu išsidūręs, bet vistiek negrįšiu prie high-gravityKAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Parašė marazas Rodyti pranešimąDegustacija gera mintis Pritarčiau tikrai
O Kauno ar Rinkuškių alų perku Norfoje, nes ji visai šalia mano namų, tai gana patogu
Galetu Kauno alus ekskursija padaryt , manau norinciu butu. O jei dar ipiltu ...
Gal kas netingi apsiimt paorganizuot ir suderint ?KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
Comment