25 proc. tai daug. O jei kažkada prieš 5 kartas, tai jau beveik nieko nebeliko...
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Jūsų tautybė
Collapse
X
-
Gimimo liudijime du brūkšniukai, bet lietuvis.
Turiu portugalų, prancūzų, lenkų ir žydų kraujo.Paskutinis taisė Kitas Džiugas; 2013.11.17, 13:21.
Comment
-
pagal pasa lietuvis, taciau pagal seima ir gimine esu grynas rusas(nes iki 1917 m. revoliucijos tik slavai giminej buvo gryni grynuteliai (su tokia aristokratiska pavarde ir saknimis)), pusiau lenkas ir pusiau ukrainietis (nuo Lugansko krasto). Taip kad galima sakyti esu LDK pilietis...Paskutinis taisė Raelis; 2012.06.16, 16:18.,, - Il parait que monsieur est decidement pour les suivantes.
- Que voulez-vous, madame? Elles sont plus fraiches."
Comment
-
Parašė AS39 Rodyti pranešimąEsu 1/3 lenkas, 1/3 baltarusas, 1/3 rusas. Mano pavardė lenkiška.
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąKaip gali būt 1/3 ? 1/4 reiškia kažką vieną iš senelių, o 1/3 ?
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąKaip gali būt 1/3 ? 1/4 reiškia kažką vieną iš senelių, o 1/3 ?
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąTeoriskai galetu buti, seneliai turetu buti irgi masiyti. Kas megsta matematika galetu koki pavyzdi susideliot manau. Tik gali but, kad tokiom proporcijom lygiom reiktu, kad ir seneliai idomesnem proporcijom maisyti butu.Paskutinis taisė Lettered; 2012.06.18, 16:22.
Comment
-
Matematiskai neimanoma... bet gi tema na apie matematika...Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Naujas video: Niedersachsen, NL - Bremen, 126 km, 29 May 2012
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąManau neįmanoma. Galima turėti 1/2, 1/4, 3/8, 7/16 ir t.t. lenkiško kraujo, bet 1/3 arba 1/6?
Sudejus su 1/4 is kitos puses jau 0.324, kas arteja prie 1/3. Cia tik atsitiktinis mazdaug paimtas, manau rastume ir kazka kas butu dar tiksliau trecdalio.
Aisku, kad lygiai 1/3 (begaline trejetu seka po kablelio) neturetu gautis, bet ilgiau paieskojus galima rasti tokia kombinacija, kad butu labai arti prie 1/3 (bent keli trejetai po kablelio).Paskutinis taisė Gator; 2012.06.19, 05:22.
Comment
-
Parašė Muzungus Rodyti pranešimąaš 100 proc. portugalas. Šeima iš Vilniaus
Comment
Comment