Tikriausiai jau visi Lietuvos miestai pasipuošė pagrindinėmis miestų eglėmis . Vakar buvau prie savo miesto Kauno eglės, tai visai nieko, panašiai kaip ir visada papuošta. Tik įdomi eglės forma pasirodė, kažkokia į viršų nelabai siaurėjanti.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kalėdų eglė jūsų mieste
Collapse
X
-
Kauno eglė ir man krito vakar į akis važiuojant pro rotušės aikštę... Kaip ir kasmet nusivyliu ja... Visada puošia vienos rūšies ir spalvos žaisliukais... O ir forma į eglės šiemet nepanaši Vos ne kiaušinisMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė _Bead_ Rodyti pranešimąIgnalinos miesto Kalėdines nuotaikosMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė Ash Rodyti pranešimąGal reikėtų Šventų Kalėdų proga padaryti nominaciją "Gražiausia Lietuvos miestų Kalėdinė eglutė" ?
(jei tik to nėra padaryta, gal pražiopsojau)
Aš irgi siūliau sukurti tokį konkursą, bet kolkas niekas nieko neatsakė.Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
-
Parašė _Bead_ Rodyti pranešimąIgnalinos miesto Kalėdinės nuotaikosAš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
-
Parašė vizas Rodyti pranešimąAš irgi siūliau sukurti tokį konkursą, bet kolkas niekas nieko neatsakė.
taimis
Girdėjau kad Vilniuje, Katedros a. labai graži eglutė, ta surinkta . Jaučiu Anglijoj sėdėt atsibos ir visaip bandysiu į Vilnių nusigauti ir savo akim pamatyt.
http://www.kameros.com/wbc_index.php?lang=lt&pid=2225Paskutinis taisė Aš; 2006.12.08, 18:53.
Comment
-
Parašė Ash Rodyti pranešimą
Sunku ką nors pamatyt, aš palauksiu, gal kas nors gerą nuotrauką padarys.
Comment
-
Eglė Katedros aikštėj:
Eglė Rotušės aikštėj. Kiek supratau tokią pačią Vilniaus savivaldybė padovanojo Dublinui.
Geresnių nuotraukų neradau, šios paimtos iš www.vilnius.lt
Comment
-
Parašė Ash Rodyti pranešimąKurioje temoje tai darei? Duok man nuorodą, prisidėsiu prie prašymo, gal kai daugiau žmonių parems šią mintį ji bus įgyvendinta Manau, reiktų kreiptis į maxas, jis, berods, nominacijomis užsiimaAš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
-
Parašė Ash Rodyti pranešimąGal reikėtų Šventų Kalėdų proga padaryti nominaciją
"Gražiausia Lietuvos miestų Kalėdinė eglutė 2006" ?
(jei tik to nėra padaryta, gal pražiopsojau)---- NAUJOJI VILNIA facebook'e ----
Comment
-
Parašė vizas Rodyti pranešimąEdd, o ne tokią padovanojo, kokia ir Katedros aikštėj stovi? Tai kuri čia iš šakų sulipdyta? Tą atrodo dovanojo Dublinui.
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąNe, padovanojo tokią, kokia stovi Rotušės aikštėj. Jos abi iš šakų sulipdytos. Tik jei neklystu, Rotušės aikštėj šakos dirbtinės, o Katedros aikštėj tikros.
Jei man ir taip nepatinka kažkokios sulipdytos eglės, tai dovanoti sulipdytą ir dar dirbtinėm šakom tai čia išvis pravalas man atrodoAš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
Comment