Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Tolerancija Lietuvoje

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Kema Rodyti pranešimą
    Ekspertai: A.Ramanausko ir R.Šapausko vaidyboje – rasinės neapykantos kurstymas

http://www.delfi.lt/news/daily/lithu...hp?id=19227982

John, koks tavo komentaras būtų?
    Buciau linkes pasitiketi vienu sviesiausiu, intelektualiausiu ir labiausiai issilavinusiu (tiek Lietuvoje, tiek JAV ir kitur) Lietuvos zmoniu - L.Donskio - turincio zydisko kraujo bei vieno arsiausiu anti-antisemitu, nuomone, kuri sako, kad vien tokio tyrimo pradejimas yra agailetinas ir absurdiskas.

Siulau paskaityti cia:
    Didžiausia grėsmė šaliai? Ar viso labo tik juokinga pelytė?
    http://www.balsas.lt/naujiena/221106

O tiems "ekspertams", ko gero pasiulyciau pasinaudoti to pacio Ramanausko patarimu t.y. paziureti "Borata" (kuri vaidina zydas/zydu tevu palikuonis)...

O siaip, reikia tureti tikrai ribota intelekta ir isprusima, kad nesuprastum tu epizodu esmes ir prasmes. Tik visiskas kvailys gali tvirtinti, kad tai kursto antisemitizma... arba kazkas, kas turi kazkokiu keslu/interesu uztildyti tokio (antisemitizma smerkiancio) humoro skleidejus.

Tokiu "tyrimu" pradejimas rodo, kokia kulturiskai nebrandi ir uzguita yra musu salis ir jos visuomene. Labai gaila tai matyti is salies, nes pats iki siol tikiu, kad Lietuva bus ta salis, kurioje noresiu gyventi ir nesigedyti, kad mano tevyneje vyksta tokie reiskiniai, kaip "tyrimu" pradejimas pries antisimetizima smerkancius humoristus ar draudziamos geju eitynes, kur sostines meras viesai deklaruoja, kad iskrypeliams jo (tiksliau, MANO) mieste ne vieta. Liudna ir graudu... kol kas. Nors tikiu, kad ne amzinai.

Toks, tad, butu mano komentaras.
    Paskutinis taisė John; 2008.11.12, 01:08.

Comment

Parašė Pauliukas Rodyti pranešimą
      Nu, kad susijes.. Normalios lytines orentacijos zmoniems tai nesuprantama..
      Tai, kas kad "normalios" lytinės orientacijos žmonėms nesuprantama, juk ir homoseksualai ne visi tai toleruoja. Dar kartą kartoju - transvestitų ir transseksualų būna ir heteroseksualų, ir homoseksualų. Jūs ką, žmonės, nejaugi tokie neišmanėliai? Labiau domėkitės. Rodė per TV1 rodos vasarą tokį filmą, kaip vyras, būdamas heteroseksualas, turėdamas žmoną ir vaikų persirenginėdavo moteriškais drabužiais. Žmona jo klausė: tai jau reiškia, kad tau nebepatinku, kad nori būti su vyrais? Jis sako: ne, brangioji, aš vis dar tave myliu. Bet tiesiog aš noriu būti toks kaip tu.
      www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!

Comment

First gay couple in boyband video

Ka gi pasaulis keiciasi
        "I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002

- George W. Bush President of the USA

Comment

Nelabai čia kas ir naujo. Visas pasaulis į rusų grupės TATU pasirodymus ėjo vien dėl jų pasisekusio viešųjų ryšių manipuliavimo, neva jos yra lesbietės. Vėliau išaiškėjo, kad tai buvo melas.
          www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!

Comment

Jo nieko cia keisto. Placebo vokalistas gejus ir ka. Muzika man patinka. Nerupi man ju orientacija

Comment

Parašė amiko Rodyti pranešimą
              ne, brangioji, aš vis dar tave myliu. Bet tiesiog aš noriu būti toks kaip tu.
              Išversiu:
              "Aš tave myliu, bet save myliu labiau"

Comment

Parašė Naujokelis Rodyti pranešimą
                Jo nieko cia keisto. Placebo vokalistas gejus ir ka. Muzika man patinka. Nerupi man ju orientacija
                ar cia jus valgot kazka ne taip ar jau sunku skaityti

