Ikandin temos "Kokia tavo seksualine orientacija?" noreciau uzduoti forumieciams dar viena klausima. Ar tuoktumetes draugautumete su kitos rases atstovu(e) (juodaodziu(e), azijieciu(e)). Noreciau, kad nurodytumete argumentus.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Ar tuoktumeisi/draugautum su kitos rasės atstovu(e)?
Collapse
X
-
Parašė John Rodyti pranešimąNesituokciau ir nedraugauciau, nes manau, kad lietuvaites geltonkases melynakes yra graziusios paneles pasaulyje (rimtai)!!!Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė Mantaz Rodyti pranešimąAbejoju, ar tas "(rimtai)" čia pridera
Delfi netgi yra top-10 graziausiu tituluotu lietuvaiciu (http://whatson.delfi.lt/news/people/...p?id=11084970), cia keletas pavyzdeliu, mano sirdis ima plakti greitesniu ritmu, kai pamatau sias (ir panasias) neprilygstamas grazuoles:
Paskutinis taisė John; 2006.11.02, 15:56.
Comment
-
Parašė Mantaz Rodyti pranešimąTeko matyti ir gražesnių
del kitos rases, tai nieko blogo nematau, beje ir turejau patirties siuo klausimu taciau vestuviu nebuvo deja
Comment
-
Mantai ir Artai,
as tik pateikiau kelis nekaltus pavyzdelius. Aisku kiekvienam skonio reikalas. Mano gimine kilusi is ukininku luomo, todel man labai patinka vidurineje nuotraukoje esancios merginos sypsena, kuri man primena sypsena arkliuko, kuris gyvendavo tvartelyje Anyksciu rajone pas mano dabar jau mirusia mociute.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąMantai ir Artai,
as tik pateikiau kelis nekaltus pavyzdelius. Aisku kiekvienam skonio reikalas. Mano gimine kilusi is ukininku luomo, todel man labai patinka vidurineje nuotraukoje esancios merginos sypsena, kuri man primena sypsena arkliuko, kuris gyvendavo tvartelyje Anyksciu rajone pas mano dabar jau mirusia mociute.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
tas lietuvaiciu grozis, tai yra tik paciu lietuviu ziniasklaidos ispustas burbulas pries kelis metus sugalvotas. cia gal daugeli saliu pan. zmones galvoja apie savo salies moteris. niekuo jos negrazesnes uz kitu saliu merginas. visose salyse gali but graziu, o pagal kokius nors tautinius bruozus, tai jau skonio reikalas kam kokios grazesnes. kai kuriem pietieciam gal daugiau ir patinka labiausiai "geltonkases melynakes", kitiem tamsiaplaukes rudaakes ir t.t. ir pan.. Nemanau kad yra pasauli tokia salis kurios merginos butu daug grazesnes uz kitu saliu, visose salyse yra ir graziu ir baidykliu, be to ir nuo skonio priklauso.
Comment
-
Parašė Muzungus Rodyti pranešimąJei mylėčiau, tai net klausimų nekiltų
Comment
Comment