Neįsižeidžiau. Kauniečiai neturi talento įžeidinėti - tik talentą įsižeisti.
Matant tavo nepavykusį mėginimą patikrinti mūsų „talentą įsižeisti“:
kavenska - nėr normalių žmonių Vilniuj, nėr...
galima daryti kitokias išvadas
Jei nori vilniečių reakcijos į kritiką (į labai santūrią kritiką, skirtingai, nė dažnai matoma šiame forume iš kitos pusės), galiu parodyti labai neseną pavyzdį forume
Tad cic.
Nors kodėl dar vienos temos forume nepavertus į kažką panašaus „vilniečiui vėl panižo bambą“.
Kas cia per "rusu dialektas"?
Tuteisai, kaip as suprantu, tai - sulietuveje baltarusiai, kurie vadina save lenkais
Suslavėję vietos gyventojai šnekantys vietine baltarusių ar vietine lenkų tarme, dažnai mišiniu, arba nuo tarybinių laikų išvis rusiškai, dabar jų dauguma save lenkais laiko. Daugelio jų seneliai ar proseneliai dar kalbėjo, ar bent jau suprato lietuviškai (priklausomai nuo gyvenamosios vietos).
Žemaitvokietis - visas savo "gėrybes" paveldėjau iš tėvų ir senelių: esu piktas, užsispyręs, griežtas, priekabus ir pedantiškas. Beje, rat, visų blogiausia, kad Kaune gimiau - tad pasikėlusį dar laužiu dažnai. Pabandyk mane sutikti gatvėj Heil Kauen, Heil Samagotia...
Žemaitvokietis - visas savo "gėrybes" paveldėjau iš tėvų ir senelių: esu piktas, užsispyręs, griežtas, priekabus ir pedantiškas. Beje, rat, visų blogiausia, kad Kaune gimiau - tad pasikėlusį dar laužiu dažnai. Pabandyk mane sutikti gatvėj Heil Kauen, Heil Samagotia...
Dabar aiškiau iškart. Seniai pastebėjau, kad kažkoks... ypatingas
Suslavėję vietos gyventojai šnekantys vietine baltarusių ar vietine lenkų tarme, dažnai mišiniu, arba nuo tarybinių laikų išvis rusiškai, dabar jų dauguma save lenkais laiko. Daugelio jų seneliai ar proseneliai dar kalbėjo, ar bent jau suprato lietuviškai (priklausomai nuo gyvenamosios vietos).
Noretusi,ne? Ne,gerbiamasis,yra ir daug atvaziavusiu is Lenkijos 16-17 amziuje.
Nors labai nesidomėjau šiuo klausimu, bet artimesni giminės yra kilę iš Videniškių, Veprių ir Molėtų apylinkių, tad esu aukštaitis, bet galima ir lietuviu vadint
Comment