Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Viva-Lietuva

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

tingiu tu geriau cia papostink tuos komentarus

Comment

Parašė Analitikas PlėtRa Rodyti pranešimą
      Būtinai Playboy TV dar reikia lietuviško, "The Sun" lietuviško ir dar kad Oprah Winfrey lietuviškai prabiltų. Va tada tai pilnatvė būtų. Oi pamiršau dar, kad "Burger King" ateitų ir būtinai lietuviškas būtų "Buterbrodų Kunigaikštis".

Jesus Christ, what a f*** is wrong with You people? Leiskit viską sutvarkyt pasiūlai, paklausai ir "nematomai rinkos rankai".
      Jop, vadovaukimės A.Smith'o suformuluotom idėjom, nes jos tikrai veikia. Kai (jei) reikės VIVOs, bus VIVA, kai reikės Oprah Winfrey, bus Oprah Winfrey. Simple
      BlogasSeulas 2009Honkongas 2012Bankokas 2012

Comment

Parašė F!R3S7ON3
        Nieko sau pavyzdys - Delfi komentarai Taigi seniai visiems aisku, kad ten nepatnkintu ir nepilnavertiskumo komplekso kamuojamu provincialu issiliejimo vieta. As juos skaitau 4 fun Nes kazko rimto ten nelabai rasi
        Būtent. FM'ui ten, matai, pakeliui matyt.

Šio forumo labui ir brand'ui visi šiti ir panašūs vėjai, manyčiau, kenkia. Reikėtų kažką daryti, ponai prisiekusieji. Nes garbės žodis, anksčiau į šitą forumą ateidavau sužinoti naujausių naujienų ir nuomonių, o dabar žinau, kad rasiu krūvą vėjų, pievų ir kitų nesąmonių. Kažkaip pikta.
        Jūsų,
        Analitikas PlėtRa™

Komentaro autorius neatsako už nieką išskyrus save - galvokit savo galva, jis nėra Jūsų dvasinis gyvenimo vadovas.

Comment

Reikėtų kažką daryti, ponai prisiekusieji.
          Jau padaryta
          Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net

Comment

Aleliuja.

Dabar FM'as mane medžios baisiausiuose mano košmaruose.
            Jūsų,
            Analitikas PlėtRa™

Komentaro autorius neatsako už nieką išskyrus save - galvokit savo galva, jis nėra Jūsų dvasinis gyvenimo vadovas.

Comment

Man atrodo kazkam cia lietuvisko Cartoon Network labiau reikia, nei Vivos

Comment

Parašė Analitikas PlėtRa Rodyti pranešimą
                Būtent. FM'ui ten, matai, pakeliui matyt.

Šio forumo labui ir brand'ui visi šiti ir panašūs vėjai, manyčiau, kenkia. Reikėtų kažką daryti, ponai prisiekusieji. Nes garbės žodis, anksčiau į šitą forumą ateidavau sužinoti naujausių naujienų ir nuomonių, o dabar žinau, kad rasiu krūvą vėjų, pievų ir kitų nesąmonių. Kažkaip pikta.
                Tiesiog būtina kažką daryti.

Comment

Parašė Eidvis Rodyti pranešimą
                  Taiklus pastebėjimas!

Comment

Parašė Eidvis Rodyti pranešimą
                    O aš Cartoon Network'e bent jau anglų kalbą pasipraktikuoju ir nematau tame nieko blogo

Comment

Working...
                    X