^ o proseneliu proseneliai?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Jūsų tautybė
Collapse
X
-
Manau, akivaizdus atsakymas. Analitikas. Didžiąja dalimi sudarytas iš lietuvių, bet galimos įvairios priemaišos, todėl prieš vartojant, būtina pasitarti su kitu analitiku arba jo vaistininku.Jūsų,
Analitikas PlėtRa™
Komentaro autorius neatsako už nieką išskyrus save - galvokit savo galva, jis nėra Jūsų dvasinis gyvenimo vadovas.
Comment
-
Parašė El_Greco Rodyti pranešimą^ o proseneliu proseneliai?
Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Savo gimines medi zinau tik iki proseneliu, kurie save laike lietuviais, taigi greiciausiai esu daugmaz grynas lietuvis. Nors kazi ar ta etnine priklausomybe ka nors keicia (imho, visiskai nieko). Kur kas labiau aktualu zmogaus kulturine priklausomybe. Paskutiniai 50 metu pries 1990 sitai gan smarkiai sujauke ir padariniai iki siol ziauriai juntami, deja.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąPaskutiniai 50 metu pries 1990 sitai gan smarkiai sujauke ir padariniai iki siol ziauriai juntami, deja.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė vap Rodyti pranešimąAr esi garantuotas.
Aš ilgą laiką maniau, kad esu grynakraujis lietuvis, bet va paaiškėjo, kad proprosenelis buvo lenkas. O iš kitos pusės vokietis Tad teko pripažint, kad neesu grynakraujis lietuvis.
Comment
Comment