Tai, kad trispalvė nuo 1918 metų atsirado? Nejau klystu?
Kada trispalvė atsirado nesvarbu , aš apie tai , kad po nepriklausomybės atgavimo gi galėjo raudonajį variantą patvirtinti kaip valstybinę vėliava, bet vėl pasirinko trispalvę.
O ta veliava jei būtų nacionaline atrodytu kaip kokie mes arabai su kardu.juk mes nekariaujam.man mieliau dabartinė mūsų veliava.
Čia jau viršūnė Ar skaitei, ką mes čia pora puslapių kalbėjom? Ar žinai Lietuvos istoriją? Jei atsakymai į šiuos klausimus teigiami, tai aš nežinau kaip čia ir beatsakyti į tokį pasisakymą
Čia jau viršūnė Ar skaitei, ką mes čia pora puslapių kalbėjom? Ar žinai Lietuvos istoriją? Jei atsakymai į šiuos klausimus teigiami, tai aš nežinau kaip čia ir beatsakyti į tokį pasisakymą
Gerai mes žinome tą istoriją bet ka pasakys vakarų europiečiai kurie nežino kas ta lietuva? žemėlapyje pamatys lietuva su tokia veliava atšoks noras net pamatyti ja.Raudona su kardu atrodytu kaip kokia diktatura jiems aišku mes žinome mes galime paaiškinti bet praeis daug laiko kol dauguma bent jau supras mūsų istorija ir ne kaip kariaujančios dabartines valstybes ivaizdi.
O ta veliava jei būtų nacionaline atrodytu kaip kokie mes arabai su kardu.juk mes nekariaujam.man mieliau dabartinė mūsų veliava.
Neatrodytumėm kaip arabai, nes mes su kalaviju
Šita vėliava turėtų būti valstybinė, o trispalvė nacionalinė (dėl išsipaišymo per krepšinio varžybas nekiltų sunkumų, nes ten nacionalinė ir būtų naudojama).
Gerai mes žinome tą istoriją bet ka pasakys vakarų europiečiai kurie nežino kas ta lietuva? žemėlapyje pamatys lietuva su tokia veliava atšoks noras net pamatyti ja.Raudona su kardu atrodytu kaip kokia diktatura jiems aišku mes žinome mes galime paaiškinti bet praeis daug laiko kol dauguma bent jau supras mūsų istorija ir ne kaip kariaujančios dabartines valstybes ivaizdi.
Sena heraldines taisykles atitinkanti vėliava, ir nebent bukam europiečiui tai gali su diktatūromis asocijuotis.
Nereikia čia kurti ir aš nesivelsiu į ginčus su tavimi tokiais klausimais, nes tai, ką čia parašei, nelabai rimta Ot, pagalvos, agresyvus totalitarinis kalavijuočių kraštas, Lietuvos turizmas žlugs, investicijos dings, santykiai su užsieniu nutrūks, nes visi šitų banditų su tokia vėliava bijos. Nu ir tegul
Beje prieš rašydamas, kaip visi Lietuvos ims bijoti su istorine vėliava, galėtum pasikeisti savo avatarą ir tai, kas parašyta po tavo niku, nes man tai šlykštu ir pagal šiuos du simbolius drįstu sakyti, kad tau šiuo metu neturėtų rūpėti Lietuvos simbolikos reikalai.
Aš tik parašiau ka galvos tie europiečiai kurie dar nežino kas yra lietuva.Airijoj apie 60% nežino apie lietuva nieko.Na jei mums nerūpi kaip galvoj europiečiai apie mus tai man ir gerai.dėl manes keiskit ta vėliava.
Nu visi tie istatymai veliavos mums reikia nusistovejimo kaip pvz Prancuzijoj jie jau turi senas tradicijas ir tai verčia gerbti ta šali.o Lietuvoj pakol kas nieko nera pastovaus.
Comment