Parašė baltic
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Jūsų tautybė
Collapse
X
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąKas yra tautybė?
"nationality" means the legal bond between a person and a State and does not indicate the person's ethnic origin;
Comment
-
Parašė rat Rodyti pranešimąTai čia turbūt iš JAV parėję toks traktavimas. Galima vadinti jūsų kilmė, jūsų šaknys etc. Koks skirtumas.
Comment
-
Parašė TH1 Rodyti pranešimąmama baskire, tevas lietuvos afrikietis, o pats gimiau latvijojeKad baskirisko kraujo turi, tai matosi is to kad dedi nuotraukas is tu krastu.
Comment
-
Parašė TH1 Rodyti pranešimąmama baskire, tevas lietuvos afrikietis, o pats gimiau latvijoje
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąĮdomu! Turiu pažįstamą, kurio mama baškirė, o tėvas - vokietis, o pats jis gyvena Baltarusijoje. Lietuvoje jį laikė žydu, neblogai jam verslas sekėsi
Comment
-
Parašė innuendo Rodyti pranešimąO beje, iš kurios Ukrainos dalies Tu kilęs?
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąIš centrinės, o ką?. Aš jau kokius 3ius metus esu kviečiama aplankyti Ukrainą, tik va nelabai sekasi
.
Comment
-
Parašė innuendo Rodyti pranešimąNieko, šiaip pasidomėjau. Aš jau kokius 3ius metus esu kviečiama aplankyti Ukrainą, tik va nelabai sekasi
.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąO kur kviečia, jei ne paslaptis? Ukraina didelė ir skirtinga...Iš čia klasiokė kilusi, tai jei į Ukrainą, tai tik į Sumi
.
Nors dar pažįstu keletą žmonių iš Днипропетровск'o ir Кiровоград'o. Na ir iš Київ'o žinoma. Na, jei reiktų vietos kur apsistoti rasčiau.
Comment
Comment