Parašė pauliezaz
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kamščiai Šiauliuose
Collapse
X
-
W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Burlenčių ir jėgos aitvarų maratonas, Šventoji 2007
Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose
-
Parašė pauliezaz Rodyti pranešimąSiauliuose - nuo 10 masinu ir panasiai.
Comment
-
Parašė Didmiestis Rodyti pranešimąJeigu tau 10-ties masinu eile asocijuojasi su kamsciais, tai as net nebeturiu zodziu...
Comment
-
Kaikas, man rodos, apie kamščius kalba lyg tai būtų privalumas miesto, tarsi tai jau reikštų, kad šitas miestas yra didmiestis ar panašiai. Šiauliečiai džiaukitės kad pas jus "kamščiai" iš 10 automobilių susideda. Kaune kamščių ypatingų taip pat nelabai dar yra, nors yra tekę prie šviesoforo prastovėt 4signalus. Bet ir to pakanka, kad nusibostų laukt. Vilniui turbūt išvis visur vėluočiau. Tad jūsų miestas turi privalumą, kad kamščių jame nėraPaskutinis taisė Aš; 2006.10.27, 17:39.
Comment
-
Parašė pauliezaz Rodyti pranešimąAr sakiau, kad man? Tiesiog "papostinau" siaulieciu (nemaciusiu tikru kamsciu) nuomone.
Comment
-
Parašė pauliezaz Rodyti pranešimąO siaip kiek laiko prastovi vienoj sankryzoj piko metu? (vidutiniskai)
Bet kadangi tu jau klausi, tai reikia ir atsakyti!!! Kad suprastum, kuokiuose kamsciuose man tenka kiekviena diena sedeti, stai geras pavizdys. Yra toks apie kilometro ilgio ivaziavimas i greitkeli. Kai eismas palankus, ta atkarpa galima iveikti per 10-20 sekundziu. Pimadieniais, apie 2 valanda dienos man tenka ta atkarpa vaziuoti kokias 15-20 minuciu. Antradieniais univeras baigiasi po dveju- tai ta pacia atkarpa tenka vaziuoti daugiau nei pusvalandi! Treciadieniais man paskaitos baigiasi kazkur 3 valanda, tai ta kilometrine atkarpa iveikiu ne anksciau kaip per valanda. Ketvirtadieniais namo patraikiu apie 4 valanda- tai tada susiduriu su tikru kosmaru!!! Beje, kai ivaziuoji i greitkeli, ten eismas ne ka geresnis- 0-5km/h! Seip greikeliai yra gerai, bet tik ne piko metu, tada niekas gerai nebuna! Tad dar karta sakau, nieko gero tokia kasdienybe!
Comment
-
Parašė pauliezaz Rodyti pranešimąTu tikrai sveikas? Mane uz tokius dalykus buvo uzbannine.
O apie kamscius. kiekviename mieste zodis "kamstis" suprantamas skirtingai. Cikagoje - kamstis ne trumpiau 3 km. Siauliuose - nuo 10 masinu ir panasiai. Supraskite - "kamstis" negali visur reiksti ta pati. Todel sio atveju, pagal mano teorija, visi esame teisus ir nereikia cia nieko irodineti.
Ir siaip kamstis visur reiskia ta pati, guze, tu!!!!!!!!! :-))))... gali vartyt kaip tik nori.... kamstis = letas eismas.... kad ir as vienas nepravaziuoju de to kad neturiu uz ka isipilt benzino :-)))))) ir jei del manes nepravaziuoja kiti tai taip pat kamstis... o apie savo standartus ir noprmas kas yra kas, tai galit ten samprotaut betn mano komentaru sakskaita....Paskutinis taisė FruityLoopsas; 2006.11.01, 23:15.Žymus zmogus yra pasakęs: "Kosmosas ir žmonių kvailumas yra begaliniai, nors del kosmoso abejoju"
Comment
-
Parašė rastaman Rodyti pranešimąTeisingai vaikis pasakiai !
