Parašė syle
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Iš kur kilusios jūsų šaknys?
Collapse
X
-
Parašė pauliezaz Rodyti pranešimąTėvai tai abu lietuviai. Mano seneliai (iš mamos pusės) abu rusai. Močiutė (iš tėčio pusės) tikra žemaitė, o senelis (tėčio tėtis) turi, berods, gruziniško kraujo
Comment
-
Parašė Eimantas Rodyti pranešimąPasivartyk pavardžių žodyną.
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąidomiai tu cia
Comment
-
Parašė batista Rodyti pranešimąnuo tavęs nieko neįmanoma nuslėpti, tu viską žinaiMano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė pauliezaz Rodyti pranešimąTai, kad mamos pilietybė lietuvė. Ir šeimoj kalbėjo lietuviškai...
Comment
-
Parašė FM'as Rodyti pranešimąPagal pavarde esu Vokietis arba Prūsas.
O kokia pavardė(aišku jei nepaslaptis)? Mantaz prūsų kalbos žinovas čia, tai gal žinos ar prūsiška kilmė.
Comment
-
Parašė ANDRIUS Rodyti pranešimąSaknys issisakojusios nuo Lenkijos, Rusijos, Lietuvos, Vokietijos ir dar kazkokios isnykusios (apie 1900m) tauteles tarp Suomijos ir Rusijos... cia senelio mama kilus is ten.
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimątu nerealus. tai jeigu sakai kad tavo mamos tevai abu yra rusai, taip kaip tavo mama gali buti lietuve? pilietybe ir kalbos mokejimas cia kitas reikalas.
Comment
-
O kokia pavardė(aišku jei nepaslaptis)? Mantaz prūsų kalbos žinovas čia, tai gal žinos ar prūsiška kilmė.[/QUOTE]
Na mano pavardė yra labai reta Lietuvoj gal kokie tik 3 žmonės turi šia pavarde.
:pavardė-{Palkimas}: net mano buvusis istorijos mokytojas negalėjo pasakyt iš kur mano pavardė.o kitų kilasiokų pasakė visus iš kur kilo.
Comment
-
Parašė FM'as Rodyti pranešimąNa mano pavardė yra labai reta Lietuvoj gal kokie tik 3 žmonės turi šia pavarde.
:pavardė-{Palkimas}: net mano buvusis istorijos mokytojas negalėjo pasakyt iš kur mano pavardė.o kitų kilasiokų pasakė visus iš kur kilo.
Tavo ir avataras labai retas!
Comment
-
Parašė FM'as Rodyti pranešimąNa mano pavardė yra labai reta Lietuvoj gal kokie tik 3 žmonės turi šia pavarde.
:pavardė-{Palkimas}: net mano buvusis istorijos mokytojas negalėjo pasakyt iš kur mano pavardė.o kitų kilasiokų pasakė visus iš kur kilo.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė Mantaz Rodyti pranešimąTikėtina, kad prūsiška ir kilusi nuo žodžio "palkis" - "sakalas".
Parašė oranger Rodyti pranešimąTavo ir avataras labai retas!beg, borrow and steal
Comment
-
-
Parašė Budulis Rodyti pranešimąVadinasi, SakalauskasMano galerija Flickr'yje
Comment
Comment