Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Išsiplėtusi ES ir jos sienos

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Lietuvių kultūra yra tokia.Su savo pavydais gali žmogu ir i kapus nuvaryt ta kuriam geriau sekasi.Lietuviai yra labai žemo lygio.

Comment

Užtat piliečiai iš Anglijos atvykę čia labai kultūringai elgiasi: šlapinasi ant prezidentūros, kabinėjasi prie žmonių ir pan.

Comment

Parašė blitz Rodyti pranešimą
        "Gerokai prastesni"? Čia jau turbūt iš serijos "Londone nėra ką veikti" ir "Anglijoje vištiena yra gaminama iš nuodingų, toksinių medžiagų" Nors Lietuvoje situacija su šiukšlėmis nėra bloga, Anglijos miestai yra tikrai pastebimai švaresni, nei Lietuvos, nes jie paprasčiausiai yra dažniau tvarkomi. Tereikia atsiversti nuotraukas temoje "Už Sienos".
        Nelabai suprantu, ką norėjai pasakyti su tomis metaforomis ir, be to, nekalbam, kieno miestai dažniau tvarkomi, o kuri tauta labiau šiukšlina.
        Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė FM'as Rodyti pranešimą
          Lietuvių kultūra yra tokia.Su savo pavydais gali žmogu ir i kapus nuvaryt ta kuriam geriau sekasi.Lietuviai yra labai žemo lygio.
          Atleisk, bet manau, kad visiškai nusišnekėjei. Nederėtų taip kalbėt apie VISUS lietuvius.

Comment

Na taip yra tiesiog tu lietuvis ir savus gini{kas yra gerai} tačiau iš pašalies labai gerai matosi ir ne tik mano žodžiai čia.

Comment

@Mantaz: Na tas pasakymas, kad Anglijoje šiukšlinimo problema yra "gerokai" didesnė man nuskambėjo panašiai į mano pateiktus girdėtus tautiečių "įspūdžius" iš Anglijos, kurie yra tiesiog perdėti ir niekuo neparemti. Pvz. neseniai kalbėjau su viena lietuvių porele, kurie man vis bandė įrodyti, kad visos anglės yra "storos ir ryžos". Juokingiausia, kad jie tai darė mums stovint gana judrioje gatvėje, kur per pusvalandį iš gal 100 praėjusių moterų/merginų nebuvo nei vienos "storos ir ryžos". Deja visviena man nepavyko įrodyti, kad jie neteisūs. Paprasčiausiai kai kurie žmonės yra per buki ir per daug užsispyrę, kad pamatytų tai, kas jiems prieš nosį ir netgi gyvendami čia vadovaujasi "kažkur girdėtais" stereotipais. Nesakau, kad Anglijoje nėra šiukšlių, bet, teiginys, kad problema su šiukšlėmis čia yra "gerokai didesnė" yra visiška nesąmonė. Toks teiginys galėtų keliauti tiesiai į knygą "Lietuvių emigrantų sugalvotos nesąmonės apie JK", šalia mano jau anksčiau minėtųjų.
              You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.

Comment

Juokingiausia, kad jie tai darė mums stovint gana judrioje gatvėje, kur per pusvalandį iš gal 100 praėjusių moterų/merginų nebuvo nei vienos "storos ir ryžos".
                Įdomu, kiek iš jų buvo vietinės kilmės bričių
                GE. Tbilisis / თბილისი | GE. Batumis / ბათუმი | GE. Aukštutinė Svanetija / ზემო სვანეთი

Comment

blitz, gal ir ne visos angles yra "storos ir ryzos", bet tai nera labai toli tiesos: baisesnes moteris sunku isivaizduoti net kosmaruose (na kai kas sako, kad aires dar baisesnes)
                  O del siukslinimo, viskas gan paprasta: nera siuksliu deziu. O nera ju dar nuo IRA laiku, nes buvo bijomasi sprogdinimu, kas siandien perejo prie Islamiskuju teroristu. Sprendimo pagristuma ir protinguma as buciau linkes gincyti, bet faktas yra toks.

Comment

Šiukšlių dėžių nuo IRA laikų nėra tik vietose, kur jos potencialiai gali būti panaudojamos teroristiniam išpuoliui, t.y. stotyse, aikštėse, masinėse susibūrimo vietose ir kt. Paprastose gatvėse jų yra pastebimai daugiau, nei Lietuvoje.
                    You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.

Comment

Šiukšlių dėžių nuo IRA laikų nėra tik vietose, kur jos potencialiai gali būti panaudojamos teroristiniam išpuoliui, t.y. stotyse, aikštėse, masinėse susibūrimo vietose ir kt. Paprastose gatvėse jų yra pastebimai daugiau, nei Lietuvoje.
                      Siuksliu deziu labiausiai ir reikia ten, kur daug zmoniu (ypac turistu), kur jie perka parduotuveje gerimus, maista ir po to neturi kur ismesti pakuociu. Is cia ir siuksles ir neissprendziama siukslinimo problema.

Comment

Bet turistinės vietos sudaro per mažą Anglijos dalį, kad pagal jas spręsti apie visą Angliją.

Comment

@Mantaz: Na tas pasakymas, kad Anglijoje šiukšlinimo problema yra "gerokai" didesnė man nuskambėjo panašiai į mano pateiktus girdėtus tautiečių "įspūdžius" iš Anglijos, kurie yra tiesiog perdėti ir niekuo neparemti. Pvz. neseniai kalbėjau su viena lietuvių porele, kurie man vis bandė įrodyti, kad visos anglės yra "storos ir ryžos". Juokingiausia, kad jie tai darė mums stovint gana judrioje gatvėje, kur per pusvalandį iš gal 100 praėjusių moterų/merginų nebuvo nei vienos "storos ir ryžos". Deja visviena man nepavyko įrodyti, kad jie neteisūs. Paprasčiausiai kai kurie žmonės yra per buki ir per daug užsispyrę, kad pamatytų tai, kas jiems prieš nosį ir netgi gyvendami čia vadovaujasi "kažkur girdėtais" stereotipais. Nesakau, kad Anglijoje nėra šiukšlių, bet, teiginys, kad problema su šiukšlėmis čia yra "gerokai didesnė" yra visiška nesąmonė. Toks teiginys galėtų keliauti tiesiai į knygą "Lietuvių emigrantų sugalvotos nesąmonės apie JK", šalia mano jau anksčiau minėtųjų.
                          Nėra dūmų be ugnies ir jei daugeliui susidaro toks įspūdis, vadinasi kažkas dėl to yra tikrai ne taip. Tas pats taikoma ir „storoms ir ryžoms“ anglėms
                          Mano galerija Flickr'yje

Comment

Working...
                          X