Kinder Surprise žaisliukus
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Ką kolekcionuoji?
Collapse
X
-
O as renku kalendorius. Seip turiu nelabai daug. apie 200. Jei kas turi ir gali man atsiusti ar dar kaip perduoti rasykit i el. pasta kiviuxasas@one.lt
Comment
-
Parašė rat Rodyti pranešimąNieko O kodėl jūs kolekcionuojat? Tikitės parduot ar palikt palikuonims, kad testų pradėtą darbą?Linkėjimai,
Akvilė
Comment
-
Parašė Akvile Rodyti pranešimąmonetas. nuo labai senu, iki dabar apyvartoje esanciu
Labai senu neturiu, bet turiu visko, nuo Saudo Arabijos iki Filipinu
Comment
-
Parašė Akvile Rodyti pranešimąo gal todel, kad tiesiog idomu??
Comment
-
Kai maža buvau daug visko rinkdavau, na, nuo tų laikų dar pašto ženklų likę, senų ar proginių monetų... Bet dabar tuo net užsiimti kažkaip neįdomu Ir be to, visokios veiklos yra, na,gal į senatvę prisiminsiu ir atsiduosiu šiai "aistrai"*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąAs taip pat
Labai senu neturiu, bet turiu visko, nuo Saudo Arabijos iki Filipinu
o dabar irgi visi daug keliaujantys man monetas komplektais jau veza
o GB tai net uzsisakineju bankiniuose ipakavimuose
bet nesu azartiska kolekcioniereLinkėjimai,
Akvilė
Comment
-
Aš monetas renku pasyviai - jei kur bekeliaujant lieka, jei kur ant žemės randu, jei kas padovanoja arba jei kas nupirkti įdomesnį egzempliorių pasiūlo. Pats pirkti beveik niekada neeinu. Daugiausia renku tarybines/rusų monetas, jei pasiseka gauti - senus banknotus.
Na o dar kolekcionuoju cukraus pakelius . Jau turiu gana nemažą kolekciją iš keleto šalių.
P.S. Dar namuose guli gana nemaža pašto ženklų kolekcija, kuri kol kas dar ne mano
Comment
-
Parašė Irmux Rodyti pranešimąKaunaz, pilnus, juodai dienai renki
Comment
Comment