Aš už ES, čia žmonės ne tokie susvetimėję, didesnė kultūrų įvairovė, kas leme didesnį liberalumą, ir apskritai mažesnė Europa yra jaukesnė už gigantomanijos kankinamą JAV.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
JAV ar ES?
Collapse
X
-
Parašė syle Rodyti pranešimąAš už ES, čia žmonės ne tokie susvetimėję, didesnė kultūrų įvairovė, kas leme didesnį liberalumą, ir apskritai mažesnė Europa yra jaukesnė už gigantomanijos kankinamą JAV.
JAV vyrauja praktinis protas. O jei kartais kas nors yra padaroma the best ar the biggest - tai todėl, kad kitaip nelabai išėjobeg, borrow and steal
Comment
-
Parašė Karolis Rodyti pranešimąParyžius man patinka bet ne dėl dangoraižių
Bet Amerika yra AmerikaMano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė Mantaz Rodyti pranešimąAr tu bent kada joje buvęs?Lietuva jau . Bet dar .
Comment
-
Parašė Karolis Rodyti pranešimąNe. Bet mano vienas brangiausių žmonių jau keletą metų ten gyvena, ir ten atrado, kaip sakoma, saveMano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąNikai, kuo tau patinka RF (Rusijos Federacija?) ir kuo ji geriau uz JAV ar ES?
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąNikai, kuo tau patinka RF (Rusijos Federacija?) ir kuo ji geriau uz JAV ar ES?
o kas gali but geriau uz 'velikaja matushka rosija'?
Comment
-
Parašė El_Greco Rodyti pranešimąo kas gali but geriau uz 'velikaja matushka rosija'?
Manęs paklausta: kokia sajųnga man labiausiai patinka?
Aš atsakiau - Rusijos Federacija. Tiesiog man artimesnis rusiškas temperamentas. Be to, srityje kurią planuoju studijuoti, RF išsivysčiusi labai stipriai.
PS. Pasirinkau ES, nes esu europietis!
Comment
-
JAV ekonomiškai yra žymiai pajėgesnė, ir artimiausiu laiku tai nesikeis. Taip pat reikia turėti omeny, kad geriausi universitetai pasaulyje irgi yra JAV. JAV yra jauna,bet dinamiškai besivystanti valstybė, sugebanti su savo problemom pati susitvarkyti.{Budulis}
Nejuokink zmoniu.JAV ekonomika gal ir yra stipresne bet ji keiciaasi patebimas smukimas.sugebanti susitvarkyti su savo problemom pati?Na as nesutikciau.
Karas Irake JAV pripazino savo pralaimejima.Jav reikejo net EUROPOS PAGALBOS [sajungininkiu].Kazkodel Jav pati nesusitvarko.reikia jai europos.
beje europieciai jei ne dabar greitu laiku lenks amerika ir kosmoso srityje.kas marse atrado vandens europa ir t.t
Comment
-
Parašė El_Greco Rodyti pranešimąAs nemanau kad USA univerai yra patys geriausi.Jei rimtai tai as nezinau nei vieno USA univero.
Geriausi pagal mane yra Cambridge ir Oxford.
Beje USA Vietname irgi nesusitvarke
Comment
-
Galvojau kodėl gi amerikos didžiausioji dalis filmu yra tokie buki,
Maniau kad "Amerikietiškose imtynėse" tai žiūrovai taip pat vaidina.
Bet tai ir yra pasirodo amerikiečio erdvės supratimas, jis tiesiog iš tikro į viską papraščiausiai tiki.
Gaila kad ir į mūsų erdvę veržte veržiasi šis mėšlas.
Man Amerika tai kaip Lietuviškos "mėso salotos" tik viskas nesumaišyta o sudeliota ir tiek.(lietuviai su lietuviais, kinais su kinais... ir t.t..)
Comment
-
Parašė El_Greco Rodyti pranešimąAs nemanau kad USA univerai yra patys geriausi.Jei rimtai tai as nezinau nei vieno USA univero.
Geriausi pagal mane yra Cambridge ir Oxford.
Beje USA Vietname irgi nesusitvarke
Čikagos universitetas, Kalifornijos universitetas su gal 20 atstovybių, Atmosferos tyrimų centras Kolorade, Dalaso universitetas ir taip toliau...
O Vietnamą geriau palikti užmarštyje ir reikėtų prisiminti, kad dar ir dabar Jungtinė Karalystė nelabai Šiaurės Airijoje tesusitvarkoLietuva jau . Bet dar .
Comment
Comment