Skonio reikalas. Man tai patinka. Kam kirsti gerus medžius? Tokio aukščio ir dydžio eglių vargu ar surastum, kokio galima sulipdyti. Proporcijos irgi gaunasi gražios. O ir dėl dydžio atrodo įspūdingiau.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kalėdų eglė jūsų mieste
Collapse
X
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąSkonio reikalas. Man tai patinka. Kam kirsti gerus medžius? Tokio aukščio ir dydžio eglių vargu ar surastum, kokio galima sulipdyti. Proporcijos irgi gaunasi gražios. O ir dėl dydžio atrodo įspūdingiau.Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
-
Parašė vizas Rodyti pranešimąJei dar šakos natūralios, tai dar dar, bet kai netikros tai tikrai nesąmonė. Kas darosi, tuoj visas Kalėdų tradicijas ims "išpaišinėti".
Comment
-
O kaip eglė prie Karo muziejaus Kaune, gal kas foto įdėtų?www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Plati ties viduriu ir daug lempučių - nelabai šiuolaikiška Man Dublino gražesnė (turbūt visi taip mano).www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Laisvės al. gražesnėwww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Gal kas parūpintų nakties vaizdą? Ak, kokie mes išrankūs...www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
Comment