Parašė antitotalitarizmus
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Už Gruziją
Collapse
X
-
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąTikrai kad nesusikalbesim, as apie viena, tu visai apie ka kita... ir taip i skirtingas puses ir vaziuojam... tai gal geriau baigiam tada
Berliner isdeste savo temos supratima ir man viskas aisku, bet tu sneki panasiai kaip Paksas, zodziu daug, bet sunku suvokti ju esme...
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimątai gal tu zinai, tada papasakok, gal tikrai mes kazko tokio ypatingo nezinome... lauksim...
Comment
-
Beje kas del tu protestu prie ambasados ir pan., tai kvepia idiotizmu... Geriau tie kas taip nori paprotestuot, tegul maziau domisi Gruzija ir tik ima pavyzdi is Vengrijos. Ten man atrodo koks Zuokas(ir kiti panasios reputacijos politiniai tipeliai) jau senai butu nuverstas, bet pas mus idomiau is tuoletinio i prezidenta pametyt, protestuot pries Dalailama jo vizito metu arba uz Gruzija, partijoms darantis reklama pries rinkimus...
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąBeje kas del tu protestu prie ambasados ir pan., tai kvepia idiotizmu... Geriau tie kas taip nori paprotestuot, tegul maziau domisi Gruzija ir tik ima pavyzdi is Vengrijos. Ten man atrodo koks Zuokas(ir kiti panasios reputacijos politiniai tipeliai) jau senai butu nuverstas, bet pas mus idomiau is tuoletinio i prezidenta pametyt, protestuot pries Dalailama jo vizito metu arba uz Gruzija, partijoms darantis reklama pries rinkimus...
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąTai isivaizduokime tada - kiek tokiu "andriu" (nepyk, Andriau, uz toki apibendrinima, bet negaliu susilaikyti) visoje Lietuvoje, kai rusu TV valdo puse Lietuvos kabeliniu televiziju...
Rusijos naujienu tv pakankamai informatyvus, tik jie pasako ne visa tiesa, o ta dali, kuri reikalinga jiems. Taciau tai islieka tiesa. Yra ir kita tiesios puse, naudinga europai, jav, kt, jie ta tiesos dali ir transliuoja. Toliau jau kiekvieno pasirinkimas kuri tiesa jiems artimesne.
Pvz, visi zino, kad atlyginimus gruzijos politikams moka vienas jav fondu. Argi tai negalima traktuoti papirkinejimu? Rusijos tv tai tikrai pakartos ir ne viena karta, taciau nemanau, kad kas nors tai butu girdejes per koki CNN. Bet jeigu tuos mokejimus pavadinus.. parama politikams, kad jie kysiu neimtu ....
Todel darkart kartojuos, nepalaikau nei vieno atstovo is to purvo metymo cempionato, ir nereikia i ta ispusta burbula (pradeta pusti pacios gruzijos) tiek deti savo energijos
Comment
-
Parašė Berliner Rodyti pranešimąSutinku. Visos salys turi tokia teise - ir niekas negali to paneigti. Priėmimas į NATO reiškia šalies stabilumą, patikimumą ir užtikrina šalies apsaugą.
Todėl ir aš Andriaus nesuprantu. Jis gal per daug rusiškų TV prisižiūrėjo. Jie ten mėgsta panašiom frazėm mėtytis - nešvarus zaidimas, aceit. Pagalvotum, kad Rusija tai švariai visur viską daro...
Rusisku tv, kaip ir kitu, dabar visai neziuriu - musu daniskam 5 zvaigzduciu barake telikus pamirso imontuoti .
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąBeje kas del tu protestu prie ambasados ir pan., tai kvepia idiotizmu... Geriau tie kas taip nori paprotestuot, tegul maziau domisi Gruzija ir tik ima pavyzdi is Vengrijos. Ten man atrodo koks Zuokas(ir kiti panasios reputacijos politiniai tipeliai) jau senai butu nuverstas, bet pas mus idomiau is tuoletinio i prezidenta pametyt, protestuot pries Dalailama jo vizito metu arba uz Gruzija, partijoms darantis reklama pries rinkimus...
Comment
-
Parašė Sss Rodyti pranešimąmane jau seniai rusija nervina
kai tik išgirstu ką jie šneka, taip ir užverda kraujas...Altius! Citius! Fortius! :lt:
Comment
-
Parašė Sss Rodyti pranešimątiksliau jos valdžiosWhen a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąValdžią renka Rusijos žmonės. Kokios nori valdžios, tokią ir išsirenka.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimątai siulai nemegti Rusijos zmoniu?When a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąValdžią renka Rusijos žmonės. Kokios nori valdžios, tokią ir išsirenka.
Comment
-
tarp jų ir Lietuvai
Comment
-
Parašė Sss Rodyti pranešimąbet išsirenka tokią, kuri kenkia kitiems
tarp jų ir LietuvaiWhen a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąKad labai Lietuvai nekenkia, bent ju kolkas.
Comment
-
Parašė Sss Rodyti pranešimąšiuo metu gal, bet prisimink paksą, uspaskich ir t.t.When a man lies, he murders some part of the world
Comment
Comment