gerai, nesiplėskime.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Pasaulio korupcijos indeksas 2006
Collapse
X
-
Parašė sanomiz Rodyti pranešimąUžtenka pažiūrėti kaip noriai lietuviai "aukoja" kyšius policijai. Apgailėtina, dėmė jūsų tautai. Šiandien policininkai patys manes reikalavo "padėk čia prie rankinio". Teko pagrasinti, jog už kyšių ėmimą patrauksiu į teismą. Sumokėjau, kad ir kiek didesnę, bet normalią baudą.
Comment
-
Parašė sanomiz Rodyti pranešimąSu Lietuva mane sieja tik tai, jog 1999 metais atsikėliau į ją pagyventi.
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąAišku. Lietuvių kalbą gan greit išmokai.
Comment
-
Parašė sanomiz Rodyti pranešimąNepervertinkite lietuvių kalbos.
taip pat dar ir visokiu zodziu zinai tokiu suktu, todel tikrai sakyciau itartina, svelniai tariant....Paskutinis taisė kaunaz; 2006.11.06, 23:22.
Comment
-
antitotalitarizmus
Comment
-
Comment
-
Parašė sanomiz Rodyti pranešimąUžtenka pažiūrėti kaip noriai lietuviai "aukoja" kyšius policijai. Apgailėtina, dėmė jūsų tautai. Šiandien policininkai patys manes reikalavo "padėk čia prie rankinio". Teko pagrasinti, jog už kyšių ėmimą patrauksiu į teismą. Sumokėjau, kad ir kiek didesnę, bet normalią baudą.
Comment
-
Pritariu Jonui, juk negali viskas taip imt ir pasikeist per naktį Korupcija pamažu tirpsta gerėjant ekonominei padėčiai ir lyginant su praeitu dešimtmečiu, padėtis Lietuvoje gerokai pasitaisiusi. Vadinasi judame ne blogėjimo kryptimi, kas jau iš esmės yra pažangaMano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė sanomiz Rodyti pranešimąSu Lietuva mane sieja tik tai, jog 1999 metais atsikėliau į ją pagyventi.
uz toki dalyka irgi geda turetu buti...
Comment
-
cha cha )) kas do nepilnavertiskumo kompleksai..?
na kas kas, bet arba mes neturim saviironijos, arba humoro jausmo, arba nemegstam nemalonios tiesos apie save.
na atvaziavo, nepatingejo - ismoko ta kalba, ko jus cia konspiracijos teorijom uzsiimat?
kas butu, jei pvz Boratas susuktu filma apie Leituva? paskelbtumet Ji-Haad'a?
Parašė oranger Rodyti pranešimątai panasu, kad isnaudoji musu sali kaip prostitute, ar ne?
uz toki dalyka irgi geda turetu buti...
Comment
-
Parašė chmekas Rodyti pranešimącha cha )) kas do nepilnavertiskumo kompleksai..?
na kas kas, bet arba mes neturim saviironijos, arba humoro jausmo, arba nemegstam nemalonios tiesos apie save.
na atvaziavo, nepatingejo - ismoko ta kalba, ko jus cia konspiracijos teorijom uzsiimat?
kas butu, jei pvz Boratas susuktu filma apie Leituva? paskelbtumet Ji-Haad'a?
Nors aš taip pat nepritariu tokiam griežtam vertinimui prieš sanomį ir iš jo pusės nematau jokio Lietuvos išnaudojimo ar kažko panašausMano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė chmekas Rodyti pranešimąna, kazkas cia teisingai pastebejo-pasielge. Reikia pradeti nuo saves.
Comment
-
Parašė Mantaz Rodyti pranešimąNors aš taip pat nepritariu tokiam griežtam vertinimui prieš sanomį ir iš jo pusės nematau jokio Lietuvos išnaudojimo ar kažko panašaus
Be to, gyvendamas 7 metus kurioje nors salyje, negal nebuti susijes su ja ivairiausiais rysiais ir nejausti ir savo atsakomybes uz tai - kaip ta salis gyvena ir kas joje darosi.
