Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Tolerancija Lietuvoje

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė NIDA Rodyti pranešimą
    Pilnai suttinku su tavo nuomone! Taciau visuomene galime pradeti ruosti ne smurtu ar agresyvumu o GAY PRIDE'u, tai reiskia didziule miesto svente-karnavalu-eisena!
    tai nori karnavalo ? kodel ne uzgaveniu eisena ? o nori karnavalo su pabreziamu ishkreitu seksualumu? kaip paaiskinsi savo vaikui kodel dede su kitu dede laizosi? kaip paaiskinsi vaikui kodel dede su odine m kelnem, kuriu siknos vietoj skyle , ir su botageliu ?

Siulau kompromisa. Darom GAY PRIDE, o tada VASAROS 5 PRIDE. Kuo jie kitokie ? zmones irgi su negalia..tik su kitokia ir jie savo tos negalios nekisa kitiem
    KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)

Comment

Parašė Aidzius Rodyti pranešimą
      kiek zinau zodis PEDERASTAS nera joks necenzurinis ir ji galima vartoti. O kas liecia juodaodzius...iskilo man kalusimas...pavadini juoda juodu , tai cia izeidimas? o ka mane juodaodis baltu pavadina ,tai jau gerai? as neisizeidziu kad jis amne pavadina baltu, nes as baltas. Lygiai taip pat jis yrab juodas ir neturetu isizeist isgirdes kazka sakant kad jis juodas. Kitas pastebejimas, isijunkit MTV ... juodieji vienas kita vadina NIGERIAIS... ir tai rodoma per tv , o kai taip ji pavadintu baltasis ? kas tada ? skandalas kiltu
      Juodaodžiai nėpyksta vadinami juodaodžiais, antai pavadinus nigeriu arba negru, įsižeistų.
      Labai geras klausimas, kodėl jie patys save taip vadina, o nenori, kad vadintų kitos rasės. Sakykim, mano dantys atsikišę. Kai žmogus su neatsikišusiais dantimis mane pavadina bebru, ar kreivadančiu, aš įsižeidžiu, bet kartais pats save ironizuodamas ir kalbėdamas su kitais žmonėmis, kurių dantys atsikišę, tokiu pavadinu, bet dėl to neįsižeidžiu.
      Kitas pavyzdys: aš strazdanotas ir įsižeidžiu kai mane tokiu vadina kiti ne strazdanoti, bet tarp kitų strazdanotųjų aš save tokiu vadinu. Kodėl aš neįsižeidžiu? Nes esu tarp tokių pačių ir nejaučiu psichologinio diskomforto, spaudimo, žvilgsnių, nebijau, kad pajuokavęs būs imta iš manęs taip pat šaipomasi, pamanius, kad dėl to neįsižeisiu. Supratai?

as jau pradedu abejot ar gejai mazuma . nes triuksmo daug, reiswkiasi daugiau negu normalus
      Normalūs turbūt nelabai tinka žodis, nes gėjai nėra nenormalūs. Bet čia žiūrint iš kiekvieno žmogaus pozicijos.
      Homoseksualų procento niekas pasaulyje tiksliai nėra ištyręs ir nežino. Bet pagal reiškimosi lygį tikrai nenustatysi, kiek jų yra, nebent gali tik spėlioti ir burti iš kavos tirščių. O šiaip klausimas man kilo, kodėl tau parūpo kiek jų yra? Kad aktyviai reiškiamasi ir ginamos savo teisės visai neįrodo, kad tų žmonių yra daug.

tai nori karnavalo ? kodel ne uzgaveniu eisena ? o nori karnavalo su pabreziamu ishkreitu seksualumu? kaip paaiskinsi savo vaikui kodel dede su kitu dede laizosi? kaip paaiskinsi vaikui kodel dede su odine m kelnem, kuriu siknos vietoj skyle , ir su botageliu ?

Siulau kompromisa. Darom GAY PRIDE, o tada VASAROS 5 PRIDE. Kuo jie kitokie ? zmones irgi su negalia..tik su kitokia ir jie savo tos negalios nekisa kitiem
      Na, mes atrodo jau išsiaiškinom, kad jei kalbame apie Lietuvos gėjų paradą, tai Lietuvoj nebūtų to, kas vyksta užsienyje ir paaiškinome kodėl ir kas tai įtakotų.
      O kaip paaiškinsi, kai vaikas pamatys du besibučiuojančius vyrus? Visiškai paprastai - vaike, aš myliu mamą, mama myli mane, ji moteris, o aš - vyras, taigi mes esame heteroseksualai. O kai vyras myli vyrą arba moteris moterį, tai jie yra homoseksualai, bet jie negali turėti vaikų. Štai tokie paprastai paaiškinami bruožai.
      Na, bent kiek žinau, tai psichikos sutrikimus žmonės yra gydomi ir oficialiai pripažinti ligoniais bei gydomi ambulatoriškai, o štai homoseksualai nėra nei oficialiai pripažinti ligoniais, nei gydomi ambulatoriškai, tad palyginimas netinkamas.
      Paskutinis taisė Ametistas; 2009.03.18, 23:50.
      www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!

Comment

Parašė Blaze Rodyti pranešimą
        Aš kalbu rimtai.
        Juk vienas iš dažniausiai sutinkamų argumentų, kuriuos pateikia homofobai kalbėdami apie homoseksualų paradus/eisenas yra tas, kad jie reklamuoja homoseksualizmą, tačiau tai yra nesamonė.
        tai ko jeim ten vaiksciot ? kazkoki parada organizuot? tegul vaiksto kaip visada vaiksto.baznycia netoleruoja sekso iki vestuviu, tai gal darom parada tu, kurie mylejosi pries vestuves?
        KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)

Comment

Parašė amiko Rodyti pranešimą
          kai negali su draugais pasikalbėti apie savo antrosios pusės santykius (na, jei kas nors nesiseka, ar sekasi - žodžiu, pasidalyti džiaugsmais ir liūdesiais kaip ir dauguma draugų apie tai bendrauja), .
          jei draugam neidomu, tai ir nepasikalbesi. yra daug zmoniu, kurie nepasakoja intymiu smulkmenu ir yra daug tokiu ,kurie nenori ju girdet. as heteroseksualus, bet man nepatiktu jei man koks kaimynas ar draugas pasakotu kaip jis savo zmona tvarke .

Comment

jei draugam neidomu, tai ir nepasikalbesi. yra daug zmoniu, kurie nepasakoja intymiu smulkmenu ir yra daug tokiu ,kurie nenori ju girdet. as heteroseksualus, bet man nepatiktu jei man koks kaimynas ar draugas pasakotu kaip jis savo zmona tvarke .
            O tau vis sekas galvoje. Ar aš bent apie tai ką nors sakiau? Aš sakiau, kad negali su geriausiu draugu (-e) pasikalbėt apie santykius su antrąja puse, apie laimes ir nelaimes, džiaugsmus ir vargus, patiriamus su ja, taip pat negali su savo antrąja puse ir geriausiais draugais nueiti kartu pasilinksmint į klubą arba į kavinę, ar į svečius pasisėdėt (kai tie draugai heteroseksuali pora ir pats su antrąja puse būni kaip pora). Negali, turiu omeny dėl to, kad dauguma to nesupranta, bijo, kratosi ir nesupranta bei patys nejaukiai jaučiasi prie homoseksualaus žmogaus (dėl man nesuprantamų priežasčių). Iš tikrųjų net bijai pasisakyti koks esi ir turi gyventi kaip nusikaltėlis, apsimetėlis ir kartais gaudyti žodžius ir meluoti. Sakykim, draugų porelė (hetero) pakvietė mane į gimtadienį ir liepė galų gale atsivesti savo panelę (mano melo subjektas), tai ką, vėl turėsiu meluot, kodėl ji negali būt kartu. Visų šių kvailų situacijų nebūtų, jei žmonės sugebėtų būti tolerantiški.
            Paskutinis taisė Ametistas; 2009.03.18, 23:57.
            www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!

Comment

O dieve, kiek neaiskiu "pretekstu", "pasiteisinimu" ir isvedziojimu del homoseksualumo "blogio"...

O realybe ta, kad esame netolerantiska ir uzdara visuomene. Gerbiamieji, kurie taip nemyli geju, nuvaziuokit i Londona, Sidneju, San Franciska, Bankoka ar Tel Aviva. Kodel ten niekam del to galvos neskauda? Kodel tenykstes visuomenes neiesko kvailu pasiteisinimu? Esat pikti ir pagiezingi pikciurnos, bandantys primesti savo poziuri visai likusiai visuomenei. Kitaip negaistumet laiko tam, kas jums "neidomu" ar kas jusu "neliecia".

Comment

O tau vis sekas galvoje. Ar aš bent apie tai ką nors sakiau? Aš sakiau, kad negali su geriausiu draugu (-e) pasikalbėt apie santykius su antrąja puse, apie laimes ir nelaimes, džiaugsmus ir vargus, patiriamus su ja, taip pat negali su savo antrąja puse ir geriausiais draugais nueiti kartu pasilinksmint į klubą arba į kavinę, ar į svečius pasisėdėt (kai tie draugai heteroseksuali pora ir pats su antrąja puse būni kaip pora). Negali, turiu omeny dėl to, kad dauguma to nesupranta, bijo, kratosi ir nesupranta bei patys nejaukiai jaučiasi prie homoseksualaus žmogaus (dėl man nesuprantamų priežasčių). Iš tikrųjų net bijai pasisakyti koks esi ir turi gyventi kaip nusikaltėlis, apsimetėlis ir kartais gaudyti žodžius ir meluoti. Sakykim, draugų porelė (hetero) pakvietė mane į gimtadienį ir liepė galų gale atsivesti savo panelę (mano melo subjektas), tai ką, vėl turėsiu meluot, kodėl ji negali būt kartu. Visų šių kvailų situacijų nebūtų, jei žmonės sugebėtų būti tolerantiški.
                Reiskia bendrauk ir pasakokis savo dziaugsmus ir vargus geju draugijoj, o ne ieskok draugu ten kur ju nerasi, arba prarasi ta pacia akimirka, kai jie suzinos apie tavo homoseksualuma. Ir nieko neimanoma pakeist, o ir nereikia.

Comment

Parašė kaunaz Rodyti pranešimą
                  Reiskia bendrauk ir pasakokis savo dziaugsmus ir vargus geju draugijoj, o ne ieskok draugu ten kur ju nerasi, arba prarasi ta pacia akimirka, kai jie suzinos apie tavo homoseksualuma. Ir nieko neimanoma pakeist, o ir nereikia.
                  Jei žmogus, sužinojęs, kad jo senas geras draugas yra gėjus, nusigręžia nuo jo, tai tas "draugas" yra ne draugas, o veidmainis. Nes tikras draugas visada supras ir net padės, kai reikės pagalbos. Tai nori pasakyt, lygiai tas pats būtų, jei sužinotum, kad tavo draugas tapo neįgalus fiziškai arba protiškai, arba atliko kokį nors nusikaltimą (neesmė kokį, tiesiog kažkokį) ir dar ką nors sužinai, ko nežinojai anksčiau arba ką tik tai įvyko su juo? Manau tai trumparegiškumas ir per didelis sureikšminimas. Jei iki tol su tuo žmogumi bendravai ir tau jis buvo geras draugas, tai kodėl tau turėtų trukdyti jo, sakykim, seksualinė orientacija ar religiniai įsitikimai, ar dar bet kas kita, ką tu apie jį sužinojai? Tai nori pasakyt, kad paprasta trumpa frazė "aš esu gėjus" jau iškart mane padaro blogesniu žmogumi? Kodėl? Kad tokiu gimiau? Kodėl aš turiu kentėti ir būti atstumtas vien dėl to, kad esu toks?
                  Paskutinis taisė Ametistas; 2009.03.19, 00:12.

