Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Alus Lietuvoje ir svetur

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

• keen
    replied
    Pagaliau normali tema
    Įdomus skonis čia rašančių... bet nekomentuosiu

Mano top 3.
    1. Guiness

2. Zlaty Bazant Dark

3. Paskutinis lietuviškas atradimas - Vilniaus alus šviesus nefiltruotas PILSTOMAS

Komentuoti:

• MikasRidikas
    replied
    Labai patiko šis alus. Ne itin mėgstu kvietinį - bet šis tikrai maloniai nubėgo gomuriu Toks gaivaus, bet tuo pačiu ir gana sodraus skonio. Dabar tik jį ir perku, kai turiu galimybę. Tad rekomenduoju
    Tik tiek, kad nelengva jį rasti kažkodėl... Bet Norfoj dažniausiai būna.

Komentuoti:

• murkalus
    replied
    Bet alus tai bulgariškas...

Komentuoti:

• Specas
    replied
    Bambalys ir Afrikoje bambalys......

Komentuoti:

• Taut.
    replied
    Parašė doncius Rodyti pranešimą
    Gerbiami Alaus ragautojai ir žinovai, paskaitinėjęs šią temą apie Alų supratau, kad Jūsų patirtis ragaujant begalinę gausybę skirtingų Alaus rūšių yra milžiniška. Tad norėjau pasitairauti gal turit atliekamų alaus kamštelių? Neseniai pradėjau juos kolekcionuoti, tad mielai atliekamus priglausčiau ar už simbolinę kainą nupirkčiau. Ypatingai domina senieji lietuviško alaus gamintojų kamšteliai. Jei tokių turit prašau parašykit asmeninę žinutę.
    Lipi čia ant nuoskaudų - vaikystėje turėjau didžiulę kolekciją.

Komentuoti:

• doncius
    replied
    Gerbiami Alaus ragautojai ir žinovai, paskaitinėjęs šią temą apie Alų supratau, kad Jūsų patirtis ragaujant begalinę gausybę skirtingų Alaus rūšių yra milžiniška. Tad norėjau pasitairauti gal turit atliekamų alaus kamštelių? Neseniai pradėjau juos kolekcionuoti, tad mielai atliekamus priglausčiau ar už simbolinę kainą nupirkčiau. Ypatingai domina senieji lietuviško alaus gamintojų kamšteliai. Jei tokių turit prašau parašykit asmeninę žinutę.

Komentuoti:

• Sefas210
    replied
    Po sunkaus "Royal rally - Kazlų Rūda 2012" tik šiandien sugebėjau pažiūrėti į alų, ir išsitraukiau dar neragauto "Rinkuškių Miežinio" paragavus tikra atgaiva sielai, alus tikrai skaniai geriasi, patiko nedidelis kartus, dažniausiai geriant didžiūjų daryklų alų paskutiniai gurkšniai sunkiai geriasi, o štai šitas miežinis nė velnio galėčiau mėgauti amžinai, didžiausia bėda tokia pati kaip Vilniaus ir Kauno sunku įsigyti Rinkuškių.....

Rinkuškiai= +9

Komentuoti:

• Specas
    replied

Komentuoti:

• Sefas210
    replied
    Tai pagal MAXIMOS užsakyma gaminamas alus (bent taip rašo ant etiketės)

Komentuoti:

• tadux
    replied
    Tokis klausimas, ar tas alus pas maksima kur vadinasi "amber city" ir atrodo taip pat kaip vilniaus tai tas pats ar ne?

Komentuoti:

• Sefas210
    replied
    Aš kvietiniam alui lieku ištikimas tik Vilniaus, vienam pažįstamui pasiūliau paragauti kvietinio alaus tai gerai gavau "žodžių" kokį jam "š" kišu, paklausiau kokį alų gėrė tai atsakė ir tuomet pasiūliau Vilniaus kvietinio paragauti ir nuomonė iškarto pasikeitė...
    Prieš keleta savaičių rašiau kad bandžiau Kauno kvietinio ir man jis nelabai "lipo", vakar vėl jo nusipirkau ir vistiek nuomonė liko ta pati...

O dabar, gal kas jau matė ar nematė, nauja Vilniaus alaus išvaizda pirmiausia pasikeitė etiketės ir po jų atėjo eilė ir buteliams.

Butelįs su vilko piešiniais, ir 0.5l talpos butelįs tapo atsukamas kaip ir 0.33l.
    Paskutinis taisė Sefas210; 2012.06.20, 18:55.

Komentuoti:

• yeah#7
    replied
    Mylimiausias.

Komentuoti:

• enigma
    replied
    Kaip skonis? Nors export, Lietuvos tikriausiai nepasiekia?

Komentuoti:

• John
    replied
    Šiandien išpuolė, žiūrint CZ vs GR

IMG_5639 -1 by jo.sau, on Flickr

Buteliukas (355ml... toks įdomus dydis) kainuoja 15000 VND (=2Lt). Sakyčiau nėra taip jau pigu. Nors gal dėl to, kad mažoje parduotuvėlėje pačiame Saigono centre ir šaltas kaip ledas.

Komentuoti:

• Gator
    replied
    Parašė murkalus Rodyti pranešimą
    reikėjo po Kauno kvietinio Gubernijos paragauti, man ilgam atmušė norą šiaulietiškam... pakartok savo bandymą atbuline tvarka!
    Man irgi visai patiko Kauno kvietinis, nors mano nuomone nera labai svari, kadangi daug kvietiniu ragaves nesu palyginimui.

Komentuoti:

• spirit
    replied
    Parašė Aiwa Rodyti pranešimą
    O aš vakar skanavau Vilkmergės šviesiojo, išties patiko skonis. Kas nepatiko, tai 0,4 l tūrio butelis
    Atvaizdas
    Siūlau paragaut ir tamsaus (tiems, kas dar neragavo). Taip pat geras

Komentuoti:

• murkalus
    replied
    reikėjo po Kauno kvietinio Gubernijos paragauti, man ilgam atmušė norą šiaulietiškam... pakartok savo bandymą atbuline tvarka!

Komentuoti:

• Sefas210
    replied
    Savaitgalį nusipirkau paragavimui Kauno Kvietinio nefiltruoto ir Naujojo Kalnapilio Lite.
    Iš Lite daug nesitikėjau, ir paragaves perdaug nenusivyliau nes vien viska pasako skaidrus butelis, vienu žodžiu vanduo...

O dėl Kauno Kvietinio tai nusivyliau tikėjausi iš Kauno daryklos kai visados kokybiško alaus, arba ta vakara jau "nebedirbo" receptoriai, man jis pasirodė per lengvas negu kitų gamintoju kvietinis alus, "Kaune" pasigedau sodraus kviečio....
    Paskutinis taisė Sefas210; 2012.05.23, 20:04.

Komentuoti:

• Aiwa
    replied
    O aš vakar skanavau Vilkmergės šviesiojo, išties patiko skonis. Kas nepatiko, tai 0,4 l tūrio butelis

Komentuoti:

• murkalus
    replied
    arba rusų Bočkariovą...

Komentuoti:

Working...
X