Parašė somis
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Tolerancija Lietuvoje
Collapse
X
-
KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąO tu nueik į pvz., Maxima Lt, UAB ir pasižiūrėk kandidato į darbą anketą, yra punktas: vedęs, išsiskyręs, kiek vaikų. Tai koks čia melas?
Ne, laisvo meno atstovas nesu taip neatrodau, šiaip nesu manieringas, t.y., iš šono nesimato, kad toks esu.KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Parašė Aidzius Rodyti pranešimądabar atsakyk man nuosirdziai i viena klausima.....nezinau turi vaiku ar ne, bet isivaizduok turi sunu, kokiu 4-5 metu ir reikai aukles...samdytum geju? samdytum pedofila/ ne ? netoleruoji?
Comment
-
Parašė Blaze Rodyti pranešimąVėl tas pats.. susirask Amiko komentarą, kur jis paaiškino kuo skiriasi homoseksualas ir pedofilas. Apie pedofilijos toleranciją niekas ir nekalba, nes tai nėra dviejų suaugusių, apsispresti galinčių žmonių santykiai, kaip kad homoseksualizmas.
Comment
-
Parašė Taiga Rodyti pranešimąEutanazija, be sergančiojo sutikimo? Kur tu tokią matei?
<...>
O jei objektyviai matoma, kad gyvenimas žmogui yra kančia, bet jis to pasakyt negali, manai tai yra blogai?
<...>
Taip, greičiausiai ir kitus vaikučius užaugę patravins! Those bastards!
Tikslesnių detalių nežinau, bet noriu pasakyti, kad greičiausiai visada bus tokių ar panašių kabliukų "laisvoms lovoms gauti".
O tai ką, tu galvoji, kad jie vieni kitiems neatsibosta, ir jiems patinka 50mečių kūnai? Jie ką, jaunesnių nenori?
Comment
-
Parašė Blaze Rodyti pranešimąVėl tas pats.. susirask Amiko komentarą, kur jis paaiškino kuo skiriasi homoseksualas ir pedofilas. Apie pedofilijos toleranciją niekas ir nekalba, nes tai nėra dviejų suaugusių, apsispresti galinčių žmonių santykiai, kaip kad homoseksualizmas.KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Parašė NIDA Rodyti pranešimąApie kokia tolerancija eina kalba, jei da kai kurie asmenys siame forume net nenuvokia skirtumo tarp Pedofilo ir Homosexualo! Maniau , jog cia diskutuojantys asmenys(kai kurie) yra aukstesnio issilavinimo zmones! Deja, apsirikau!KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Parašė Aidzius Rodyti pranešimąo as ju nelyginu. isiskaityk i tai ka rasau. As taves klausiu atr priimtum dirbt aukle geju? arba pvz sedejusi kalejime pedofila? ra priimtum ? ne ? Reiskia netoleruoji
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąBet tai, kad yra sasaju tarp geju ir pedofilu... Dazniausiai kazkodel girdisi istorijos, kaip pedofilai prievartauja berniukus, o ne mergaites. Taip toks pedofilas visu pirma yra gejus, o tik po to pedofilas.
Comment
-
Parašė Aidzius Rodyti pranešimąo as ju nelyginu. isiskaityk i tai ka rasau. As taves klausiu atr priimtum dirbt aukle geju? arba pvz sedejusi kalejime pedofila? ra priimtum ? ne ? Reiskia netoleruoji
Pedofilo ne. Tokių netoleruoju ir netoleruosiu.P.
Comment
-
Parašė NIDA Rodyti pranešimąApie kokia tolerancija eina kalba, jei da kai kurie asmenys siame forume net nenuvokia skirtumo tarp Pedofilo ir Homosexualo! Maniau , jog cia diskutuojantys asmenys(kai kurie) yra aukstesnio issilavinimo zmones! Deja, apsirikau!*censored*
Comment
-
Parašė vap Rodyti pranešimąGėjų ar lesbiete. Taip. Viskas priklauso, kaip jis atlieka darbą, o ne tai, ką po darbo veikia namuose.
Pedofilo ne. Tokių netoleruoju ir netoleruosiu.
manes niekada niekas neklause mano seksualines orentacijos .KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Parašė somis Rodyti pranešimąO tai tu apie tokią negirdėjęs? Kažkada girdėjau istoriją, kai viena moteriškė, gyvenanti Belgijoj,ar Olandijoj, truputį apsirgo, nepamenu, kas jai ten buvo, ir labai ieškojo gydytojo kataliko, kuris nepritaria eutanazijai. Na, rado ji tą gydytoją, jau rami atsigulė ligoninėn. Po to jai atliko operaciją, ir kol ji dar miegojo, atėjo kitas gydytojas (Pakeistas be jos žinios, ji artimųjų neturėjo), kuriam reikėjo laisvos lovos, na, ir išrašė jai eutanaziją.
Tikslesnių detalių nežinau, bet noriu pasakyti, kad greičiausiai visada bus tokių ar panašių kabliukų "laisvoms lovoms gauti".
O tai ką, tu galvoji, kad jie vieni kitiems neatsibosta, ir jiems patinka 50mečių kūnai? Jie ką, jaunesnių nenori?
Comment
-
Jei gėjai nelystų į mokyklas ir darželius - niekas apie jokį verbavimą ir nekalbėtų.
Kad vaikinai verbuoja mergaites mokyklose - aš taip pat laikau rimta problema. Bet kitos problemos sprendimas ar nesprendimas šitoj vietoj niekuo nepadėtų.
Aš sutinku, kad yra du skirtingi dalykai, ar žmogui atjungti palaikymą, kai jis jau seniai komoj, ar žmogų nužudyti, dėl to, kad jis kenčia, bet išgyventų ir be medicininio palaikymo.
Manau, antru atveju apie žmogžudystę negali būti kalbos. Pirmu atveju - dar galima diskutuoti ir etiniais klausimais, nes, pavyzdžiui, dar prieš keliasdešimt metų tokių situacijų nė nėgalėjo susidaryti dėl nepakankamos medicininės pažangos.
Comment
-
Kadangi vienintėlis būdas "kitokiems" pritraukti naujų "kadrų" tėra kelti triukšmą ir atkreipti į save dėmesį (ką rodo ir tas pavyzdys su darželiais), siūlau nepritariantiems "kitokių" spaudimui nebediskutuoti šioje temoje, o ją boikotuoti.
Savo pranešimus siūlau prasitrinti.
Prašau nesuprasti, kad esu prieš tuos ne visada laimingus žmones.
Manau, kad tokių reiškinių propaganda turėtų būti specializuotuose tinklapiuose.
Comment
-
Parašė somis Rodyti pranešimąJei gėjai nelystų į mokyklas ir darželius - niekas apie jokį verbavimą ir nekalbėtų.
Comment
-
Parašė Blaze Rodyti pranešimąPer skambiai vadinama verbavimu. Tai yra informacijos suteikimas, kurios iki šiol visuomenė neturėjo apart plačiai paplitusių stereotipų.
Comment
-
Parašė somis Rodyti pranešimąInformacijos suteikimas berniukus aprengiant suknelėmis?..
Comment
Comment