Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Alus Lietuvoje ir svetur
Collapse
X
-
Nesakau, kad įstatymas idealus, bet iš galimų blogybių ši, mano manymu, mažiau bloga.
-
Parašė qwe Rodyti pranešimąO kodėl dėl alkoholikų turiu kentėti aš dar kar kuris kitas stipraus alaus mėgėjas?
Komentuoti:
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąMažai alkoholikų Lietuvoj?
Komentuoti:
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąMažai alkoholikų Lietuvoj?
Komentuoti:
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąTas d****as Matulas vėl neturi ką veikt.
Komentuoti:
-
Tas d****as Matulas vėl neturi ką veikt.
Seimo kova su „bambaliais“ kirs ir belgiškam, ir tradiciniam lietuviškam stipriam alui
Komentuoti:
-
Parašė ramtyns Rodyti pranešimąŽinomas liet. režisierius A. Barysas filmuoja naują dokumentinį filmą apie lietuvišką alų, vadinasi "Vesks per to alū!". Manau, iš pavadinimo aišku, kad tai apie tradicinį, tikrą lietuvišką alų.
Komentuoti:
-
Parašė siandienine Rodyti pranešimąčia toks tik filmukas, net ne filmas. gražu būtų turėti išsamų filmą apie lietuvišką alų, bet tikriausiai nemažai ginčų kiltų - ką filmuoti - mažuosius aludarius, ar ir didžiuosius, kaip Švyturys ir pan.
Komentuoti:
-
gal kas užmatėt kur, o gal net ir paragavot švyturio adler bock? čia kažkoks kaip kalėdinis alus gaunasi, kokio užsieniuose galima rasti -ar ne? http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater
Komentuoti:
-
Parašė Sefas210 Rodyti pranešimąĮdomu kokia kokybę saugo....
Komentuoti:
-
Parašė Sefas210 Rodyti pranešimą
Komentuoti:
-
Parašė Sefas210 Rodyti pranešimąK. Musnicko 1969 metų dokumentinis filmas „Alum lijo“.
[vimeo]30320980[/vimeo]
Komentuoti:
-
K. Musnicko 1969 metų dokumentinis filmas „Alum lijo“.
[vimeo]30320980[/vimeo]
Geriausi receptai galvoj
Komentuoti:
-
-
Parašė 99 Rodyti pranešimąNu aš suprantu, kad "gyvas" jis tada, kai su tavim šneka
Komentuoti:
-
Parašė lagaminas Rodyti pranešimąnėra žmonės kažkokie kvailiai, kad neskirtų švyturio produkcijos, kuri n metų gaminama nuo mažųjų aludarių produkcijos. tik mažieji besišakodami dėl etikės "gyvas" ir "šviežias" patys turėtų prisiminti, ką tai reiškia ir ką realiai žada vartotojui, o ne stumdyti tą patį "gyvą" alutį 3-6 mėn., kol išsiparduos.
Komentuoti:
-
Parašė spirit Rodyti pranešimą
Komentuoti:
Komentuoti: