Esperanto - a kas tas yr? aišku, čia žiopliu neapsimetinėsiu, apie šitą dalyką žinau nemažai, bet įdomu ką jūs apie tai žinote
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Esperanto - kas tai?
Collapse
X
-
Esperanto - kas tai?
www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi! -
Parašė x21 Rodyti pranešimąnegyva entuziastu kalba, neturinti naturalaus nesejo... mano manimu, perspektyvu neturi...www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
pasitraukiu iš šitos temoswww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė Thomasasz Rodyti pranešimąHmmm... Apgailėtina.... Sukuria žmogas temą, ir vėliau iš jos išeina... DDwww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė x21 Rodyti pranešimąnegyva entuziastu kalba, neturinti naturalaus nesejo... mano manimu, perspektyvu neturi...Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė Mantaz Rodyti pranešimąNa kaip čia pasakius negyva. Ja kalba ~3 000 000 žmonių, tai visgi jau šis tas
Comment
-
Parašė pauliezaz Rodyti pranešimąManau, amiko norėjo netiesiogiai pasireklamuoti Daugiau informacijos čia: http://www.amiko.mums.ltwww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
jei jau taip trukdo tas tinklapio užrašymas mano anketoj, tai išimsiu, tik pasakykit kaip nesuprantu...www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąjei jau taip trukdo tas tinklapio užrašymas mano anketoj, tai išimsiu, tik pasakykit kaip nesuprantu...
Comment
-
Parašė pauliezaz Rodyti pranešimąNetrukdo, aš juk pajuokavau. Užsirašyti savo saitą nieko blogo. Beje, jei žmogus turi kažkokį pomėgį teieško bendraminčiųwww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė x21 Rodyti pranešimąis 6 mlrd, iseina 0.05% is nera tendencijos to procento augimo...
Comment
-
Parašė x21 Rodyti pranešimą>...Ja kalba ~3 000 000 žmonių, tai visgi jau šis tas
is 6 mlrd, iseina 0.05% is nera tendencijos to procento augimo...
Comment
-
Ką manote apie esperanto kalbos tapimą oficialia darbine ES kalba?
ES darbo oficialiųjų kalbų politikos kainą galima nustatyti suskaičiavus jos vertimo tarnybų išlaidas, t.y. lėšas, skiriamas vertėjams žodžiu ir raštu, užtikrinantiems tos politikos veikimą. Naujausiais (2005 m.) duomenimis, šios išlaidos buvo 1,123 mlrd. eurų, t.y., 1% viso Europos Sąjungos metų biudžeto.
Esperanto kalba yra dirbtinė, nėra gimtoji jokiai tautai, todėl čia nenukentėtų nacionalistinė arogancija. Jos žodynas palankus nemažai daliai Europos piliečių (visų pirma, italų, prancūzų, ispanų).
Aš, kaip globalistas, tame matau daugiau interesų. Beje, užbėgant už akių, reikia paminėti, kad esperanto buvo sukurta kaip papildoma kalba, bet ne likviduojanti gimtąsias.
Parašė amiko Rodyti pranešimąpasitraukiu iš šitos temos
Paskutinis taisė Aš; 2008.12.17, 13:19.
Comment
Comment