Parašė John
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Popiežius: musulmonai ne taip suprato mano žodžius
Collapse
X
-
Nereikia pamiršti, kad islamas pati jauniausia iš pasaulinių religijų. Pradžia tik 622 metais. Be to, jis paplitęs, švelniai sakant, atsilikusiose šalyse. Tad gal ir natūralu, jog islame dar nebuvo reformacijos. Manau, kai (o gal reikia sakyti JEI?) musulmoniškos šalys taps tokios pat išsivysčiusios, kaip Europa, tai ir probelmų nebus.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąAs, beje, nuo siandien oficialiai esu musulmonas (ziur. mano avatara ir uzrasa virs jo), todel prasau neizeidineti mano religijos! Jeigu ne, patys zinot, kuo viskas baigsis.
Comment
-
Is tikruju man darosi baugu vien pagalvojus,kad galetu kilti dzihada tarp krikscioniu ir musulmonuAisku yra maza galimybe,kad taip gali atsitikti,taciau yra ir zinant,kad jie yra labai izeidus islamo atzvilgiu,popieziui nereikejo taip sakytiMano darbai deviantart'e
Comment
-
Parašė osiz Rodyti pranešimąIs tikruju man darosi baugu vien pagalvojus,kad galetu kilti dzihada tarp krikscioniu ir musulmonuAisku yra maza galimybe,kad taip gali atsitikti,taciau yra ir zinant,kad jie yra labai izeidus islamo atzvilgiu,popieziui nereikejo taip sakyti
Siandien jie neleis tau pasakyti to ar ano, rytoj jie jau privers tave pasakyti tai, ka tu visai nenori sakyti...
Deja, realybe tokia...
Idomiausia, kad islamistu pareiskimus apie tariama Vakaru (skaityk krikscionybes) blogi mes girdime vos ne kasdiena...
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąZmogau, iskreipto politkorektiskumo laikai eina i pabaiga...
Siandien jie neleis tau pasakyti to ar ano, rytoj jie jau privers tave pasakyti tai, ka tu visai nenori sakyti...
Deja, realybe tokia...
Idomiausia, kad islamistu pareiskimus apie tariama Vakaru (skaityk krikscionybes) blogi mes girdime vos ne kasdiena...
Aisku, galima manyti, kad tai tik "saujele ekstremistu", bet tuomet tai turetu buti garbes reikalas likusiems musulmonams juos sutramdyti ir sunaikinti toki mastyma savo bendruoneje. Taciau nieko panasaus nevyksta ir daugelis "nuosaikiu" musulmonu vienai ar kitaip (galbut nelabai samoningai) palaiko ju idejas.Paskutinis taisė John; 2006.09.25, 15:30.
Comment
-
John,toks keistas klausimas,bet kodel tavo aprase parasyta,kad tu moteris.Kaip tai reiktu suprast?Mano darbai deviantart'e
Comment
-
Parašė osiz Rodyti pranešimąJohn,toks keistas klausimas,bet kodel tavo aprase parasyta,kad tu moteris.Kaip tai reiktu suprast?
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimą...o kaip reiktu suprasti, pavyzdziui, tavo avatara?
ar reiktu suprasti, kad tu taip ir atrodai?Mano darbai deviantart'e
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąO kodel tau taip idomu? Ir is kur zinai, kad as ne moteris?Mano darbai deviantart'e
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąMes ne tik girdime tai is Islamo krastu, bet matome tai cia, LONDONE, kur ne per seniausiai ju gaujos su plakatais atvirai ragino NAIKINTI ir ZUDYTI "islamo priesus" (t.y. mus, europiecius), sprogdinti D.Britanijos miestus ir t.t.,
Kitas idomus dalykas musulmonai UK turi daugiau teisiu nei balti zmones (nesvarbu anglas lietuvis ar dar kas).Pvz pries pora sav ejau i Tate Modern kazkokia paroda buvo ir kiekvienas (beveik kiekvienas) lankytojas turejo but apieskotas na as su tuo problemu neturiu (reikia tai reikia).Zodziu apieskojo mane iejau i vidu paskui atsisukau ir pamaciau musulmone su tais savo apdarais (kur tik akys tesimato).Tai jos niekas neapieskojo tiesiai sviesiai jai pasake ieik.Tai vat labai idomu pasidare kodel mane ir kitus lankytojus apieskojo o jos ne.
Comment
-
Parašė Hunte-r Rodyti pranešimąAš iš vis dėjęs ant jų visų, neydomu man kas ten pas juos, tegu sprogdinas... O amerikonai irgi durni kad lenda... Aš čia apskritai apie tuos karus...Paskutinis taisė John; 2006.09.26, 01:15.
Comment
-
Parašė osiz Rodyti pranešimąHm...100% nesu isitikines.Bet visgi galvojau,kad tu vyras,nes siaip moteru,kurios sugebetu parasyti virs 4000 pranesimu ir dar tapti supermoderatorem siame forume kaip ir nera.Taciau nuo siol tikriausiai reiks patiket tuo
Ir kodel galvoji, kad moterys negali buti forumo moderatoremis? Kas cia per isankstinis nusistatymas (cia turbut is serijos, kad moterys nemoka vairuoti ir yra siaip nelabai ismintingi tvariniai)? Ir kodel manai, kad jos negali rasyti pranesimu (turbut galvoji, kad visos moterys nerastingos!)? Rupus miltai, nervai nelaiko!Paskutinis taisė John; 2006.09.26, 01:15.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąNa tai uztat pries rasydamas galetum issiaiskinti iki galo, nes dabar sitaip uzsipulti mane nei sio, nei to vien del to, kad as galbut esu (ne)moteris yra tiesiog nevisiskai nelabai negrazu!
Ir kodel galvoji, kad moterys negali buti forumo moderatoremis? Kas cia per isankstinis nusistatymas (cia turbut is serijos, kad moterys nemoka vairuoti ir yra siaip nelabai ismintingi tvariniai)? Ir kodel manai, kad jos negali rasyti pranesimu (turbut galvoji, kad visos moterys nerastingos!)? Rupus miltai, nervai nelaiko!Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąSena lietuvių išmintis byloja, kad: "boba iš ratų, ratams lengviau".
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąAs zinau dar viena labai gera senoves lietuviu isminties patarle: Imkit vaikai pagaliuka ir uzmuskit ta zyduka. Argi ne grazu?
Comment
Comment