Na man smagiau tokia eglute gamtoje grožėtis O mieste prieš Kalėdas mieliau į tą dirbtiną, bet idealių linijų žiūrėčiau Taip papuošta eglutė kaip puošiama kelinti metai pas mus man menka Kalėdinę nuotaiką suteikia Na nors jei papuoštų padoriai, tuomet manau ir gyva patiktų
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kalėdų eglė jūsų mieste
Collapse
X
-
Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
-
Parašė Mantas Rodyti pranešimąApie aplinkosaugą tokiu atveju pagalvojama paskutinėj vietoj. Kiek gi eglučių kasmet suvartojama tik tam, kad porą savaičių pastovėtų kaip puošmena?
Comment
-
Vilniuje lyg ir antrus metus tokia dirbtinė stovi, o ne trečius. Dirbtines eglutes lengviau įspūdingiau papuošti, jos pačios gali būti didesnės nei natūralios ir pan., o natūralios žavios jau vien todėl, kad natūralios. Beje, Rotušės aikštėj eglutė jau irgi pastatyta?
Kiek pastebėjau, Katedros aikštėj eglutė papuošta panašiai kaip ir anais metais, išskyrus tai, kad lemputės kitokios spalvos ir kažkaip ryškiau šviečia (bent jau toks įspūdis).
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąKodėl tokiom lavoninės šviesom padarė?
Comment
-
Parašė Eimantas Rodyti pranešimąDvigubas panaudojimas, po švenčių bus įprastinė mediena.
Visgi nebūkim naivūs, didžioji dauguma tų eglučių atsidurs tiesiog konteineriuose.Mano galerija Flickr'yje
Comment
Comment