Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Kamščiai Šiauliuose

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Na bet istikro netikejau,kad taip baisu.Tikrai nelabai malonu butu patekti i toki kamsti.Tai skaitau dar lietuvoje yra normalu
    :buksvx:

Comment

Parašė Samsung Rodyti pranešimą
      Na bet istikro netikejau,kad taip baisu.Tikrai nelabai malonu butu patekti i toki kamsti.Tai skaitau dar lietuvoje yra normalu
      Is tikruju yra dar baisiau. Cikaga yra lygumu miestas, tad labai sunku nufotografuoti tikra kamsti, nebent is oro!!! Tiesiog kai pats atsiduri panasioje masinu maisalyneje- supranti, kokie malonus ir neerzinantis tampa Lietuvos "kamsciai"!

Comment

Parašė Didmiestis Rodyti pranešimą
        Beje, radau viena nuotrauka is SSC forumo, kur matosi uzsikises Lake Shore Drivas Cikagoje. Nera malonu sedeti tokioje maisalyneje, kuri piko metu tesiasi 10, 20, 30...kilometru!

Va va butent taip ir isivaizduoju tikra kamsti,ne tai,kad penkios masinytes sustoja prie sviesaforo,palaukia kelias minutes,o paskui laikrasciuose raso,kad buvo susidare dideli kamsciai,kurie sutrikde transporta mieste.Graudu ziuret i tokius straipsnius ir pranesimus
        Mano darbai deviantart'e

Comment

Osiz, dauguma lietuvaiciu, mano, kad panasus kamsciai yra Lietuvos kasdienybe, o paskui pyksta, kai pasakau, kad tai tik ju vaizduotes vaisius (kalbu ne tik apie forumo dalyvius)

Comment

Osiz, dauguma lietuvaiciu, mano, kad panasus kamsciai yra Lietuvos kasdienybe, o paskui pyksta, kai pasakau, kad tai tik ju vaizduotes vaisius (kalbu ne tik apie forumo dalyvius)
            Taip,tu teisus.Lietuvai dar ojojoj kiek truksta iki rimtu kamsciu.Aisku tai yra gerai
            Mano darbai deviantart'e

Comment

Jokiu budu kamsciu Lietuvoje nebuvimo netraktuoju kaip kokio nors trukumo Ir visiskai sutinku, kad cia yra privalumas!

Comment

Beje,didmiesti,prie to pacio,aciu uz ivertiKol ju turiu vos kelis,kiekvienas yra gan svarbus
                Mano darbai deviantart'e

Comment

Parašė osiz Rodyti pranešimą
                  Beje,didmiesti,prie to pacio,aciu uz ivertiKol ju turiu vos kelis,kiekvienas yra gan svarbus
                  Iverti yra skiriamas, jeigu sutinki su pranesimo turiniu, ar nuomone! Kadangi, siuo klausimu, musu nuomones daug maz sutapo-tai ir skyriau tau ivarti. Kitais zodziais nera uz ka

Comment

Ojojoi kokie mes isdidus As suprantu, per nepilnus 3 metus viskas apsiverte aukstyn kojom. Tikriausiai, grizes sia ziema i Siaulius, turesiu nusipirkti miesto zemelapi, kad nepasiklysciau. Beje, turesiu daug laiko jam isstudijuoti, nes kai sedi 3 valandas kamstyje, reikia juk kazkaip laika uzmusineti!
                    Siauliai man yra pats mieliausias miestas pasaulyje, ir as niekada nieko blogo apie ji nesu pasakes, bet meluoti irgi nesiruosiu. Beje, katroje vietoje as pasakiau, kad "ten" yra geriau???!!!
                    Tada peace brolau, bet daugiau nebebuk kamstis :-DDDD
                    Žymus zmogus yra pasakęs: "Kosmosas ir žmonių kvailumas yra begaliniai, nors del kosmoso abejoju"

Comment

Parašė FruityLoopsas Rodyti pranešimą
                      Tada peace brolau, bet daugiau nebebuk kamstis :-DDDD
                      Tau linkiu to paties Beje, nepamirsk, kad as irgi esu is Siauliu, tad visu simtu procentu einu uz si miesta!!!