Siaip, nemanau, kad Lietuvoje taip jau blogai del tos korupcijos. Bent jau as tikrai nesusiduriau su atvira korupcija, nors (kaip visiskai teisingai pastebejo Mantaz) nesu gimes Lietuvoje ir galejau tiketis visokiu kliuciu kad ir del savo legalaus statuso.
Aisku, visokiu yra atveju ir visokiu zmoniu, ziurint su kuo mes lyginsime. Jei su skandinavais, kur ministrai atsistatydina vien jau del to, kad nemokejo kokio menko mokescio (pvz. uz visuomenine TV) - tai reikalai neypatingai geri, bet jei su Lenkija, Slovakija ar ta pacia Vokietija (kur, kaip man pasakojo, pakankamai daznai galima susidurti su korupcija) - tai tikrai nera ko keikti Lietuvos. As jau nekalbu apie pietiecius nuo Ukrainos iki Italijos ar Graikijos...
Tai kad, sanomiz, nepyk, o geriau apmastyk savo zodzius...
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąAtsiprasau, jei perdaug radikaliai pasisakiau, bet taip jau sanomiz fraze nuskambejo provokuojanciai. Atseit, as cia tik gyvenu, esu toks labai teisingas, o jus visi blogiukai ir sistema jusu supuvusi...
Be to, gyvendamas 7 metus kurioje nors salyje, negal nebuti susijes su ja ivairiausiais rysiais ir nejausti ir savo atsakomybes uz tai - kaip ta salis gyvena ir kas joje darosi.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Šiaip jau Lietuvoje gyvenančių užsieniečių kritika yra teigiamas dalykas, todėl nepritariu tiems, kurie rėkia "gerbk šalį" ir pan. (taikykis su apsileidimu ir jo neminėk). Jei sistema smirda - REIKIA ją kritkuoti ir kuo smarkiau, o užsieniečiams tai daryti yra lengviau, nes jie turi su kuo lyginti.
Šis atvejis, aišku, yra išimtis, nes sanomiz "kritika" nėra pagrįsta, bet ant jo pykti reikia ne dėl to, kad jis kritikuoja Lietuvą, bet dėl to, kad tai daro nepagrįstai.You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.
Comment
-
Parašė blitz Rodyti pranešimąŠiaip jau Lietuvoje gyvenančių užsieniečių kritika yra teigiamas dalykas, todėl nepritariu tiems, kurie rėkia "gerbk šalį" ir pan. (taikykis su apsileidimu ir jo neminėk). Jei sistema smirda - REIKIA ją kritkuoti ir kuo smarkiau, o užsieniečiams tai daryti yra lengviau, nes jie turi su kuo lyginti.
Kuo daugiau gyvenu Lietuvoje, kuo daugiau suzinau apie ja, jos istorija, kultura, zmoniu ypatumus ir t.t., tuo daugiau jauciuosi Lietuvos dalimi, jos patriotu (geraja prasme). Atitinkamai maziau jauciuosi uzsienietis (mano atveju - tai visiskai jau nesijauciu).
Ir jei kritikuoju, tai kritikuoju jau kaip savas, nes jau negaliu atsiriboti ir pasakyti: cia jusu reikalas.
Man asmeniskai uzsienieciu kritika kaip tokia yra nepriimtina, nes pavirsutiniskos zinios neleidzia realiai ir objektyviai ivertinti padeti bet kurioje gyvenimo srityje. Todel sveikinu tik tuos atvejus, kai uzsienietis pastebi skirtumus, nurodo tradiciju ir paprociu neatitikimus ir bando suprasti kodel ir kaip tai atsitinka, bet negaliu pakesti "mokytoju" is salies, kurie viska, kas jiems Lietuvoje nepatinka, maiso su s.....
Comment
Comment