"I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002

- George W. Bush President of the USA

Comment

Parašė DeSadas Rodyti pranešimą

As tai valgau viska taip. DeSaDai kur cia stebukla matai? Jei tai butu lietuviskam klipe tai gal... O dabar tolerantiskam pasaulyje (o ne kaip, pats megsti pasakyt, tamsioje Lietuvoje) parode tai stebukla matai?
                  Ar kad FIRST? Ar first ar second man pvz vienodai paiso

Comment

Parašė DeSadas Rodyti pranešimą

Tai, kad tu kažką ne tokio valgai. Anokia čia staigmena ar sensacija. Po to kai atsiras "first gay trio" ar "the whole symphonic orhestra consisted of gay people", irgi nepamiršk parašyti. Tačiau niekam nei tokios grupės, nei orkestras nerūpės, jei nebus arba PR'o arba talento. Man čia svarbu jau netolerancijos klausimas, bet kaip amiko sakė - manipuliacija homoseksualumu prisidengiant sensacijai sukurti, ir - toks PR'as tokiomis priemonėmis atrodo labai neskoningai. O ar tai pirma grupė irgi suabejočiau - man atrodo Franz Ferdinand pirmoji, kadangi tai ne Boyzone popsas, niekas ir dėmesio neatkreipė. Juk Boyzone reikia grįžti su trenksmu po dešimtmečio
                    Kopenhaga/Roskildė / Stokholmas I II III IV
                    Dordrechtas/Haarlemas
                    Nesebaras/Plovdivas
                    Kiolnas

Comment

Lietuvoj reiktų tokį dalyką sukurt, tikrai daug pinigų galima būtų užsidirbt.

Comment

Parašė tivoli Rodyti pranešimą
                        Tai, kad tu kažką ne tokio valgai. Anokia čia staigmena ar sensacija. Po to kai atsiras "first gay trio" ar "the whole symphonic orhestra consisted of gay people", irgi nepamiršk parašyti. Tačiau niekam nei tokios grupės, nei orkestras nerūpės, jei nebus arba PR'o arba talento. Man čia svarbu jau netolerancijos klausimas, bet kaip amiko sakė - manipuliacija homoseksualumu prisidengiant sensacijai sukurti, ir - toks PR'as tokiomis priemonėmis atrodo labai neskoningai. O ar tai pirma grupė irgi suabejočiau - man atrodo Franz Ferdinand pirmoji, kadangi tai ne Boyzone popsas, niekas ir dėmesio neatkreipė. Juk Boyzone reikia grįžti su trenksmu po dešimtmečio
                        Dar 1932 m. JAV buvo sukurtas miuziklas "Gay divorce". Tiesa, ten apie jokius homoseksualus nera nei kalbos... Taciau pavadinimas siais laikais intriguojanciai ir nedviprasmiskai skamba.

Comment

Parašė somis Rodyti pranešimą
                          Išversiu:
                          "Aš tave myliu, bet save myliu labiau"
                          Taip būna ir tarp heteroseksualų, ir homoseksualų, ir transseksualų, ir transvestitų... Žodžių, savimylų yra ne tik transvestitų ...Ir nereiškia, kad savimyla nemoka mylėti kito žmogaus. Aišku, būta ir tokių, kurie nemoka

Comment

Parašė Al1 Rodyti pranešimą
                            Dar 1932 m. JAV buvo sukurtas miuziklas "Gay divorce". Tiesa, ten apie jokius homoseksualus nera nei kalbos... Taciau pavadinimas siais laikais intriguojanciai ir nedviprasmiskai skamba.
                            Tai, kad žodis "gay" išvertus iš anglų kalbos, reiškia: 1) linksmas; 2) ryškus, margas (kalbant apie spalvas); 3) homoseksualas (šaltinis). Taigi galima tą frazę "gay divorce" versti keliomis prasmėmis Ir man iki šiol nesuprantama, iš kur tas išmyslas homoseksualus vadinti "gay" Na, bet anglai (o gal amerikonai) dėl savo žodžių sinonimiškumo ir galvą nusirautų, kad tik prasmių daugiau būtų... Kad tik jie patys vieną sykį per tokius dalykus galvos nepamestų

Comment

Tai, kad žodis "gay" išvertus iš anglų kalbos, reiškia: 1) linksmas; 2) ryškus, margas (kalbant apie spalvas); 3) homoseksualas (šaltinis). Taigi galima tą frazę "gay divorce" versti keliomis prasmėmis Ir man iki šiol nesuprantama, iš kur tas išmyslas homoseksualus vadinti "gay" Na, bet anglai (o gal amerikonai) dėl savo žodžių sinonimiškumo ir galvą nusirautų, kad tik prasmių daugiau būtų... Kad tik jie patys vieną sykį per tokius dalykus galvos nepamestų
                              Nemanau, kad anglakalbiai dėl to pergyvena. Lietuvoj irgi yra daug sinonimišku žodžių. Pvz.: "Marčius dar žalias, jis dar neturi patirties". Ir tai nereiškia, kad ponas marčius yra žalios spalvos.

