Parašė Didmiestis
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kamščiai Šiauliuose
Collapse
X
-
Mano darbai deviantart'e
-
Parašė osiz Rodyti pranešimąNa,kai kuriu zmoniu mastymas yra toks:jei mano mieste yra kamsciu,tai reiskia,kad mano miestas yra tikras didmiestis.Viskas labai paprasta
Comment
-
Parašė Didmiestis Rodyti pranešimąAs asmeniskai nebesiruosiu pradeti tos pacios diskusijos. Jeigu kam nors geriau, tegul mano, kad Siauliuose yra kamsciai Jie tik patys save apgaudineja ir tiek
Parašė Didmiestis Rodyti pranešimąBeje, taip ir nesupratau, kodel kai kurie zmones labai troksta tu kamsciu?!
Comment
-
Parašė Didmiestis Rodyti pranešimąAs asmeniskai nebesiruosiu pradeti tos pacios diskusijos. Jeigu kam nors geriau, tegul mano, kad Siauliuose yra kamsciai Jie tik patys save apgaudineja ir tiek Beje, taip ir nesupratau, kodel kai kurie zmones labai troksta tu kamsciu?!Žymus zmogus yra pasakęs: "Kosmosas ir žmonių kvailumas yra begaliniai, nors del kosmoso abejoju"
Comment
-
Parašė FruityLoopsas Rodyti pranešimąTaik kam tada isvis rasai mum kad ju nera jei tau jie nerupi m????? patylek tada.... dabar kad pasakei jie nedings...Mano darbai deviantart'e
Comment
-
Parašė FruityLoopsas Rodyti pranešimąAs manau kad statybininkai nedurni kaip kaikurie forumo dalyviai, ir manau numate vieta po stogu ir 2 aukstu autobusams.... nes priesingu atveju nelogiskka statyti autobusu stoti kurioje nebutu galima pastatyti 2 aukstu autobuso :-) juoingas tavo issisreiskimas...Mano darbai deviantart'e
Comment
-
Parašė osiz Rodyti pranešimąTavo pranesimai darosi kazkoki keisti.Nemanau,kad yra labai protinga vadinti forumo dalyvius durnaisŽymus zmogus yra pasakęs: "Kosmosas ir žmonių kvailumas yra begaliniai, nors del kosmoso abejoju"
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąKiek prisimenu, tai būtent tamsta prisikabino prie žodžio "kamštis". Niekam kitkam šis žodis jokių problemų iki šiol nesudarė, o jis buvo, yra ir toliau bus plačiai naudojamas Lietuvoje ir kalbant apie Lietuvos miestus. Kur yra toks apibrėžimas, kad pvz. "mašinų kamščiai yra netrumpesnės, nei 10km mašinų eilės"? Tokio apibrėžimo nėra. Keista, kad nekimbi prie žodžio "grūstis", o būtent kimbi prie žodžio "kamštis", nors kalbant apie eismą jie daugmaž reiškia tą patį.
Neverta sioje temoje toliau testi sia diskusija! Jeigu jums nuo to geriau, galite ir toliau galvoti, kad Siauliuose susidaro nepravaziuojamos masinu spustys "whatever works for you" Pasakysiu tik tiek, kad sakydamas, jog Siauliuose nebuna kamsciu, nenorejau nieko izeisti. Bet jeigu ne tycia, kas nors stipriai isizeide- dovanokit!!!
Dar tokių žmonių neteko sutikti, todėl į šį klausimą negalėčiau atsakyti.
Risam kamscius sioje temoje!!!
Comment
-
Parašė Didmiestis Rodyti pranešimąAtidziau paskaityk kai kuriuos pranesimus, pasek Siauliu spauda ir pasiklausyk gatveje, ka zmones sneka- liksi labai nustebes!
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąGal geriau paaiškink apie ką tu čia.
Ar mes vis dar nebaigeme?!?
Comment
-
Baigiam apie kamščius: http://tinkle.miestai.net/attachment...3&d=1160988725
(Nuotraukos darytos Andas ir FruityLoopsas)Paskutinis taisė liutass; 2006.10.26, 15:34.
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąBaigiam apie kamščius
Žymus zmogus yra pasakęs: "Kosmosas ir žmonių kvailumas yra begaliniai, nors del kosmoso abejoju"
Comment
-
[QUOTE=99;117914]beprasmiai pranešimai ištrinti.
FruityLoopsas, nieks tavo ar kitu fotografijos nevoge, juk neparašė, kad čia mano daryta nuotrauka, tik pamiršo prirašyti kas ją padarė. Šio forumo tikslas yra informacijos dalinimasis. Todėl baigiam tuos vaikiškus žaidimus ir diskutuojam apie tai kas parašyta temos pavadinime.
Nejauti kad nusisneki??? jeigu pasisavinamas objektas ir nepaminima kad ji publikuojantis asmuo yra ne objekto autorius tai tavo (99) logika teigia, kad visi manys jog tai ne publikuotojo objektas??? vaikuti.... kas publikuoja ir neparaso kam priklauso objektas automatiskai visi galvoja kad tai jo objektas.... jei jau sneket apie autorizavima ir autorines teises.... ir susigalvok logiskesniu argumentu....Žymus zmogus yra pasakęs: "Kosmosas ir žmonių kvailumas yra begaliniai, nors del kosmoso abejoju"
Comment
-
Parašė FruityLoopsas Rodyti pranešimąNejauti kad nusisneki??? jeigu pasisavinamas objektas ir nepaminima kad ji publikuojantis asmuo yra ne objekto autorius tai tavo (99) logika teigia, kad visi manys jog tai ne publikuotojo objektas??? vaikuti.... kas publikuoja ir neparaso kam priklauso objektas automatiskai visi galvoja kad tai jo objektas.... jei jau sneket apie autorizavima ir autorines teises.... ir susigalvok logiskesniu argumentu....Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąKad tu nusiramintum, pataisiau ir parašiau, kas yra nuotraukos autorius.
Dekui kad IS DALIES laikais (po laiko) autoriniu teisiu kodekso... nes as tau publikuot savo foto NELEIDAU... ir prasymo publikuoti taip pat NEGAVAU....Žymus zmogus yra pasakęs: "Kosmosas ir žmonių kvailumas yra begaliniai, nors del kosmoso abejoju"
Comment
-
Parašė FruityLoopsas Rodyti pranešimą:
Dekui kad IS DALIES laikais (po laiko) autoriniu teisiu kodekso... nes as tau publikuot savo foto NELEIDAU... ir prasymo publikuoti taip pat NEGAVAU....Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
Parašė Mantaz Rodyti pranešimąGal baigsi čia svaigt vieną kart? Jau net visiškai nebejuokingaMano darbai deviantart'e
Comment
-
Parašė FruityLoopsas Rodyti pranešimąDDDD be to kamsciai yra ir tu sakyk ka nori DDDDDDD
Dekui kad IS DALIES laikais (po laiko) autoriniu teisiu kodekso... nes as tau publikuot savo foto NELEIDAU... ir prasymo publikuoti taip pat NEGAVAU....
O apie kamscius. kiekviename mieste zodis "kamstis" suprantamas skirtingai. Cikagoje - kamstis ne trumpiau 3 km. Siauliuose - nuo 10 masinu ir panasiai. Supraskite - "kamstis" negali visur reiksti ta pati. Todel sio atveju, pagal mano teorija, visi esame teisus ir nereikia cia nieko irodineti.
Comment
Comment