Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Už Gruziją

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Blitzai, tavo komentaras atrodo biski provakarietiskai fanatiskas, "purvas yra mėtomas tik iš Rusijos pusės" apie koki purva galvojai rasydamas?
    Altius! Citius! Fortius! :lt:

Comment

Parašė Mantaz Rodyti pranešimą
      Girdėjai apie tokį daiktą kaip populizmas? Ant populizmo kabliuko ta masė lengviausiai užkimba, o tokie kaip konservatoriai nėra populistai.
      O kodėl kitose šalyse, kad ir Estijoje, populistai nelaimi rinkimų?
      When a man lies, he murders some part of the world

Comment

todel, kad estai protingesni...

Comment

Parašė Sss Rodyti pranešimą
          todel, kad estai protingesni...
          vadinasi, estams rusai įtakos nepadarys? Vėlgi, ne rusai o mes patys kalti, kad nesame piliečiai, o lengvai manipuliuojami ir sugundomi populistiniais veikėjais.

Comment

Parašė liutass Rodyti pranešimą
            O iš kur tu ištraukei, kad nelaimi?
            Mano galerija Flickr'yje

Comment

O iš kur tu ištraukei, kad nelaimi?
              na, pvz. Latvijoe ką tik pasibaigė rinkimai, ten laimėjo dabartinė valdanti dauguma - dešinės/centro blokas. Ir estijoje kažkaip nesigirdi, kad būtų laimėjusi partija, kurią remia Rusija.

Comment

Apie tai reikėtų kiek daugiau pasidomėti vietoj to, kad „kažkaip nesigirdi“. Šiaip net ir pats Estijos prezidentas Rüütelis yra toks pats buvęs komunistas kaip ir AMB
                Mano galerija Flickr'yje

Comment

Šiaip net ir pats Estijos prezidentas Rüütelis yra toks pats buvęs komunistas kaip ir AMB
                  tai jį irgi remia Rusija?

Comment

Parašė blitz Rodyti pranešimą
                    Visiška nesąmonė.
                    JAV, ES ir kt. televizijos yra laisvos ir tai, kas transliuojama, priklauso nuo profesionalių žurnalistų. Rusijos televizijos nėra laisvos ir tai, kas transliuojama, priklauso nuo valdžios. Tuo gali laisvai įsitikinti pažiūrėjęs abiejų šių "pusių" televizijos žiniais ir palyginęs kritikos kiekį atitinkamom valstybėm. Apie spaudimą, daromą žurnalistams, irgi turbūt daug pasakot nereikia.
                    Jei nesupranti tokių elementarių dalykų tai geriau susilaikyk nuo tokių ir panašių "analizių" darymo, nes tokios analizės labai jau primena gariūninių homo-sovieticus paistaliojimus.

O gal Rusijos TV tokia informacija yra todėl, kad pačios Rusijos TV tai sugalvojo ar bent jau nuslėpė didžiąją dalį tiesos? Gal tada pažiūrim Šiaurės Korėjos televizijos žinias ir pradedam įvardinėti, kas jose yra ko nėra amerikietiškosiose?

Deja, purvas yra mėtomas tik iš Rusijos pusės. Matyti Rusiją ir vakarus kaip panašiai besielgiančias puses reikia arba turėti kažkokių tai neeilinių sugebėjimų, arba būti nuolatiniu Rusijos TV žinių žiūrėtoju

Nu matai kaip... tu idealizuoji viena puse, as neidealizuoju nei vienos.

Kazkodel iki siol visi tavo paneigimai remiasi tik fraze "ne, taip nera". Kalbant apie rusijos tv pabandyk pradzioj juos pasiklausyti o po to ju teiginius paneigti. Prisipazinki, tavo argumentas "ne, jie tai issigalvojo" nieko vertas.