Comment

Na, tame fime herojaus vardas yra Guy. Nors ne gay, bet skamba tariant panasiai. Be to sis vardas dar ir kitu prasmiu turi jei traktuosime ji kaip bendrini kalbos zodi...
                                Bet filmo pavadinima siais laikais galima isversti ir kaip "Gejaus skyrybos". Kas tikrai intriguojanciai skamba...

Comment

http://www.delfi.lt/news/daily/lithu...hp?id=20907994

Po tokių valdžios veiksmų, man trūksta žodžių...

Comment

Kažkur teko skaityti, kad eitynės ir mitingai turi būti suderinti prieš 5 dienas. Tai, kaip suprantu, šiuo atveju savivaldybė galėjo nederinti, nes pareiškimas buvo pateiktas per vėlai (t.y. tik sužinojus, kad mitingą rengia kiti), ir dėl to savivaldybė, galbūt radus kažkokių neoficialių priežasčių (pvz,kad policijos viršininkas tą dieną išlėks į kokį kurortą, ir nenorės rūpesčių mieste, ar pan), turi puikų pasiteisinimą, kodėl neduoti leidimo tokioms eitynėms. Beja, įdomu, kodėl ši organizacija nepateikė prašymo anksčiau

Comment

Parašė Darius_ Rodyti pranešimą
                                      http://www.delfi.lt/news/daily/lithu...hp?id=20907994

Po tokių valdžios veiksmų, man trūksta žodžių...
                                      Kokių veiksmų? Jau labai seniai buvo sustatyta visa Lietuvos nepriklausomybės atstatymo dienos programa, kur kada žygiuos kariuomenė ir t.t. Toks vaizdas kad šios tolerancijos eitynės buvo sugalvotos kaip provokacija (Iš 365 dienų buvo pasirinkta būtent ši diena, būtent ši valanda, kai tokios eitynės visiškai ne į temą), kad būtų galima toliau paūbauti "kokia netolerantiška ta Lietuva".
                                      „O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas

Comment

Parašė somis Rodyti pranešimą
                                        Kažkur teko skaityti, kad eitynės ir mitingai turi būti suderinti prieš 5 dienas. Tai, kaip suprantu, šiuo atveju savivaldybė galėjo nederinti, nes pareiškimas buvo pateiktas per vėlai (t.y. tik sužinojus, kad mitingą rengia kiti), ir dėl to savivaldybė, galbūt radus kažkokių neoficialių priežasčių (pvz,kad policijos viršininkas tą dieną išlėks į kokį kurortą, ir nenorės rūpesčių mieste, ar pan), turi puikų pasiteisinimą, kodėl neduoti leidimo tokioms eitynėms. Beja, įdomu, kodėl ši organizacija nepateikė prašymo anksčiau

Jei neklystu, prašymas buvo paduotas kovo 3 dieną... O savivaldybė ne tik nesileido į derybas, bet atmetusi prašymą nemotyvavo, kodėl neleidžia rengti eisenos...

Comment

Parašė Himleris Rodyti pranešimą
                                          Kokių veiksmų? Jau labai seniai buvo sustatyta visa Lietuvos nepriklausomybės atstatymo dienos programa, kur kada žygiuos kariuomenė ir t.t. Toks vaizdas kad šios tolerancijos eitynės buvo sugalvotos kaip provokacija (Iš 365 dienų buvo pasirinkta būtent ši diena, būtent ši valanda, kai tokios eitynės visiškai ne į temą), kad būtų galima toliau paūbauti "kokia netolerantiška ta Lietuva".
                                          Na, dabar ir "ūbaut" nereikia. Viskas akivaizdu. Tikiuosi savivaldybė bus paduota į teismą.

Comment

Working...
                                          X