Parašė Ežiukas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Nauja Lietuvos vėliava
Collapse
X
-
Parašė El_Greco Rodyti pranešimąJums ponas jau vaidenasi.Maziau prie kompo sedek.
Comment
-
Parašė Nedas Rodyti pranešimąEl_Greco darbe spalvos nedera. Mano nuomone, jei būtų vytis, turėtų būt keičiama ir visa vėliava į venspalvę. Dabar gaunas, kad Afrika(su visais nac. atributais) + raitėlis = visiška košė.
Comment
-
Parašė El_Greco Rodyti pranešimąKazkas prase tokia padaryt tai ir padariau
Comment
-
Parašė pauliezaz Rodyti pranešimąSau leidai pripostinti afrikietiškų vėliavų, tad kodėl ežys negali? Bandai savo nuomonę primetinėti?
Maziau airon maiden ir ei si di si klausyk tada nebusi toks pasimetes.Draugiskas patarimas cia.
Parašė Aug1z Rodyti pranešimąEl Greco ir Ežiuk, susikurkite temą ir ten duokite vienas kitam nurodymus, čia nelabai tinka
Anyway daugiau offtopiko nebebus.Labai persiprasau.Rimtai.
Comment
-
Parašė El_Greco Rodyti pranešimąPataisiau biskeli
Man nesinori visiškai atsisakyt dabartinės vėliavos, galbūt aš pasirinkčiau kažką panašaus į tokį variantą (žinoma, tinkamai "nušlifuotą"). Reikėtų gerai apsvarstyti, šalies vėliava ne menkniekis.Paskutinis taisė Aš; 2007.01.10, 20:11.
Comment
-
Parašė Aug1z Rodyti pranešimąIstorinės vėliavos grąžinimas parodytų, kad LDK ir Lietuva nėra atskiros valstybės, kad tai mūsų istorija, o ne gudų ar lenkų. Tai būtų pareiškimas, kad Lietuvos istorija nėra amžinas bėjėgiškumas, rezistencija ir kančios, kad turėjome savo laikus.
Comment
-
Parašė Ash Rodyti pranešimąAčiū
Man nesinori visiškai atsisakyt dabartinės vėliavos, galbūt aš pasirinkčiau kažką panašaus į tokį variantą (žinoma, tinkamai "nušlifuotą"). Reikėtų gerai apsvarstyti, šalies vėliava ne menkniekis.
Comment
-
Parašė El_Greco Rodyti pranešimąTiesiog niekad nepasakyciau kad musu veliava panasi i afrikos saliu veliavasW. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Burlenčių ir jėgos aitvarų maratonas, Šventoji 2007
Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose
Comment
-
Parašė rastaman Rodyti pranešimąIr ką tu bloga tame matai, kad tarkim vėliavos slapvos panašios?
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė Ežiukas Rodyti pranešimąNes atseit gaunas , kad Lietuva=Senegalas.
Comment
-
Parašė Aug1z Rodyti pranešimąSu tavim kaip su siena.
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Man asmeniškai kaip tik Lietuvos vėliava gana žaismingai ir gyvai atrodo Europos vėliavų kontekste.
Parašė Aug1z Rodyti pranešimąKam reikia tų modifikacijų. Juk mintis ir yra istorinė Lietuvos vėliava ir tęstinumas. Trispalvę galima naudoti per minėjimus, nepriklausomybės šventes, ji gali būti naudojamas kaip antroji vėliava. Galės plėvesuoti ant karo muziejaus bokštelio
Comment
-
Yra dar viena vėliava taip pat naudota LDK :
Comment
-
Parašė sanomiz Rodyti pranešimąPasisakyčiau už tą patį. Tik apkeičiant trispalvę su istorine. Kokiomis spalvomis išsidažiusius fanus tu įsivaizduoji per finalines 2011 čempionato rungtynes Lietuva-Ispanija, vykstančias Kauno Sporto Rūmuose saloje?
Raudona armija, per min. pertraukėles išskleidžianti diiiidelį raudoną audėklą su Vyčiu Ant rinktinės aprangos, ant krūtinės, Vytis. tinka?
Comment
-
Parašė sanomiz Rodyti pranešimąKokiomis spalvomis išsidažiusius fanus tu įsivaizduoji per finalines 2011 čempionato rungtynes Lietuva-Ispanija, vykstančias Kauno Sporto Rūmuose saloje?W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Burlenčių ir jėgos aitvarų maratonas, Šventoji 2007
Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose
Comment
-
Parašė Ežiukas Rodyti pranešimąIr kad čia afrikos respublikos nė prie ko
Parašė Ežiukas Rodyti pranešimąDaugumai tai neprestižas. Nes atseit gaunas , kad Lietuva=Senegalas.Paskutinis taisė El_Greco; 2007.01.10, 21:10.
Comment
Comment