Nesakysiu... na, tarkim... hm... kaip ir lenkai, bet ne lenkai. Nes kalba lenkiškai netaisyklingai. Toks lenkų-lietuvių ir kartais rusų dialektas.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Jūsų tautybė
Collapse
X
-
Parašė Irmux Rodyti pranešimąO kas tuteišas yraWhen a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
Parašė rat Rodyti pranešimą
%)When a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąpats kažko įsižeidei?
Comment
-
Parašė rat Rodyti pranešimąNeįsižeidžiau. Kauniečiai neturi talento įžeidinėti - tik talentą įsižeisti.When a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąeik pamokų ruošti
Comment
-
Parašė rat Rodyti pranešimąNesakysiu... na, tarkim... hm... kaip ir lenkai, bet ne lenkai. Nes kalba lenkiškai netaisyklingai. Toks lenkų-lietuvių ir kartais rusų dialektas.
Tuteisai, kaip as suprantu, tai - sulietuveje baltarusiai, kurie vadina save lenkais
Comment
-
Parašė rat Rodyti pranešimąNeįsižeidžiau. Kauniečiai neturi talento įžeidinėti - tik talentą įsižeisti.
kavenska - nėr normalių žmonių Vilniuj, nėr...
Jei nori vilniečių reakcijos į kritiką (į labai santūrią kritiką, skirtingai, nė dažnai matoma šiame forume iš kitos pusės), galiu parodyti labai neseną pavyzdį forume
Tad cic.
Nors kodėl dar vienos temos forume nepavertus į kažką panašaus „vilniečiui vėl panižo bambą“.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąKas cia per "rusu dialektas"?
Tuteisai, kaip as suprantu, tai - sulietuveje baltarusiai, kurie vadina save lenkaisPaskutinis taisė rat; 2007.11.07, 15:00.
Comment
-
Parašė rat Rodyti pranešimąAr aš antropologas? Šiais laikais lipdoma visiems ir bet kam.
Siaip, turbut norejai pasakyti "Ar as filologas?"
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąKas "lipdoma"?
Siaip, turbut norejai pasakyti "Ar as filologas?"
O jau pajuokaut apie ...enskizmą išvis negalima, nes broliai iš šiauriau labai jautrūs
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąKas cia per "rusu dialektas"?
Tuteisai, kaip as suprantu, tai - sulietuveje baltarusiai, kurie vadina save lenkais
Comment
-
Parašė tivoli Rodyti pranešimąŽemaitvokietis - visas savo "gėrybes" paveldėjau iš tėvų ir senelių: esu piktas, užsispyręs, griežtas, priekabus ir pedantiškas. Beje, rat, visų blogiausia, kad Kaune gimiau - tad pasikėlusį dar laužiu dažnai. Pabandyk mane sutikti gatvėj Heil Kauen, Heil Samagotia...
Comment
-
Parašė Eimantas Rodyti pranešimąSuslavėję vietos gyventojai šnekantys vietine baltarusių ar vietine lenkų tarme, dažnai mišiniu, arba nuo tarybinių laikų išvis rusiškai, dabar jų dauguma save lenkais laiko. Daugelio jų seneliai ar proseneliai dar kalbėjo, ar bent jau suprato lietuviškai (priklausomai nuo gyvenamosios vietos).
Noretusi,ne? Ne,gerbiamasis,yra ir daug atvaziavusiu is Lenkijos 16-17 amziuje.
Comment
Comment