Manau, akivaizdus atsakymas. Analitikas. Didžiąja dalimi sudarytas iš lietuvių, bet galimos įvairios priemaišos, todėl prieš vartojant, būtina pasitarti su kitu analitiku arba jo vaistininku.
Jūsų,
Analitikas PlėtRa™
Komentaro autorius neatsako už nieką išskyrus save - galvokit savo galva, jis nėra Jūsų dvasinis gyvenimo vadovas.
jei spręsti pagal kraują, tai lietuvis aš geriausiu atveju tik 1/4. Visko manyje persimaišę- lietuvių, rusų, lenkų, vokiečių, yra rimtas įtarimas, kad ir karaimas vienas kitas į giminę įsimaišęs bus. Nepaisant visko- save laikau lietuviu, galvoju ir sapnuoju lietuviškai.
Savo gimines medi zinau tik iki proseneliu, kurie save laike lietuviais, taigi greiciausiai esu daugmaz grynas lietuvis. Nors kazi ar ta etnine priklausomybe ka nors keicia (imho, visiskai nieko). Kur kas labiau aktualu zmogaus kulturine priklausomybe. Paskutiniai 50 metu pries 1990 sitai gan smarkiai sujauke ir padariniai iki siol ziauriai juntami, deja.
Ar esi garantuotas.
Aš ilgą laiką maniau, kad esu grynakraujis lietuvis, bet va paaiškėjo, kad proprosenelis buvo lenkas. O iš kitos pusės vokietis Tad teko pripažint, kad neesu grynakraujis lietuvis.
maniškis prosenelis irgi buvo lenkas po jo giminėj vien lietuviai, bet kas buvo dar anksčiau - nežinau, nors norėčiau sužinot
Comment