Parašė Thomasasz
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Huseinui įvykdyta mirties bausmė
Collapse
X
-
Parašė syle Rodyti pranešimąSu nuteistais iki gyvos galvos jau nieko nepakeisi, reikia bent suteikti teisę garbingai numirti sava mirtimi.Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąO kodėl jie savo aukoms tokios galimybės nesuteikia? Ir toliau sau ramiai žudys žinodami, kad tokio paties atlygio nesulauks.Paskutinis taisė syle; 2006.12.31, 15:52.
Comment
-
Parašė syle Rodyti pranešimąPrincipas akis už akį, nuostabu, mes akyse regresuojame.
Petriukas išskerdžia pusę kaimo, o paskui sau ramiai gyvena išlaikomas kitų (tame tarpe ir tų pačių nužudytųjų draugų/giminių ir pan.).
Nenuostabu, kad jau "atsėdėję" dažnai greitai vėl "sėda".
Asmeniškai aš manau, kad jie patys turi dirbti ir ne tik, kad patys išsilaikytų, bet kad ir išlaikytų kitus. Pvz. pinigai galėtų būti skirti kad ir policijai ar nuskriaustųjų šeimoms, ar pan.
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąAsmeniškai aš manau, kad jie patys turi dirbti ir ne tik, kad patys išsilaikytų, bet kad ir išlaikytų kitus. Pvz. pinigai galėtų būti skirti kad ir policijai ar nuskriaustųjų šeimoms, ar pan.
pritariu 100%... as sakyciau dar daugiau - pagavo policija pacuka, kuris pavoge/sumuse ar dar ka padare - teismas skiria tarkim 500lt atidirbti viesaisiais darbais. Tarifai - salyginai mazi. Vat kai pradetu pacukai griovius tvarkyti ir gatves sluoti gal nors kiek tvarkos atsirastu musu Tevynej?
Comment
-
Parašė syle Rodyti pranešimąaklai nekopijuokim istorijos pamokų
Comment
-
Nuomonės dėl to, ar mirties bausmė yra "gerai" ar "blogai" yra visiškai subjektyvios, dėl ko toks ginčas yra beprasmis. Viena, kas stebina, tai kai kurių žmonių siūlymai nužudyti Bušą ir bandymai tuo pačiu metu prieštarauti Huseino nužudymui, sakant, kad tai yra nehumaniška. Čia jau yra pjaunamasi su pačia elementariausia logika! Tokie teiginiai yra turgaus lygio. Net nesiruošiu veltis į ginčus dėl Bušo teisiamumo, nes ginčytis apie tai su žmonėm, kurie net nesugeba parašyti pranešimo, kuriame netrūktų pačios elementariausios logikos, būtų visiškai beprasmiška.You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.
Comment
-
Esme ne bausmes pobudyje, bet paciame fakte, kad ivykdytas teisingumas ir kaltininkas nubaustas. Man, tiesa pasakius, nei silta, nei salta, kas butu nutike su Saddamu (susaudytas, pakartas, papjautas ar ikalintas iki gyvos galvos...). Svarbiausia tai, kad jam teko patirti teisinguma. Tai "zinute" ir kitiems kriminalinio pobudzio valstybiu vadovams (Irano, S.Korejos, Rusijos... tik keli pavyzdziai is daugelio).
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąEsme ne bausmes pobudyje, bet paciame fakte, kad ivykdytas teisingumas ir kaltininkas nubaustas. Man, tiesa pasakius, nei silta, nei salta, kas butu nutike su Saddamu (susaudytas, pakartas, papjautas ar ikalintas iki gyvos galvos...). Svarbiausia tai, kad jam teko patirti teisinguma. Tai "zinute" ir kitiems kriminalinio pobudzio valstybiu vadovams (Irano, S.Korejos, Rusijos... tik keli pavyzdziai is daugelio).
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąEsme ne bausmes pobudyje, bet paciame fakte, kad ivykdytas teisingumas ir kaltininkas nubaustas. Man, tiesa pasakius, nei silta, nei salta, kas butu nutike su Saddamu (susaudytas, pakartas, papjautas ar ikalintas iki gyvos galvos...). Svarbiausia tai, kad jam teko patirti teisinguma. Tai "zinute" ir kitiems kriminalinio pobudzio valstybiu vadovams (Irano, S.Korejos, Rusijos... tik keli pavyzdziai is daugelio).
Comment
-
Parašė Darius_ Rodyti pranešimąKą tu vadini "kriminalniu pobūdžiu"?
Comment
-
Parašė Darius_ Rodyti pranešimąGalbūt kiek per tiesmukiškai nes "amerikofilai" gali patirti širdies smūgį,tačiau visiškai tau pritariu.
blitz
Mission accomplished!Edd
Asmeniškai aš manau, kad jie patys turi dirbti ir ne tik, kad patys išsilaikytų, bet kad ir išlaikytų kitus. Pvz. pinigai galėtų būti skirti kad ir policijai ar nuskriaustųjų šeimoms, ar pan.
Comment
-
Parašė Hunte-r Rodyti pranešimąIr viską lydi skandalai, girdėjau, kad prieš pakardami dar tyčiojosi, ir filmukas, nufilmuotas telefonu jau paplatintas plačiąjame internete dar niekam neteko aptikti?
Comment
-
inz1K
Jums tai panašu į teisingumą?
Comment
-
Parašė inz1K Rodyti pranešimąJums tai panašu į teisingumą?
Comment
-
Neduok Dieve man pabaigti savo dienas kaip Sadamas.
Bet jei vistik tektų- duok Dieve būt tokiam oriam kaip jis iki pat galo.
Niekad nemėgau to usuoto Stalino Vol2, bet tai kaip jis mirė verta pagarbos.
O su musulmonais mums ne pakeliui. Tie kas dar turėjot iliuzijų- pažiūrėkit dar kartą tą filmuką
Comment
-
Parašė vytauc Rodyti pranešimąO su musulmonais mums ne pakeliui. Tie kas dar turėjot iliuzijų- pažiūrėkit dar kartą tą filmuką
Comment
Comment