Parašė Aleksas666
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Nauja Lietuvos vėliava
Collapse
X
-
Parašė R.A.M. Rodyti pranešimąBeje, ar tik nebuvo taip, kad Suomija tarpukaryje buvo laikoma viena Baltijos šalių? Dėl 1918, Rusijos & stuff?
Bet šiai dienai, jau yra dalis estų, kurie save priskiria skandinavijos regionui, o ne baltijos ir kuo toliau, tuo tokių daugiau pastebiu.Paskutinis taisė Ciurlionis; 2014.10.27, 01:46.Aviate, navigate, communicate
Comment
-
Siaip Danijoje yra sala Ærø, jos veliava tokia pat kaip musiske. http://lt.wikipedia.org/wiki/Er%C4%97
Comment
-
Parašė Martin Van Rodyti pranešimąSiaip Danijoje yra sala Ærø, jos veliava tokia pat kaip musiske. http://lt.wikipedia.org/wiki/Er%C4%97blaivumas išlaisvina
Comment
-
Parašė Martin Van Rodyti pranešimąBet kas keisciausia, kad tos salos gyventojai labai didziuojasi savo trispalve, bet tuo paciu labai bijo lietuviu, vienas danas labai nustebo(turbut nuliudo) suzinojes, kad turime bendra veliava
Liūdėti išties nėra ko - netgi atvirkščiai: toks išdidus danų provincialumas jei ir nepateisina, tai bent jau paaiškina lietuvių provincialumą, kad ir atvirkščią daniškajam t.y. save niekinantį.blaivumas išlaisvina
Comment
-
Parašė Martin Van Rodyti pranešimąBet kas keisciausia, kad tos salos gyventojai labai didziuojasi savo trispalve, bet tuo paciu labai bijo lietuviu, vienas danas labai nustebo(turbut nuliudo) suzinojes, kad turime bendra veliava
Comment
-
Parašė Martin Van Rodyti pranešimąSkandinavam musu salis yra labai toli, nesvarbu, kad ir kaimynai esam. Jiems mes esam tolima salis. Nes dauguma ateinancios informacijos apie musu sali buna tik is neigiamos puses. O sugristant prie veliavos, danas tol nepatikejo, kol jam vaizdziai neparodziau, bet cia tik vienas danas.
Ypač jei ta vėliava svarbi ir visiems žinoma kaip ten kur ja didžiuojasi, o ne šiaip kokia - sukūriau salos vėliavą, bet net ne visi saliečiai ją žino
O ir kalbant apie tai ką tu sakai, kad Lietuva nežinoma - kaip galima būti nei karto gyvenime nemačius bet kokios Europos vėliavos? Eurovizijos, futbolas, elementari geografija ir taip toliau. Aš turbūt esu po dešimtis kartų vieną ar kitą Europos vėliavą matęs vienoj ar kitoj situacijoj... Tai įsivaizduok jei tu turi savo salos vėliavą ir pirmą kartą pamatai Lietuvos vėliavą tai automatiškai pagalvoji - o, mūsų vėliava tokia kaip Lietuvos. Ir atsimeni tai.
Tiesiog reikia būt absoliučiu urviniu, kad taip tau nenutiktųPaskutinis taisė Gator; 2014.11.13, 23:46.
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąNelabai supratai apie ką aš. Čia tolumas ar artumas nelabai svarbu. Esmė, kad jei tu turi kažkokią bendruomenės, miesto ar regiono vėliavą tai tu automatiškai žinai jei ji yra tokia pat kaip ir kažkokios pasaulio valstybės vėliava. Tarkim kokie nors žemaičiai sugalvoja savo trispalvę vėliavą tai negi nenueisi į pasaulio vėliavų sarašą įdomumo dėlei pažiūrėt su kokia vėliava ji sutapma, jei sutampa? Kad ir ne visi bus tokie smalsūs, kad ir kas trečias ar kas penktas tuo pasidomės ir pasidomėję pasakys draugams, kad va mūsų miestelio vėliava tokia pat kaip tokios tokios valstybės. Ir kelių metų bėgyje nebeliks žmogaus iš to regiono to nežinančio. Todėl ir sunku suprast kaip "techniškai" gali kažkas likti to, su kokia pasaulio vėliava sutampa jų vėliava, dar nežinantis...
Ypač jei ta vėliava svarbi ir visiems žinoma kaip ten kur ja didžiuojasi, o ne šiaip kokia - sukūriau salos vėliavą, bet net ne visi saliečiai ją žino
O ir kalbant apie tai ką tu sakai, kad Lietuva nežinoma - kaip galima būti nei karto gyvenime nemačius bet kokios Europos vėliavos? Eurovizijos, futbolas, elementari geografija ir taip toliau. Aš turbūt esu po dešimtis kartų vieną ar kitą Europos vėliavą matęs vienoj ar kitoj situacijoj... Tai įsivaizduok jei tu turi savo salos vėliavą ir pirmą kartą pamatai Lietuvos vėliavą tai automatiškai pagalvoji - o, mūsų vėliava tokia kaip Lietuvos. Ir atsimeni tai.
Tiesiog reikia būt absoliučiu urviniu, kad taip tau nenutiktų
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąČia tolumas ar artumas nelabai svarbu. Esmė, kad jei tu turi kažkokią bendruomenės, miesto ar regiono vėliavą tai tu automatiškai žinai jei ji yra tokia pat kaip ir kažkokios pasaulio valstybės vėliava.
Comment
-
Parašė A.C.A.B. Rodyti pranešimąVisiškai nestebina situacija su Danijos salos vėliava ir Lietuvos nežinomumu. Prieš kokius gerus metus vienos BIBLIOTEKOS DARBUOTOJAS mane savo kolegei pristatė kaip jaunuolį iš sovietų sąjungos
Bet stebėtis tuo, kad salos (!) vėliava nelyginama su Lietuvos, tikrai nereikia. Gal pas mus egzistuoja kokia nors "Neringos vėliava". Bet kas ją matė?
Comment
-
-
Parašė kasparas.v Rodyti pranešimąKazkaip uztikau sita tema tai nors ir turbut cia viskas labai isdiskutuota bet man trispalve irgi nepatraukli tai va mano variantai:
Atvaizdas
Manau reikia nuplauti pagaliau ta "krauja"Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
Comment
-
Parašė kasparas.v Rodyti pranešimąKazkaip uztikau sita tema tai nors ir turbut cia viskas labai isdiskutuota bet man trispalve irgi nepatraukli tai va mano variantai:
Atvaizdas
Manau reikia nuplauti pagaliau ta "krauja"
Comment
-
Parašė Willow Rodyti pranešimąTa apatiniame dešiniajame kampe (juoda-gelnona-balta) šiaip jau yra buvusi Rusijos imperijos vėliava..čia tyčia toks pasirinkimas?
Comment
-
Parašė kasparas.v Rodyti pranešimąTiesiog del mano neisprusimo, tuoj istaisysimNepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
Comment
Comment