Parašė Vilius
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kiek raudonų pastatų matote?
Collapse
X
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimątai matosi ant kiek esi isitikines, kad net nepatingejai su abiem nickais prabalsuotMano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė Mantaz Rodyti pranešimąGali būti ramus, kad tie abu "nickai" yra du žmonės
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimącia is serijos kad Zuokas abonentas - irodymai yra, bet jis to nepripazysta.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė Mantaz Rodyti pranešimąJuodu esu gyvai sutikęs, dar reikia įrodymų?
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Nesam mes nei broliai, nei dvyniai ir yra daugybė sričių, kur mūsų pažiūros skiriasi radikaliai, kas ne kartą ir ne du buvo paminėta forume.
Beje už variantą "3" aš pabalsavau pirmasYou have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.
Comment
-
T.y. pirmiau pasijungei kaip blitz?
Visiems jau seniai aišku, kad John/blitz tas pats asmuo ir nereikia čia muilinti akių. Aš pats asmeniškai buvau išaiškinęs šią kiaulystę - informacija apie tai kažkur atskiroje temoje. Aišku, kad į šią konspiraciją įsivėlę ir Ežiukas su Mantu - man netikėta naujiena.
Galiu pasakyti, kad kolkas yra tik įtarimai, kad tai susiję su kuriama slapta grupuote. Tos grupuotės tikslas - išnaikinti visus medžius Vilniuje, kad joks rusų šnipas negalėtų pasislėpti.
Comment
-
Parašė blitz Rodyti pranešimąNesam mes nei broliai, nei dvyniai ir yra daugybė sričių, kur mūsų pažiūros skiriasi radikaliai, kas ne kartą ir ne du buvo paminėta forume.
Beje už variantą "3" aš pabalsavau pirmas
tai jus gal kokie sugyventiniai kad abu naudojietes vienu kompiuteriu?
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąkaip pats John pasake, kad "kartais" netycia paraso is tavo nicko, tai ir nera jokio skirtumo kas uzsiregistraves su blitz nicku ar tu, ar Johnas, jeigu jis vistiek is jo raso. O is komentaru tai akivaizdu.
tai jus gal kokie sugyventiniai kad abu naudojietes vienu kompiuteriu?
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąkaunaz, mes esam sutuoktiniai. Kadangi Lietuvoje tokios santuokos draudziamos, teko issikelti i UK
Comment
-
Jo, mes esam sutuoktiniai, t.y. "ligoniai" (pagal kaunaz'ą)
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąkaip pats John pasake, kad "kartais" netycia paraso is tavo nicko, tai ir nera jokio skirtumo kas uzsiregistraves su blitz nicku ar tu, ar Johnas, jeigu jis vistiek is jo raso.You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.
Comment
Comment