Comment

Na, daug kas diskriminuojama, gėjų atžvilgiu. Pvz.: viešumoje negalima kartu susikabinus rankomis eiti, bučiuotis, vienas kito ledų porcijos palaižyti
                    O šitie išvardinti dalykai baudžiami pagal ATPK ar BK? Kas dėl visuomenės, tai nemanau kad kas nors ką nors net pasakytų pamatę tokius dalykus, gal nebent kreivą žvilgsnį numestų.
                    „O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas

Comment

Jei žmogus, sužinojęs, kad jo senas geras draugas yra gėjus, nusigręžia nuo jo, tai tas "draugas" yra ne draugas, o veidmainis. Nes tikras draugas visada supras ir net padės, kai reikės pagalbos. Tai nori pasakyt, lygiai tas pats būtų, jei sužinotum, kad tavo draugas tapo neįgalus fiziškai arba protiškai, arba atliko kokį nors nusikaltimą (neesmė kokį, tiesiog kažkokį) ir dar ką nors sužinai, ko nežinojai anksčiau arba ką tik tai įvyko su juo? Manau tai trumparegiškumas ir per didelis sureikšminimas. Jei iki tol su tuo žmogumi bendravai ir tau jis buvo geras draugas, tai kodėl tau turėtų trukdyti jo, sakykim, seksualinė orientacija ar religiniai įsitikimai, ar dar bet kas kita, ką tu apie jį sužinojai? Tai nori pasakyt, kad paprasta trumpa frazė "aš esu gėjus" jau iškart mane padaro blogesniu žmogumi? Kodėl? Kad tokiu gimiau? Kodėl aš turiu kentėti ir būti atstumtas vien dėl to, kad esu toks?
                      As nezinau kokie tavo draugai, todel negaliu palyginti. Bet zinau 100%, kad tarp mano, bent jau geru draugu, nei vieno gejaus nera, todel jokiu jeigu negali buti.
                      O kodel tu nori priversti kitus su tavim bendrauti? Tau nemalonu, kad tave kazkas atstumia, kai suzino, kad tu esi gejus, o kitiems gal nemalonu ir nera noro bendrauti su gejumi. Tai kodel tu nori juos priversti daryti tai, ko jie nenori?

Comment

Parašė Himleris Rodyti pranešimą
                        O šitie išvardinti dalykai baudžiami pagal ATPK ar BK? Kas dėl visuomenės, tai nemanau kad kas nors ką nors net pasakytų pamatę tokius dalykus, gal nebent kreivą žvilgsnį numestų.
                        Ne tik kreivą žvilgsnį, bet ir keiksmažodžius bei spyrius iš kojų ir trenksmus iš kumščių: išbandyta ir patirta kelissyk. Man sekasi!

Comment

As nezinau kokie tavo draugai, todel negaliu palyginti. Bet zinau 100%, kad tarp mano, bent jau geru draugu, nei vieno gejaus nera, todel jokiu jeigu negali buti.
                          O kodel tu nori priversti kitus su tavim bendrauti? Tau nemalonu, kad tave kazkas atstumia, kai suzino, kad tu esi gejus, o kitiems gal nemalonu ir nera noro bendrauti su gejumi. Tai kodel tu nori juos priversti daryti tai, ko jie nenori?
                          Kaunaz, as siulyciau kur kas paprastesni problemos sprendimo buda. Jei tu, ar siaip bet kas, suzinotu, kad jo geras draugas yra gejus, geriausias budas isspresti si reikala - isdauzyti dantis, atspardyti ir siaip gerai duoti i snuki. Ar ne?

Comment

Aš priversti nenoriu, aš tik stebiuosi, kad visą laiką bendravę ir sužinoję apie seksualinę orientaciją žmonės nusigręžia ir nesuprantu kodėl. Kažkodėl ta žinia juos nustelbia ir visi mano gerieji bruožai nublakstą prieš tą "šiurpią žinią". 100 proc. tu negali pasakyt, kad tarp tavo draugų nėra gėjų, nes treninginiai tokie būna

Parašė John Rodyti pranešimą
                            Kaunaz, as siulyciau kur kas paprastesni ir geresni problemos sprendimo buda. Jei tu ar siaip bet kas suzinotu, kad jo geras draugas yra gejus, geriausias budas isspresti si reikala - isdauzyti dantis, atspardyti ir siaip gerai duoti i snuki.
                            Čia kas - ironija, ar neapykantos skatinimas ir kurstymas? Nes kai kurie kvailiai būtent taip ir gali suprasti.

