Parašė spirit
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Obsesinis-kompulsinis sutrikimas
Collapse
X
-
Parašė taimis Rodyti pranešimąApie mane kalbi . Aš labai dažnai rankas plaunu, užtai sausos, suskilinėję... Ir šaltis nepraleidžia manęs . Tik dabar rimtai susimaščiau apie šį reikalą.
Comment
-
Parašė Varlamas Rodyti pranešimąMan irgi buvo staigmena bet pagalvojus tai yra logiska. Na o kiek kartu i diena valaisi dantis/skalauji burna? As pvz. stengiuosi po kiekvieno valgymo. Cia irgi is tos pacios operos manau.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
antitotalitarizmus
Parašė El_Greco Rodyti pranešimąhttp://en.wikipedia.org/wiki/OCD
Kas nors turit toki dalyka?Jei taip tai kuo jis pasireiskia pvz as pries einant miegot ar einant is namu turiu simta kart tikrint kad viskas (vanduo dujos etc) isjungta uzsukta ir uzrakinta.Kas labai nervina
Comment
-
Lyg ir neturiu as jokiu panasiu sutrikimu, na nebent.. Priprates daznokai apciupineti visas kisenes, ar viskas vietose, bet nemanau, kad tai sutrikimas. Tiesiog esu nukentejes ir nuo kisenvagiu, ir nekarta ka nors pametes, tad pasiziureti ar mobilus/raktai/ipodas/pinigine vietoje, manau, normalu, juolab, kad dzinsu kisenes pakankamai atviros. O viesajame transporte, ar pvz vazinejant vienaraciu nesunkiai gali kas nors iskrist ar kas nors ka nors istraukti
Comment
-
aion
Ocd
jei tiesiog patikrini ar nepalikai atrkintu duru, tai nieko. bet jei tai darai keleta kartu ir tave tai uzknisa, tai OCD. as turiu butent OCD. vaikysteje del to labai kentedavau. Tik visai neseniai pradejau tuo dometis. 1 is 50 turi si smegenu veiklos sutrikima.
butina pasiskaityti kas tai yra, ir sau pripazinti, jei tai turi. tada, manau, galima pradeti tvarkytis. Internete daug info apie tai.
radau toki paguodzianti puslapi
http://ask.metafilter.com/mefi/36076
aion
Comment
-
aion
Comment
-
aion
-
Parašė El_Greco Rodyti pranešimąhttp://en.wikipedia.org/wiki/OCD
Kas nors turit toki dalyka?Jei taip tai kuo jis pasireiskia pvz as pries einant miegot ar einant is namu turiu simta kart tikrint kad viskas (vanduo dujos etc) isjungta uzsukta ir uzrakinta.Kas labai nervinaPaskutinis taisė Vilius; 2006.11.18, 20:06.I love INNUENDO!
Comment
-
Pastatęs mašiną, turiu mažiausiai 2 kartus pasižiūrėti, ar užtraukiau rankinį. Ar čia jau OCD, ar tik elementarus apdairumas?
Sako, kad OCD yra kiek rimčiau - kai žmogus atlieka beprasmiškus ritualus ir turi pojūtį, kad jeigu jų neatlikinės, atsitiks kažkas blogo (nors protu supranta, kad nieko nebus, bet vis tiek nieko negali padaryti su tuo beprasišku įsitikinimu). Vėl gi - siejamas su vidiniu nerimu, nerimo sutrikimais.Paskutinis taisė Tomizmas; 2023.12.19, 11:58.Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąPastatęs mašiną, turiu mažiausiai 2 kartus pasižiūrėti, ar užtraukiau rankinį. Ar čia jau OCD, ar tik elementarus apdairumas?It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąNa, man atrodo kad 2 kartus patikrinti yra geriau, nei pamiršti.Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Arunasx Rodyti pranešimąAš rankinio iš viso beveik nenaudoju, palieku ant bėgio. Gyvenu lygioje vietoje ir nėra gresmės, kad prasisuks variklis.Snowflakes will attack U <3
Comment
Comment