Parašė pauliezaz
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Huseinui įvykdyta mirties bausmė
Collapse
X
-
Parašė FM'as Rodyti pranešimąo kaip fainiai jums reikia tiktais vienos nuomones o jei kas pasako kita nuomone tai jau labai blogai.kaip gerais socializmo laikais.Aš sakau ir sakysiu kitokia nuomone
Comment
-
Parašė FM'as Rodyti pranešimąTaip jei jis būtų palietes kaip nors mano šeima ar mano gimine.ta Huseinas ir dare.Žude daug žmonių.
Comment
-
Parašė Reptilias Rodyti pranešimąPauliezai, issijunk savo pop-up blockeri.Tada pamatysi mano mineta vaizdeli.Imageshackas leidzia rodyti tokias reklamas savo klijentams...Imageshacko direktoriau, ATSIBUSK!
Comment
-
Išvis tas Bush'as - apgailėtinas, mano nuomone. Ieško prie ko prikibti, bando savo "oratoriškomis" kalbomis užkurti pasaulį ir vaidinti didvyrį. Juokingas jis man. Iki dabar manau, kad jis be normalaus preteksto užkūrė visą tą karą ir išžudė savo karius. Gal gerai, kad Saddamą sugavo. Bet ar tas šiukšlė buvo vertas tiek amerikiečių karių gyvybių?
Comment
-
Parašė FM'as Rodyti pranešimąo pagal mano patikimus šaltinius rusai paslėpė tuos ginklus.
Comment
-
Del WMD Irake jokiu abejoniu buti negali. Iki 5000 kurdu nuzudyti Halabjos miestelyje per viena diena (!) 1988m (tam panaudotos garstyciu ir nervus paralyziuojancios dujos...). Veliau per 7 menesius nuzudyta dar iki 100,000 kurdu taip pat panaudojant chemini ginkla. Vienintelis "kabliukas" tas, kad sajungininkai visgi nerado naudojimui paruostu MNG po 2003 isiverzino. Nors kai kazkas dujomis nunuodyja 100,000 zmoniu ir veliau tai tampa pretekstu tokiu ginklu paieskai jo kieme, man tai atrodo visiskai normalu.
P.S. siek tiek kraupiu vaizdeliu su Saddam'o ginklu, skirtu masiniam zmoniu naikinimui, padariniais: http://www.infokurd.com/halabja-photos.htmPaskutinis taisė John; 2007.01.07, 20:52.
Comment
-
Skaitėt tai?
"Nauja prekė - S.Husseino lėlė su kilpa ant kaklo"
http://www.delfi.lt/archive/article....ate=1167775200
JAV leisdama tam vykti, pati savo politikai kilpą ant kaklo neriasi.
Comment
Comment