Skonio reikalas. Man tai patinka. Kam kirsti gerus medžius? Tokio aukščio ir dydžio eglių vargu ar surastum, kokio galima sulipdyti. Proporcijos irgi gaunasi gražios. O ir dėl dydžio atrodo įspūdingiau.
Skonio reikalas. Man tai patinka. Kam kirsti gerus medžius? Tokio aukščio ir dydžio eglių vargu ar surastum, kokio galima sulipdyti. Proporcijos irgi gaunasi gražios. O ir dėl dydžio atrodo įspūdingiau.
Jei dar šakos natūralios, tai dar dar, bet kai netikros tai tikrai nesąmonė. Kas darosi, tuoj visas Kalėdų tradicijas ims "išpaišinėti".
Svarbiausia, kad būtų gražu ir gražiai papuošta, o moralinio pasitenkinimo, kad būtent tikra nukirsta eglutė stovi, bent jau aš nejaučiu. Tuo labiau, kad tokios eglutės atrodo dar ir įspūdingiau.
Jei dar šakos natūralios, tai dar dar, bet kai netikros tai tikrai nesąmonė. Kas darosi, tuoj visas Kalėdų tradicijas ims "išpaišinėti".
Nieks ne išpašinėja. Kam kirsti tas egles kad jos pastovėtų keletą savaičių... gaila. Sudėlioti iš įvairių šakų labai gera mintis ir dar geriau kad Savivaldybė tą mintį padovanojo Dublinui, manau tai labai šaunu.
Nueisiu ryt ar poryt į Smithfield'ą kur stovi ta eglutė. Pasistengsiu padaryti keletą fotografijų (:. Šiaip gražios eglutės, nors žinoma, kad maloniau kai jos tikros.
Prieš rekonstrukciją, užpernai atrodo, Rotušės aikštėje stovėjo labai graži eglutė, turbūt gražiausia iš matytų. Tokia su daugybe bimbulų papuošta ir natūrali atrodo.
Smithfield'as pakankamai judri vieta. Už eglės yra čiuožykla. O ir daryta darbo dieną, kai dar daugelis darbe . Kadangi man nepakeliui, abejoju ar nufotografuosiu tą eglę vakare.
Comment