Jei kada būsit Portugalijoje, paskanaukit tikrai vertas dėmesio!
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Alus Lietuvoje ir svetur
Collapse
X
-
Parašė Cholerikas Rodyti pranešimąBockas sitas turetu but skanus, sprendziant pagal svyturio bock`a, kuris bene mano megstamiausias. O siandien "paragavau" svyturio extra, parduodamo UK pubuose, tai pradedu vertint tai ka praradau
Kita vertus, netruksta ir kitu geru rusiu uz panasia kaina (nuo cekisko Budweiser'io iki lenkisko Zywiec'o ar Tyskie).
Comment
-
Parašė tricky_kid Rodyti pranešimąir dar tik aplink Klaipėdą galima daug kur Baltijos baruos įsigyti
Kaip supratau pagal jus alus turi buti kartus ar dar kazkoks, tik jokiu budu ne svelnus, kad butu geras Ar yra kokiu svelniu alaus rusiu gamintu ne jusu ispeiktu high gravity budu? Nu Kauno alus aisku pagarba, bet kad visiskai neskanus man jis
Comment
-
Parašė Kirkas Rodyti pranešimąGera tema šiaip iš lietuviško alaus tai šiuo momentu pradėjau gert kalnapilio original(gal del to,kad žalgirį remia,gal ne ) Nesu labai išrankus,bet nemeėgstu visų išgirto švyturio extros...nuo mažens man jis nelenda...o iš užsienietiškų visų tai nebent Faxe ,labai patinka tas jo kartumas
Comment
-
Parašė vap Rodyti pranešimąMan asmeniškai kuo daugiau angliarūkštės, tuo prastesnis alus. Geriausiai, kai jos praktiškai nėra.
O gal cia tada kai isipili bokala ir kokia valanda pralaikai kol issigaruoja viskas ( nu dar i saldytuva gali idet, kad silto nereiktu gert )
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąPavardink keletu rusiu su mazai angliarugstes, butu idomu palygint su daug ( nu ir situ pavardink)
O gal cia tada kai isipili bokala ir kokia valanda pralaikai kol issigaruoja viskas ( nu dar i saldytuva gali idet, kad silto nereiktu gert )P.
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąPavardink keletu rusiu su mazai angliarugstes, butu idomu palygint su daug ( nu ir situ pavardink)
O gal cia tada kai isipili bokala ir kokia valanda pralaikai kol issigaruoja viskas ( nu dar i saldytuva gali idet, kad silto nereiktu gert )It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąŠiaip "Kauno alaus" daryklos alus turi akivaizdžiai mažiau angliarūgštės, "geriausio ką turime" ir pan.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė Mantas Rodyti pranešimąO kur jo, pvz., Vilniuje, įmanoma rast nusipirkt?„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąŠiaip "Kauno alaus" daryklos alus turi akivaizdžiai mažiau angliarūgštės, "geriausio ką turime" ir pan.Silpnoji lytis stipresnė už stipriają dėl stipriųjų silpnybės silpnajai
Comment
-
Parašė Mantas Rodyti pranešimąO kur jo, pvz., Vilniuje, įmanoma rast nusipirkt?
Nežinau ar dar tebėra Vilniuj Pilies g. tokia užeiga "Pilies menė"? Regis jie pilstydavo "Kauno alaus" produkciją.
P.S. Atrodo tebegyvuoja. Šauni vieta.Paskutinis taisė Tomas; 2008.01.27, 20:16.It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąMan rodos didesnėse "Maximose" turėtų būti. Man iš jų repertuaro patinka "Pilies Premium", maloniai geriasi . "Kauno" pigesnis, nėra blogas, bet "PP" man geresnis.
Nežinau ar dar tebėra Vilniuj Pilies g. tokia užeiga "Pilies menė"? Regis jie pilstydavo "Kauno alaus" produkciją.
P.S. Atrodo tebegyvuoja. Šauni vieta.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė aesde Rodyti pranešimąvisų mažųjų gamintojų alus turi mažiau angliarūgštės ir pan. ir kuo mažesnė gamyklėlė, tuo natūralesnis gamybos procesas.
Comment
-
Parašė Aiwa Rodyti pranešimąMažiau gazo- geresnis alus. Mano tokia išmintis„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
Comment
-
Parašė Mantas Rodyti pranešimąVis dar yra, teko ir Pilies Premium ragautIt's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Parašė Aiwa Rodyti pranešimąMažiau gazo- geresnis alus. Mano tokia išmintis
gazas turi būti natūralus, o ne prifarširuotasSilpnoji lytis stipresnė už stipriają dėl stipriųjų silpnybės silpnajai
Comment
Comment