Parašė praetor
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Jūsų tautybė
Collapse
X
-
/\ ... na ir dar starovierų yra nemažai, o jie dar prie caro ten apsigyveno.Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Naujas video: Niedersachsen, NL - Bremen, 126 km, 29 May 2012
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąhaha žiūriu ne tik mano giminės pradininkas napoleoninis kareivis
Comment
-
Parašė x21 Rodyti pranešimą/\ bet nėra žydų
Taipogi nerasta ir baltarusių, ukrainiečių, kurių Lietuvoje tikrai 100 kartų daugiau nei vokiečių...
Comment
-
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąesu tikras lietuvis, tačiau mano giminę pradėjo kažkoks pasiutęs napaleono armijos kareivis, žygiuodamas į rusiją sugulęs su lietuvaite :d tai yra įrodytaPaskutinis taisė Magician; 2011.01.17, 14:57.
Comment
-
Parašė Magician Rodyti pranešimąTAS PATS! DD.
...broli?
Comment
-
Pusė Suvalkijos gyventojų gali papasakoti istoriją apie jų giminę pradėjusį Napoleono armijos karininką (kareivį), tame tarpe ir mano giminės istoriją knisanti mano teta. Žmonos giminės irgi iš ten - ir jos giminėje panaši istorija, tik labiau tikėtina, nes kažkokį ryšį su prancūzais rodo pavardė.Birth, school, METALLICA, death
Comment
-
Parašė Simex Rodyti pranešimąPusė Suvalkijos gyventojų gali papasakoti istoriją apie jų giminę pradėjusį Napoleono armijos karininką (kareivį), tame tarpe ir mano giminės istoriją knisanti mano teta. Žmonos giminės irgi iš ten - ir jos giminėje panaši istorija, tik labiau tikėtina, nes kažkokį ryšį su prancūzais rodo pavardė.
Comment
-
Paspaudžiau „kita“, nes esu žemaitis, ir, atsižvelgdamas į tai, jog skirtumas tarp žemaičių ir lietuvių kalbos yra panašaus dydžio, kaip skirtumas tarp ukrainiečių ir rusų, teigiu, kad tai yra dvi atskiros tautos. Tiesa, viena iš jų yra sparčiai asimiliuojama kitos, nes štai ir aš žemaitiškai jau tik suprantu, o pats pasakyti nebemoku
Comment
-
Parašė Carnifex Rodyti pranešimąPaspaudžiau „kita“, nes esu žemaitis, ir, atsižvelgdamas į tai, jog skirtumas tarp žemaičių ir lietuvių kalbos yra panašaus dydžio, kaip skirtumas tarp ukrainiečių ir rusų, teigiu, kad tai yra dvi atskiros tautos. Tiesa, viena iš jų yra sparčiai asimiliuojama kitos, nes štai ir aš žemaitiškai jau tik suprantu, o pats pasakyti nebemoku
Comment
-
Parašė Carnifex Rodyti pranešimąRusai ir ukrainiečiai yra labai puikus pavyzdys, nes lietuviai nesupranta žemaitiškai Ką jau kalbėti apie esminius skirtumus morfologijoje ar leksikoje, kuriais tikrai nepasižymi dzūkai, kurie yra tik viena iš aukštaičių tarmių.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąPakartosiu, kad pavyzdys netinkamas, nes nei ukrainiečių, nei rusų kalbos nėra tarmės viena kitos atžvilgiu.
„Kalba - tai tarmė su armija ir laivynu“ - populiarus aforizmas, įtariu, kad tinkamas šioje situacijoje.
Comment
-
Parašė Carnifex Rodyti pranešimąManau, kad pavyzdys labai tinkamas, atsižvelgiant į tai, kad bandau iliustruoti, jog žemaičių ir lietuvių tarpusavyje irgi nėra tarmės. Būtų labai keista, jei netarmiškumą iliustruočiau tarmėmis
„Kalba - tai tarmė su armija ir laivynu“ - populiarus aforizmas, įtariu, kad tinkamas šioje situacijoje.
Comment
Comment