Beje, kai kurie tavo pasisakymu labiau paneigia tavo mintis, negu manasias, aciu uz tai

Comment

Parašė ANDRIUS Rodyti pranešimą
                      Nu matai kaip... tu idealizuoji viena puse, as neidealizuoju nei vienos.
                      Yra dvi pusės: laisvas ir demokratiškas pasaulis ir nuskurdusi, agresyvi, kompleksuota ir tt. ir pan., išsigimusio režimo, vis labiau einančio totalitarizmo link, valdoma valstybė (Rusija).
                      Taip, aš idealizuoju pirmąją pusę, o jei tu jos neidealizuoji, tai manau tau geriausia būtų pasieškoti kitos valstybės/sąjungos gyvenimui, nes būtent laisvė ir demokratija yra tiek Lietuvos, tiek ES pagrindinės vertybės, kurias privalo idealizuoti kiekvienas Lietuvos/ES pilietis.

Kazkodel iki siol visi tavo paneigimai remiasi tik fraze "ne, taip nera". Kalbant apie rusijos tv pabandyk pradzioj juos pasiklausyti o po to ju teiginius paneigti. Prisipazinki, tavo argumentas "ne, jie tai issigalvojo" nieko vertas.
                      Rusijos televizija nėra laisva, t.y. ji yra priklausoma nuo Rusijos valdžios. Tai reiškia, kad ji yra visiškai subjektyvi. Nemanau, kad čia yra dar vietos diskusijai.
                      You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.

Comment

Parašė blitz Rodyti pranešimą
                        Yra dvi pusės: laisvas ir demokratiškas pasaulis ir nuskurdusi, agresyvi, kompleksuota ir tt. ir pan., išsigimusio režimo, vis labiau einančio totalitarizmo link, valdoma valstybė (Rusija).
                        Taip, aš idealizuoju pirmąją pusę, o jei tu jos neidealizuoji, tai manau tau geriausia būtų pasieškoti kitos valstybės/sąjungos gyvenimui, nes būtent laisvė ir demokratija yra tiek Lietuvos, tiek ES pagrindinės vertybės, kurias privalo idealizuoti kiekvienas Lietuvos/ES pilietis.

Rusijos televizija nėra laisva, t.y. ji yra priklausoma nuo Rusijos valdžios. Tai reiškia, kad ji yra visiškai subjektyvi. Nemanau, kad čia yra dar vietos diskusijai.
                        Idealizavimas ir yra subjektyvumas.

As prisilaikau nuomones buti objektyviu, nesvarbu vakarai ar rytai ta informacija skleidzia.
                        Is CNN irgi niekada neisgirsi, kad Rusijoj yra kazkas gerai - tik kas blogai. Is taves irgi nerealu isgirsti panasios informacijos. O tai nera objektyvu.

Kai Rusija su ES diskutavo del Karaliauciaus srities, per BBC WORLD buvo parodytas turbinis dokumentinis filmas apie sios srities kasdienini gyvenima. Ten buvo islieta ne tik purvo, bet ir nemankas kiekis sh... Aisku, galima tai pavadinti reporterio asmenines nuomones destymu (ka veliau ir pasake BBC), taciau kita medalio puse buvo aiski.

O del ziniu laidu pasikartosiu. Kodel mano pamineta informacija prasmuko nepastebeta vakaru ziniu laidose? O juk tai buvo atviras ir oficialus pranesimas, kartotas labai aukstu rusijos diplomatu.
                        Taigi tureti laisva informacine sistema dar nepakanka, kad gauti visas zinias ir buti objektyviam vertinant tam tikrus ivykius
                        Paskutinis taisė ANDRIUS; 2006.10.11, 17:19.

Comment

tai, kad rusijoj nieko gero ir nėra

Comment

Nera cia ko ant Rusijos varyt,tai salis ir tauta su turtinga istorija,kuri inese tikrai dideli indeli i zmonyjos istorija,ir kaip ir anksciau taip ir dabar Rusijai netinka standartinis ar tai vakarietiskas ar tai dar kazkoks vistymosi kelias, Rusija visada buvo skirtinga kad ir nevisada logiska ir teisinga,paprasciausiai yra kitas mentalitetas ir supratimas. Siaip man atrodo kad nei Blitzas nei Sss nei karto Rusijoj nebuvot, patariu nuvaziuoti, tikrai pasikeis jusu komentaru turinys
                            Altius! Citius! Fortius! :lt:

Comment

Parašė liutass Rodyti pranešimą

Todėl, kad kol estams daeina, ka populistai sako rinkimai jau būna pasibaigę

Comment

butent!