Comment

Kaunaz, as siulyciau kur kas paprastesni problemos sprendimo buda. Jei tu, ar siaip bet kas, suzinotu, kad jo geras draugas yra gejus, geriausias budas isspresti si reikala - isdauzyti dantis, atspardyti ir siaip gerai duoti i snuki. Ar ne?
                              Kai buvai penktokas, turbut buvai labai kietas?! Bet deja, atrodo tavo humoro lygis sustojo ties tuo amzium...

Comment

Aš priversti nenoriu, aš tik stebiuosi, kad visą laiką bendravę ir sužinoję apie seksualinę orientaciją žmonės nusigręžia ir nesuprantu kodėl. Kažkodėl ta žinia juos nustelbia ir visi mano gerieji bruožai nublakstą prieš tą "šiurpią žinią". 100 proc. tu negali pasakyt, kad tarp tavo draugų nėra gėjų, nes treninginiai tokie būna
                                Kodel? Todel, kad taip yra. Ir butu keista jeigu butu kitaip.
                                O kas del geju atpazinimo cia tik tau taip atrodo, kad tai sunku atpazinti. O is tikruju reikia buti ypatingai zioplu ir gal net buku, kad nepastebet jog tavo aplinkos zmogus gejus. Bent jau jaunimo tarpe, vyresnio amziaus ko gero lengviau tai nuslept.

Comment

Čia kas - ironija, ar neapykantos skatinimas ir kurstymas? Nes kai kurie kvailiai būtent taip ir gali suprasti.
                                  Na, kadangi Kaunaz megsta pasiulyti smurtinius problemu sprendimo budus bet kokiais atvejais, tiesiog norejau jam isiteikti ir pasiulyti problemos sprendima ir siuo atveju

Nors siaip jo, cia buvo ironija.

Comment

Kodel? Todel, kad taip yra. Ir butu keista jeigu butu kitaip.
                                    O kas del geju atpazinimo cia tik tau taip atrodo, kad tai sunku atpazinti. O is tikruju reikia buti ypatingai zioplu ir gal net buku, kad nepastebet jog tavo aplinkos zmogus gejus. Bent jau jaunimo tarpe, vyresnio amziaus ko gero lengviau tai nuslept.
                                    Tiesa pasakius, penktoje klaseje mano poziuris i gejus ir daugeli kitu sioje temoje paminetu dalyku buvo panasus i dabartini tavo poziuri. Cia aisku be ironijos... kas ir yra liudniausia.

Comment

Tiesa pasakius, penktoje klaseje mano poziuris i gejus ir daugeli kitu sioje temoje paminetu dalyku buvo panasus i dabartini tavo poziuri. Cia aisku be ironijos... kas ir yra liudniausia.
                                      O koks mano dabartinis poziuris pagal tave?

Comment

Kaunaz, klysti, kad visus gejus imanoma atpazint, nes vieni yra manieringi, o kiti ne. Manieringumas priklauso nuo genu, taip pat siek tiek galima manieringuma kontroliuot, bet visiskai uzslept, jei jis yra, neimanoma. Neneigiu, kai kuriuos gejus galima iskart atpazint: is manieru, aprangos, bendros isvaizdos. Bet ne visus, nes kai kurie ir elgiasi, ir atrodo kaip tu, tavo draugas ar kaimynas.

Comment

GEJAUS nuomone!
                                          Tik dali geju imanoma atpazinti , tie kurie yra manieringi! Kita dali , tik patys gejai sugeba atpazinti, nes kaip sakoma liaudiskai " GEJAI TURI 6-aji POJUTI , POJUTI KITA GEJU ATPAZINTI " Apllamai yra 5 pojuciai (regos, klausos, uoslės, skonio ir lytėjimo)
                                          As pats ta galiu drasiai parvirtinti!

Comment

Working...
                                          X