Parašė Tomizmas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Apie vestuves
Collapse
X
-
Parašė liutass Rodyti pranešimą
ir Kristus buvo nevedes. O Leninas buvo vedes.Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą
Na va, tai man ir įdomu, ką šeimyninis statusas pasako apie žmogų. Juk pasakius A, reikėtų pasakyti ir B.
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimą
kiekvienam skirtingai
Viena tik yra koreliacija, kaip jau esu minėjęs kažkurioje temoje - šeimos labai dažnai nesukuria autistiški žmonės ir aspergeriai, nes pas juos yra bendravimo sunkumai in general ir net draugų randa sunkiai, o gilesnio lygmens santykiai dar problematiškesni. Liaudyje nuo seno pašiepiamos (labai bjauriai ir nekultūringai, beje) "senbernių ir senmergių" savybės yra pagrinde autistiškos, tokios kaip artimesnis draugiškas santykis su gyvūnais nei žmonėmis, uždarumas, daug dėmesio skiriama darbui ar hobiams, smulkmeniškas visko dėliojimas "į lentynėles", spontaniškumo stoka ir t. t. Tiesiog seniau nebuvo diagnostikos ir niekas to nesuprasdavo...
O kitais atvejais tai neteko girdėti ar pastebėti kažkokių tendencijų. Na, buvo ankstesniame darbe vienas netradicinės orientacijos atstovas, ko jis nereklamuodavo, bet labai aiškiai matėsi pagal elgesį.Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąTai aš irgi vedęs, tik nesuprantu kam asmeniškų, pusiau "pletkinių" dalykų eskalavimas tokiame ne "Pašnekesėliai prie kavutės" lygio forume.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė 10.000 Rodyti pranešimą
Tai kad tamsta pats ir iškasėt šitą temą. Tai čia nebent priekaištaujat pats sauSnowflakes will attack U <3
Comment
Comment