Comment

Parašė dimonaz Rodyti pranešimą
                                  Nera cia ko ant Rusijos varyt,tai salis ir tauta su turtinga istorija,kuri inese tikrai dideli indeli i zmonyjos istorija,ir kaip ir anksciau taip ir dabar Rusijai netinka standartinis ar tai vakarietiskas ar tai dar kazkoks vistymosi kelias, Rusija visada buvo skirtinga kad ir nevisada logiska ir teisinga,paprasciausiai yra kitas mentalitetas ir supratimas. Siaip man atrodo kad nei Blitzas nei Sss nei karto Rusijoj nebuvot, patariu nuvaziuoti, tikrai pasikeis jusu komentaru turinys
                                  aš neturiu nieko preš rusijos žmones ar jos istoriją, tiesiog negaliu pakęsti jos elgesio su kitomis valstybėmis, lyg jos būtų rusijos nuosavybė ir būtinai turėtų elgtis taip, kaip nori rusija

Comment

Parašė John Rodyti pranešimą
                                    Kaunaz, man tikrai idomu su tavimi padiskutuoti politinemis temomis (na tau tai i nauda irgi iseina, nes suzinai kazka naujo ), bet manau oranger cia pastebejo gan taikliai. Man tikrai sunku suprasti, ka tu norejai pasakyti savo situo pranesimu... Ka turi bendro protestas prie RU ambasados su Vengrija, Zuoku ir Paxu?
                                    O tu ka ziniu neziuri kad nesupranti prie ko cia zuokas? Ar ziuri tik tas kuriuos susijusios su Rusija?
                                    As kalbu apie Vengrijos premjera, kuris prisidirbes neatsistatydina ir vengrai del to jau kelias savaites protestuoja Budapeste daugiatukstatinem miniom, tuo tarpu Lietuvoj nieks nieko nedaro ir nedare kai pvz. buvo paviesinti Zuoko pokalbiai ir t.t., uztat visi labai entuziastingai dalyvauja "Uz Gruzija"(tiksliau jei tiesiai sviesiai "Pries Rusija") mitinguose... Geriau reikia maziau dometis kitu reikalais, ir tvarkytis savo darza, ypac jei jame ir taip daug meslo...

Comment

as buvau Rusijoje, ir ne viena karta...
                                      ...kalbekime konkreciai: apie dideli jos indeli i kaimyniniu zemiu grobimus mes jau zinome...
                                      kas dar? Gagarinas? Mendelejevas?
                                      kokius dar pavyzdzius tu paminetum?

Comment

kaip ir anksciau taip ir dabar Rusijai netinka standartinis ar tai vakarietiskas ar tai dar kazkoks vistymosi kelias, Rusija visada buvo skirtinga kad ir nevisada logiska ir teisinga,paprasciausiai yra kitas mentalitetas ir supratimas.
                                        Nu ir įrodyk tu man, kodėl Rusijai netinka demokratija? Kodėl turi būti kažkokia rusiška demokratija, net Bušas (bet tikriausiai dėl nenori konfliktuoti) aiškina apie kažkokią specifinę Rusijos demokratiją. Aš tai esu prieš tokias nesąmones - arba yra demokratija arba jos nėra. Be to, aš tikiu, kad kiekvienoje šalyje gali gyvuoti demokratija. O Rusijai, manau, ir reikia to, kad visi teisintų tą "specifinę rusišką demokratiją" - tada lengvai galima pateisinti visokius TV kontroliavimus, nevyriausybinių organizacijų veiklos varžymus ir pan.
                                        BlogasSeulas 2009Honkongas 2012Bankokas 2012

Comment

Parašė kaunaz Rodyti pranešimą
                                          Lietuvoj nieks nieko nedaro ir nedare
                                          Įdomu, ką pats padarei?
                                          BlogasSeulas 2009Honkongas 2012Bankokas 2012

Comment

Working...
                                          X