Parašė Didmiestis
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
JAV ar ES?
Collapse
X
-
Parašė El_Greco Rodyti pranešimąKuom tie USA miestai nuostabus?Ok NYC ir New Orleans yra faini.Bet visi kiti atrodo sitaip - downtownas per vidury ir mylios suburbu.
Comment
-
Parašė El_Greco Rodyti pranešimąO Europoje neapstatytos gamtos nera?Nice.
Kuom tie USA miestai nuostabus?Ok NYC ir New Orleans yra faini.Bet visi kiti atrodo sitaip - downtownas per vidury ir mylios suburbu.
Europoje irgi neprabanga gyvent nuosavam name.Europoje irgi gali gerai gal net geriau nei USA pragyvent.
O Amerikoje daug visai negyvenamų milžiniškų plotų, kur gamtos netrikdo jokia urbanizacija.
O miestai man tuo ir patinka, kad viduryje išraiškingas centras, o aplinkui individualių namų kvartalai.. Juolab kad tie namai Amerikoje dailūs ir gražūs, ne taip kaip kokiuose Londono priemiesčiuose...Lietuva jau . Bet dar .
Comment
-
Parašė Karolis Rodyti pranešimąUžtenka pažiūrėt į žemėlapį, ir pamatysime, kad gyventojų tankumas Europoje didžiulis, net ir Lietuvoje (išskyrus gal Skandinaviją). Kaimas prie kaimo, miestas prie miesto.
O Amerikoje daug visai negyvenamų milžiniškų plotų, kur gamtos netrikdo jokia urbanizacija.
O miestai man tuo ir patinka, kad viduryje išraiškingas centras, o aplinkui individualių namų kvartalai.. Juolab kad tie namai Amerikoje dailūs ir gražūs, ne taip kaip kokiuose Londono priemiesčiuose...
edit:
Londono priemiesciai is anksciau mano paties publikuotu temu (speju, kad ju neesi mates)...
ir t.tPaskutinis taisė John; 2006.10.29, 19:28.
Comment
-
Parašė Karolis Rodyti pranešimą. Juolab kad tie namai Amerikoje dailūs ir gražūs, ne taip kaip kokiuose Londono priemiesčiuose...
Nesi nei ten nei ten buves tai gal geriau patylek mielasis.Viktoriniu namu Londono priemiesciuose slyksciais nepavadinciau.
O miestai man tuo ir patinka, kad viduryje išraiškingas centrasPaskutinis taisė El_Greco; 2006.10.29, 19:33.
Comment
-
Parašė Muzungus Rodyti pranešimąTai, kad čia ne Amerikoniško stiliaus namas ;///Lietuva jau . Bet dar .
Comment
-
Parašė Karolis Rodyti pranešimąUžtenka pažiūrėt į žemėlapį, ir pamatysime, kad gyventojų tankumas Europoje didžiulis, net ir Lietuvoje (išskyrus gal Skandinaviją). Kaimas prie kaimo, miestas prie miesto.
Mokslininkai yra apskaiciave kad pagal turimus isteklius Lietuvoje optimaliausia butu apie 6-7 mln gyventoju.
Comment
Comment