Na bet istikro netikejau,kad taip baisu.Tikrai nelabai malonu butu patekti i toki kamsti.Tai skaitau dar lietuvoje yra normalu
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kamščiai Šiauliuose
Collapse
X
-
Parašė Samsung Rodyti pranešimąNa bet istikro netikejau,kad taip baisu.Tikrai nelabai malonu butu patekti i toki kamsti.Tai skaitau dar lietuvoje yra normalu
Comment
-
Parašė Didmiestis Rodyti pranešimąBeje, radau viena nuotrauka is SSC forumo, kur matosi uzsikises Lake Shore Drivas Cikagoje. Nera malonu sedeti tokioje maisalyneje, kuri piko metu tesiasi 10, 20, 30...kilometru!
Mano darbai deviantart'e
Comment
-
Parašė Didmiestis Rodyti pranešimąOsiz, dauguma lietuvaiciu, mano, kad panasus kamsciai yra Lietuvos kasdienybe, o paskui pyksta, kai pasakau, kad tai tik ju vaizduotes vaisius (kalbu ne tik apie forumo dalyvius)Mano darbai deviantart'e
Comment
-
Beje,didmiesti,prie to pacio,aciu uz ivertiKol ju turiu vos kelis,kiekvienas yra gan svarbusMano darbai deviantart'e
Comment
-
Parašė osiz Rodyti pranešimąBeje,didmiesti,prie to pacio,aciu uz ivertiKol ju turiu vos kelis,kiekvienas yra gan svarbus
Comment
-
Parašė Didmiestis Rodyti pranešimąOjojoi kokie mes isdidus As suprantu, per nepilnus 3 metus viskas apsiverte aukstyn kojom. Tikriausiai, grizes sia ziema i Siaulius, turesiu nusipirkti miesto zemelapi, kad nepasiklysciau. Beje, turesiu daug laiko jam isstudijuoti, nes kai sedi 3 valandas kamstyje, reikia juk kazkaip laika uzmusineti!
Siauliai man yra pats mieliausias miestas pasaulyje, ir as niekada nieko blogo apie ji nesu pasakes, bet meluoti irgi nesiruosiu. Beje, katroje vietoje as pasakiau, kad "ten" yra geriau???!!!Žymus zmogus yra pasakęs: "Kosmosas ir žmonių kvailumas yra begaliniai, nors del kosmoso abejoju"
Comment
-
Parašė FruityLoopsas Rodyti pranešimąTada peace brolau, bet daugiau nebebuk kamstis :-DDDD
Comment
-
Parašė Didmiestis Rodyti pranešimąTau linkiu to paties Beje, nepamirsk, kad as irgi esu is Siauliu, tad visu simtu procentu einu uz si miesta!!!Žymus zmogus yra pasakęs: "Kosmosas ir žmonių kvailumas yra begaliniai, nors del kosmoso abejoju"
Comment
-
Parašė FruityLoopsas Rodyti pranešimąTik kai man tai sakai nusiimk dolerio kupiura nuo paraso :-DDD as pasistengsiu tau nemeluot apie siaulius ;-)
Comment
-
Parašė Didmiestis Rodyti pranešimąNori, kad nusiimcia ir tau padovanuociau Galvoji, kad tik tu vienas moki mandrai rasyti Tu is vis, kelk ranka, kai su manim sneki!!! Ka tu gali man apie Siaulius pameluoti? Meluok kokiam kirvio rankenai is Brazdzioniu. As Siauliuose per daug metu pragyvenau, kad tu man galetum ka nors itikinancio pameluoti!Žymus zmogus yra pasakęs: "Kosmosas ir žmonių kvailumas yra begaliniai, nors del kosmoso abejoju"
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąVeltui paminėjai žodį "kamštis", nes vėl gali prasidėti ta nuobodi diskusija. Visur būna kamščių, tik vienur jie maži, o kitur dideli ir nepulčiau žurnalistų, kurie rašo apie kamščius Šiauliuose.
Comment
-
Parašė Didmiestis Rodyti pranešimąAs asmeniskai nebesiruosiu pradeti tos pacios diskusijos. Jeigu kam nors geriau, tegul mano, kad Siauliuose yra kamsciai Jie tik patys save apgaudineja ir tiek Beje, taip ir nesupratau, kodel kai kurie zmones labai troksta tu kamsciu?!W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Burlenčių ir jėgos aitvarų maratonas, Šventoji 2007
Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose
Comment
Comment