Manau rimi atidaro lapkricio 3 ir leidzia zmones i statybos-prekybos aikstele-pastata :-DDDd tai del rangovu kaltes :-)Paskutinis taisė FruityLoopsas; 2006.11.01, 23:10.Žymus zmogus yra pasakęs: "Kosmosas ir žmonių kvailumas yra begaliniai, nors del kosmoso abejoju"
Comment
-
Parašė FruityLoopsas Rodyti pranešimąVisu pirma nepernesu neispruseliu kurie uz kazka arba pries kaska vardan patys nezino ko.... zodis parasei rasosi: P A R A S E I... o PARASIAI YRA PIRMOKU bAZARSSSSSSS....W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose
Comment
-
Parašė pauliezaz Rodyti pranešimąAr sakiau, kad man? Tiesiog "papostinau" siaulieciu (nemaciusiu tikru kamsciu) nuomone.Paskutinis taisė FruityLoopsas; 2006.11.01, 22:49.Žymus zmogus yra pasakęs: "Kosmosas ir žmonių kvailumas yra begaliniai, nors del kosmoso abejoju"
Comment
-
Parašė rastaman Rodyti pranešimąjei esi toks uolus forumo skaitytojas, tai pora puslapiu atgal permetes akim pamatytum issakyta panasia mano nuomone apie kamscius ir cia nerasynetum visokiu pirmokisku nesamoniuŽymus zmogus yra pasakęs: "Kosmosas ir žmonių kvailumas yra begaliniai, nors del kosmoso abejoju"
Comment
-
Parašė Ash Rodyti pranešimąKaikas, man rodos, apie kamščius kalba lyg tai būtų privalumas miesto, tarsi tai jau reikštų, kad šitas miestas yra didmiestis ar panašiai. Šiauliečiai džiaukitės kad pas jus "kamščiai" iš 10 automobilių susideda. Kaune kamščių ypatingų taip pat nelabai dar yra, nors yra tekę prie šviesoforo prastovėt 4signalus. Bet ir to pakanka, kad nusibostų laukt. Vilniui turbūt išvis visur vėluočiau. Tad jūsų miestas turi privalumą, kad kamščių jame nėraŽymus zmogus yra pasakęs: "Kosmosas ir žmonių kvailumas yra begaliniai, nors del kosmoso abejoju"
Comment
-
Parašė FruityLoopsas Rodyti pranešimąKaip tau kazkas ir yra sakes imk vadoveli 5 ar sestos klases ir ismok rasyt... tada pasnekesim kas man dera o kas ne, isreikst....W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Comment
-
Parašė rastaman Rodyti pranešimąas tai gal paimsiu penktos ar sestos, bet kaip matau tau niekaip neiseina ne pirmos klases vadovelio atsikratytiŽymus zmogus yra pasakęs: "Kosmosas ir žmonių kvailumas yra begaliniai, nors del kosmoso abejoju"
Comment
-
Parašė FruityLoopsas Rodyti pranešimąman vienodai tie kamsciai, jei ju nebutu as apie juos net nesneciau... taciau stai atsibunda ponas "PARASIAI" bei jo draugu sutve is kauno, ir dar kazikur kurie man bliurbia apie neva nesugaista laika kuri as prastoviu pakeliui i mokymo istaiga... man dezinformacijos neskleiskit... PRASAU...W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Comment
-
Parašė FruityLoopsas Rodyti pranešimąNa zodi "Parasei" ir siaip kitus lietuviu kalbos. ir ne tik, zodzius taisyklingai parasyti sugebu be klaidu, tai sugeba padaryti net mano brolis, kuriam 13 metu... taciau tamsta ponas esat saliskas ir net nesusidures su kamsciais siauliuose... man vienodai tie kamsciai, jei ju nebutu as apie juos net nesneciau... taciau stai atsibunda ponas "PARASIAI" bei jo draugu sutve is kauno, ir dar kazikur kurie man bliurbia apie neva nesugaista laika kuri as prastoviu pakeliui i mokymo istaiga... man dezinformacijos neskleiskit... PRASAU...
Comment
-
Parašė slasher Rodyti pranešimąSiulau viena kart imti ir nutraukti si beprasmi ginca apie kamscius, FruityLoopsas tu paimk koki fotika ir nufotkink tuos didziuosius kamscius susidarancius siauliuose kiekviena ryta ir t.t, o tada galesi irodinet savo tiesas...Paskutinis taisė FruityLoopsas; 2006.11.01, 23:36.Žymus zmogus yra pasakęs: "Kosmosas ir žmonių kvailumas yra begaliniai, nors del kosmoso abejoju"
Comment
-
Parašė FruityLoopsas Rodyti pranešimąDar vienas Kritinis (zmogus kuriam aiskini o jis sako Muuuuu)... as pateikiau teigini... o jums telieka juo pasidometi... grafiskai as neigalus pavaizduuoti bezdzionelems vaizdines medziagos kurioje aiskiai matosi gigantiski(kaip chikagoje) automobiliu srautai... jei esi toks protingas ir man patari kazka... paprasciausiai apie tai yra mineta spaudoje, ir apskritai statistikoje jau ar 2002 ar 2004 automobiliu skaiciai siauliuose virsija normatyvus.... o ponas slasher man taip pat kazkokiais pagrindais pataria baigti diskusija... kad as dar nepradejau jos... o matote -"Gezai saka ka kamscey Siauliuose neimanoms dalyks, nes kaune gyven slasher bei kiti" (citatos neatitinkancios bendrines liet.k. stiliaus pabaiga)... Esme buvo tame.. kad siauliuose as uzgaistu 10-15 min sededamas reiskinyje kuris vadinamas "kamstis" plius 20 min kelias Pietinis rajonas-centras,o jei kolegos yra kamsciai ir nesugeba sau issikast reikiamos infomacijos tik viska issakyt savaip... na ka tata tikrai beprasmis visas pokalbis (ir busimi).... su kaikuriais forumo dalyviais...
Tai ponaitis FruityLoopsas ka cia dabar veiki kartais nediskutuoji nuo berots 19 puslapio bandai irodyt savo tiesa??? na ir ka sedi didelem kamsti 15 min ir dziaukis, kad tik tiek... ir is vis kam atejo i galva lygint kamscius cikagos ir siauliu arba kurio nors kito lietuvos miesto kamscius, cia lyginti kaip muse su drambliu kuris kuri apdergs, tai apsurdiska. Kaip tavo mylimi Gezai pasakytu: Agirdz bahurs valdyk bazara, rameks.... nereik cia neivieno vadint bezdzionem ar kitais gyvunais... visi turetu suprast kad didesniam mieste karts nuo karto del kurios nors priezasties susidaro tas "kamstis", "spustis" ar "susigrudimas" daugiau nebezinau kaip dar galima pavadint ta masinu eile.Paskutinis taisė slasher; 2006.11.02, 00:50.
Comment
Comment