Lietuvis, vokietis, lenkas ir karaimas. Bet siaip lietuvis.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Jūsų tautybė
Collapse
X
-
Parašė Mantaz Rodyti pranešimąIr tai turbūt tavo meilės broliškai kinų liaudžiai priežastis?
Nors net ir juokaujant tokia analogija cia nelabai limpa. Tai, kas dabar (t.y. po 1979) vyksta Kinijoje ir kas vyko SSRS yra is esmes visiskai nieko bendro neturintys reiskiniai. Kinijos kulturine revoliucija ir komunizmo "ivedinejimas" prie Mao yra praeitis ir patys kinai bei ju auksciausioji valdzia tai jau seniai suprato ir gan sekmingai glaisto to padarinius. Taigi prasyciau nekisti cia musu visu mylimos Kinijos.Paskutinis taisė John; 2006.09.29, 01:53.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąNa turbut tai reiktu suprasti, kaip pajuokavima.
Nors net ir juokaujant tokia analogija cia nelabai limpa. Tai, kas dabar (t.y. po 1979) vyksta Kinijoje ir kas vyko SSRS yra is esmes visiskai nieko bendro neturintys reiskiniai. Kinijos kulturine revoliucija ir komunizmo "ivedinejimas" prie Mao yra praeitis ir patys kinai bei ju auksciausioji valdzia tai jau seniai suprato ir gan sekmingai glaisto to padarinius. Taigi prasyciau nekisti cia musu visu mylimos Kinijos.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė Mantaz Rodyti pranešimąTai, savaime suprantama, buvo pajuokavimas
Comment
-
-
Minejau, kad esu Lietuvis. Tačiau dar nerašiau savo "šaknų" . Esu 75% aukštaitis ir 25% žemaitis. Tevu keliai susikirto Kaune. Dabar esu Kaunietis
Šiaip proseneliai buvo rimti ukininkai, iš tevo puses girdejau, kad giminėj buvo ir žymus knygnešys. O kad esu grynas Lietuvis sužinojau netaip seniai. Paprasčiausiai buvo užsakytas ir paskui ištirtas išsamus gimines medis. jis parode, kad nuo ~1880 visi buvo Lietuviai.
Comment
-
Parašė Reptilias Rodyti pranešimąnors sirdyje esu TIKRAS LIETUVIS.
Ir kuo tas tikrumas pasireiskia?
Comment
-
Parašė Nedas Rodyti pranešimąMinejau, kad esu Lietuvis. Tačiau dar nerašiau savo "šaknų" . Esu 75% aukštaitis ir 25% žemaitis. Tevu keliai susikirto Kaune. Dabar esu Kaunietis
Šiaip proseneliai buvo rimti ukininkai, iš tevo puses girdejau, kad giminėj buvo ir žymus knygnešys. O kad esu grynas Lietuvis sužinojau netaip seniai. Paprasčiausiai buvo užsakytas ir paskui ištirtas išsamus gimines medis. jis parode, kad nuo ~1880 visi buvo Lietuviai.P.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąO kuo buvimas TIKRU LIETUVIU yra pranasesnis uz buvima pvz. TIKRU UKRAINIECIU ar TIKRU VENGRU?
Ir kuo tas tikrumas pasireiskia?
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąO kuo buvimas TIKRU LIETUVIU yra pranasesnis uz buvima pvz. TIKRU UKRAINIECIU ar TIKRU VENGRU?
Ir kuo tas tikrumas pasireiskia?Ne viskas auksas kas auksu blizga
Comment
-
75% Lenkas,25% Roma(Cigonas).
Motinos proseneliai-Liachowicze,hrabiowie Wysokiego Dworu(Aukstadvaris),herbu Lodz. Propropro...seneliai atsiusti Zygimanto Senojo(Zygmunt Stary) i Vilniu 1589 metais. Paskutiniai grafu palikuoniai susaudyti bolseviku za kulaczestvo po revoliucijos. Motinos senelis buvo pusiau Roma pusiau Ortodoksas.
Tevo puse,Lenkai is Ukrainos(Lviv,Lwow). Irgi aristokratai. Korczynscy.
Comment
-
Ar tik nebūsi tas garbus aristokratas, su kuriuo turėjom garbės susipažinti www.skyscrapercity.com forume?
Comment
Comment