Comment

Tau linkiu to paties Beje, nepamirsk, kad as irgi esu is Siauliu, tad visu simtu procentu einu uz si miesta!!!
                        Tik kai man tai sakai nusiimk dolerio kupiura nuo paraso :-DDD as pasistengsiu tau nemeluot apie siaulius ;-)
                        Žymus zmogus yra pasakęs: "Kosmosas ir žmonių kvailumas yra begaliniai, nors del kosmoso abejoju"

Comment

Parašė FruityLoopsas Rodyti pranešimą
                          Tik kai man tai sakai nusiimk dolerio kupiura nuo paraso :-DDD as pasistengsiu tau nemeluot apie siaulius ;-)
                          Nori, kad nusiimcia ir tau padovanuociau Galvoji, kad tik tu vienas moki mandrai rasyti Tu is vis, kelk ranka, kai su manim sneki!!! Ka tu gali man apie Siaulius pameluoti? Meluok kokiam kirvio rankenai is Brazdzioniu. As Siauliuose per daug metu pragyvenau, kad tu man galetum ka nors itikinancio pameluoti!

Comment

Nori, kad nusiimcia ir tau padovanuociau Galvoji, kad tik tu vienas moki mandrai rasyti Tu is vis, kelk ranka, kai su manim sneki!!! Ka tu gali man apie Siaulius pameluoti? Meluok kokiam kirvio rankenai is Brazdzioniu. As Siauliuose per daug metu pragyvenau, kad tu man galetum ka nors itikinancio pameluoti!
                            Kelt?? :-D galiu ir koja pakelt ir ranka ir ausi jei labai labai reikia... o del melo tai nemeluoji kad nebuna kamsciu nepiko valandomis :-DDDDDD

Comment

Hm.. Kaip idomiai..
                              Rimi prekybos centro atidarymas si ketvirtadieni (grietinelei), o penktadieni, mums, paprastiems pirkejams, perkantiems iki 50lt

Comment

Veltui paminėjai žodį "kamštis", nes vėl gali prasidėti ta nuobodi diskusija. Visur būna kamščių, tik vienur jie maži, o kitur dideli ir nepulčiau žurnalistų, kurie rašo apie kamščius Šiauliuose.

Comment

Neprasides.. zinau, kad nuobodi.. ir neverta diskusijos.. bet siaip sakau, kad pagrindinej miesto gatvej.. tai gal kitur bus tas ivaziavimas i pati centra ta

Comment

Aš turėjau omeny, kad vėl prasidės ginčai tarp forumiečių ar Šiauliuose būna kamščiai ar ne.

Comment

Nu tai manau gincai yra ju Hobby ar dar kas, nes pa kol kas cia Pilstymas ish tushcio i kiaura

Comment

Parašė Edd Rodyti pranešimą
                                        Veltui paminėjai žodį "kamštis", nes vėl gali prasidėti ta nuobodi diskusija. Visur būna kamščių, tik vienur jie maži, o kitur dideli ir nepulčiau žurnalistų, kurie rašo apie kamščius Šiauliuose.
                                        As asmeniskai nebesiruosiu pradeti tos pacios diskusijos. Jeigu kam nors geriau, tegul mano, kad Siauliuose yra kamsciai Jie tik patys save apgaudineja ir tiek Beje, taip ir nesupratau, kodel kai kurie zmones labai troksta tu kamsciu?!

Comment

As asmeniskai nebesiruosiu pradeti tos pacios diskusijos. Jeigu kam nors geriau, tegul mano, kad Siauliuose yra kamsciai Jie tik patys save apgaudineja ir tiek Beje, taip ir nesupratau, kodel kai kurie zmones labai troksta tu kamsciu?!
                                          cia turbut nepilnavertiskumo kompleksas ar dar kazkas panasaus!
                                          W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
                                          Burlenčių ir jėgos aitvarų maratonas, Šventoji 2007
                                          Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose

Comment

Working...
                                          X